• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim pazarim biraz temizlikle geçecek galiba :) kocam sınav dan gelsin temizlik yapacağız oturmam var yakında :)
Benimdee öyle olacak galiba :KK54: eşimle ne zaman başlasak diye erteleyip duruyoruz kahvaltıdan beri :KK48: Sonra da tezimiii yazmaya devam edicem güzelim pazar böyle geçecek ama hava da nasıl güzel :KK42:

Canim hadi gozunaydin darisi bizim basimiza:)

Muayeneyi vajinal mi yoksa karinda mi yaptirdin?

Beta testlerini kac gun araliklarla yaptirdin?

Çok teşekkür ederim canım :)

Muayene karından yapıldı canım testler de iki günde bir yapıldı sadece sonuncusu 4 gün sonraydı

Benimdee öyle olacak galiba :KK54: eşimle ne zaman başlasak diye erteleyip duruyoruz kahvaltıdan beri :KK48: Sonra da tezimiii yazmaya devam edicem güzelim pazar böyle geçecek ama hava da nasıl güzel :KK42:
Çok enteresan ki erzurum da bile hava güzel ya burası şimdiye çok tan kar olmalı idi ama ben hala alışamadım :(bundan sonra hedefim antalya soğuk dan çok sıcaga gideceğiz ...:KK55::KK9:

Çok enteresan ki erzurum da bile hava güzel ya burası şimdiye çok tan kar olmalı idi ama ben hala alışamadım :KK43:bundan sonra hedefim antalya soğuk dan çok sıcaga gideceğiz ...:KK55::KK9:
Erzurum da bile güzelse bence temizlik bittikten sonra havayı değerlendirmekte fayda var :KK39:Görev nedeniyle mi erzurumdasınız canım?? Inşallah gönlüne göre olur Erzurum'dan sonra Antalya'ya geçersiniz. Bebeğini sıcak iklimde büyütürsün :KK46:

Erzurum da bile güzelse bence temizlik bittikten sonra havayı değerlendirmekte fayda var :KK39:Görev nedeniyle mi erzurumdasınız canım?? Inşallah gönlüne göre olur Erzurum'dan sonra Antalya'ya geçersiniz. Bebeğini sıcak iklimde büyütürsün :KK46:. evet görev nedeni ile burdayız bir buçuk sene kaldı :) inşallah burası çok soğuk :)sıcak yerlere gitmeli artık

Kızlar bana da doktor en ufak bi kanama olursa ara dedi gece gündüz fark etmez dedi. Bu arada bende günde üç tane progestan kullanıyorum bi tane de folbiol alıyorum devamli yatıyorum. Yolculugu da yasakladı ama ben annemlere hamilelik haberini vermek için bir saatlik yola çıktım. İnşallah bisey olmadan gider geliriz

Kızlar bana da doktor en ufak bi kanama olursa ara dedi gece gündüz fark etmez dedi. Bu arada bende günde üç tane progestan kullanıyorum bi tane de folbiol alıyorum devamli yatıyorum. Yolculugu da yasakladı ama ben annemlere hamilelik haberini vermek için bir saatlik yola çıktım. İnşallah bisey olmadan gider geliriz
İnsallah birşey olmaz bana doktor hiç birşey demedi sadece üç hafta sonra gel dedi .:( bir kere kan verdim sadece ama yine endişe ediyorum Allah korktuğumuz şeylerden korusun ...

Bende de nadir ama ayaga kalktıgımda fln kasılma gibi kramp gibi oluyo hemen geçiyo ama nasıl skldım evde yatmaktan otursam kese aşşağı yerleşir bu kez 9 ay yatmak zorunda kalırım diye yatıyorum sürekli

Bende de nadir ama ayaga kalktıgımda fln kasılma gibi kramp gibi oluyo hemen geçiyo ama nasıl skldım evde yatmaktan otursam kese aşşağı yerleşir bu kez 9 ay yatmak zorunda kalırım diye yatıyorum sürekli
CNM nasıl yani kese nasıl aşağı yerlesiyo bana da yat dedi doktor ama yataktan sıkılınca oturur pozisyonda uzatiyorum ayaklarımi. Dediğin sey olur mu acaba :S

CNM nasıl yani kese nasıl aşağı yerlesiyo bana da yat dedi doktor ama yataktan sıkılınca oturur pozisyonda uzatiyorum ayaklarımi. Dediğin sey olur mu acaba :S
Canım tabiki arada bende ayaklarımı uzatıyorum sürekli yatamıyorum ama çok kalma o şekilde otursan bile ayaklarının altına ucuna yastık koy bende görümcemden duydum onunda böyle olmuş 9 ay kasıkta taşımış çocuğu zorlanmış en iyisi yatmak arada oturmak canım

Canm senin kanaman falan mi oldu niye bu kadar abartti acaba doktorun bana hic bisey demedi ben sadece gece uyumak icin yatiyorum valla ogrendiktende sonrada 1500 km bi yere gittik geldik cok sukur bisey olmadi biraz akisina birak

Ya birkac gündür benimde belimin sağ tarafı ağrıyor sağ bacağımin üstüne basamiyorum hatta sağ kolum bile ağrıyor solda hiçbirsey yok ilkinde böyle olmamışti hiç doktora iki hafta sonra gitmeyi düşünüyordum ne yapsam bilmiyorum yaa bana bir akıl verin normalmidir...

Merhaba bayanlar... insallah bir aksilik cikmazsa bende agustos annesi olacagim.. sizler ne kadar erken ogrenmissiniz ben daha dun ogrendim kan testinde 97 cikti.. yarin tekrar yaptiracagim duzenli artis var mi diye.. cok mutluyum ama bi yandan korkuyorum mutlulugum bozulacak diye.. :anneadayı: kalbimi ferah tutmaliyim :KK47:

Merhaba bayanlar... insallah bir aksilik cikmazsa bende agustos annesi olacagim.. sizler ne kadar erken ogrenmissiniz ben daha dun ogrendim kan testinde 97 cikti.. yarin tekrar yaptiracagim duzenli artis var mi diye.. cok mutluyum ama bi yandan korkuyorum mutlulugum bozulacak diye.. :anneadayı: kalbimi ferah tutmaliyim :KK47:
Hayırlı olsun canım erken sayılmaz yarın 7 haftalık oluyoruz bile :) İçini ferah tut rabbim hayırlısını nasip etsin

Back