2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese selam,
BAT 1 Aralık. Heyecanla bekliyorum...En az 1 hafta daha beklemeliyim test yapmadan önce. Bu ay da hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum
bat 20 kasım dünden önceki gün öğrendim gebeliğimi var siz düşünün bekleyin biraz öyle prediktör fln hikaye 2 aralıkta kan testinde ancak gözükür. inşallah hamilesinizdir.

Birinciyi bir kucağa alalım da ikinciyi düşünürüz :)

Kizlar bolbol su icin.ozellikle bu donemlerde onemli.en az 10bardak.dr lariniz soyler muhtemelen de.gec giden falan olursa bu bilgi bilineeeee

Su aklıma bile gelmz normal evde otururkene. Yanıma bi cam şişe alayım aklıma geldikçe dikeyim kafaya bari haklısın..
Yoksa günlerce susuz yaşama özlliğine sahibm ben

Doktordan geldim kan tahlili yaptı vitamin falan yazdı bol bol öğüt verdi sunu yap bunu yapma gibisinden konuştu. Bhcg degerim 3000 küsür çıktı.. vee ultrasona aldı iki tane sağlıklı kese var dedi ve bana gösterdi. Ikiz Annesi olcakmisim hala şaka geliyoo ben bunu hiç planlamamistim. Değişik duygular içindeyim. Ama acil doktor bulmam lazım adam çok soğuk geldi bana sinmedi içime.

Ayy canım çok güzel ya maşallah inşallah sağlıkla doğarlar doktor çok önemli daha yolun başındasın iyi araştır içine sinsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…