• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet hamileymişim. 2 gün sonra yaptıgım testte de 102 çıktı :) ultrasona henüz girmedim kese görünmez daha dedi doktor. folik asit kullanmalı mıyım onu sormayı unuttum :KK43: 3 ay önceden kullanmak gerekiyormuş. ben kullanmamıştım :KK43: folic plus aldm ama günde kaç tane kullancagımı bilmiyorum.
Canım günde 1 tane iç sakın ihmal etme çok tehlikeli ilk haftalar bebeğin sinir sistemi gelişiyor folik asit bu açıdan çok önemli.

kızlarr acaba karnımıza bişeyler sürmeye başlasak mı çatlamaması için
neler kullanmayı düşünüyorsunuz
ben ilk bebeğimde bebek yapı ve bepanthen krem kullanmıştım karnımda hiç çatlak olmadı
Canım ben de aynen bebek yağı ve bepanten kullandım hiç çatlağım olmadı ama bence en önemli etken bol su içmek çatlağı önleyen şey nem nemi de en çok su içmek sağlar.

Kızlar benim sat 31 ekim
sanırım 5 Haftamin içindeyim
haftaya cuma randevu aldım doktor için
ama benim Karnım çok sis sanki 5 aylık hamile gibiyim neden acaba sizlere de oluyo mu
Canım benim de sabahları dümdüz gece yatarken acayip şiş ama bu durum normal.

Kızlar yardım edin bende 5 haftalik hamileyim, ağustos annesi olucam inşallah..... Ama nokta gibi mercimek kadar bir kan geliyor peçeteye sildiğimde hiç bişi yok ama yinede tuvalete gittiğimde bakıyorum orda peçetede duruyor mercimek kadar kan,leke artık nasıl tarif edilirse.. Bu nedir neden oluyor ben çok korkuyorum bişi olurmu böyle bişi yayaşayan varmı??? Yardım edin bana:KK43:( progestan kullaniorum bu arada
Canım yerleşmeden dolayı olabilir inşallah bir sorun çıkmaz sen içini ferah tut. Çok var öyle kanamalar lekeler görüp bir problem yaşamayan.

Selam kızlar bebişler hayırlı olsun :)
Bende p.tesi kan tesi ile ögrendim 60.73 çıktı beta çarşamba günü yaşadım azcık lekelenme pembe kan 3 damla yaşadım kanda beta hcg 244.02 çıktı doktor tedbir amaçlı yat dedi 1 hafta istirıhatim var progestan alıyorum daha yeni hamişim.
perşembe çağırdı inşallah keseyi görürüz :)
Canım hayırlısı olsun keseyi görürsün de muhtemelen bebiş biraz geç gözüküyo bazen bende hftaya perşmbe gidicem keseyş gördük inş bu kez bebişimi görürüm

Bu arada çatlayıp çatlamamak genetik biraz bizim cilt kuru annemde catlamis ben de catladim kakao yaği aktardan alip kullanmistim doktor önerisiydi o da dedi ne yaparsan yap çatlayacaksan çatlarsın ama en azindan azaltirsiniz kizlar

Günaydın kizlar bn ilk hamilelegmde badem zeytin ve kakao yagini karstrp surdum hic catlagm olmadi ama biraz da genetik bu olay herseyi yapip catlâyan da var hicbisi yapmayıp catlamayan da war ama tedbir almakbda fayda war tabii:KK53:

Selam kızlar bebişler hayırlı olsun :)
Bende p.tesi kan tesi ile ögrendim 60.73 çıktı beta çarşamba günü yaşadım azcık lekelenme pembe kan 3 damla yaşadım kanda beta hcg 244.02 çıktı doktor tedbir amaçlı yat dedi 1 hafta istirıhatim var progestan alıyorum daha yeni hamişim.
perşembe çağırdı inşallah keseyi görürüz :)
Tebrik ederim :)İNŞALLAH HEP BİRLİKTE SAĞLIKLI BİR şekil de alırız kucağımıza :)

Bu arada çatlayıp çatlamamak genetik biraz bizim cilt kuru annemde catlamis ben de catladim kakao yaği aktardan alip kullanmistim doktor önerisiydi o da dedi ne yaparsan yap çatlayacaksan çatlarsın ama en azindan azaltirsiniz kizlar

Benim annem de catlamis bol bol surunelim biz ;)

Eklentiler

• 192.jpg
    192.jpg
    129,3 KB · Görüntüleme: 82
Bunu da kız kardeşim başka iple örmüş :)

Eklentiler

• IMG-20141127-WA0038.jpg
    IMG-20141127-WA0038.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 88
Bende ki ipler bundan :)şapkalı ceket örüyorum bitmedi daha hatta rüyamda sapka nasıl yapılır onu öğreniyordum o kadar taktım kafa ya :)

Eklentiler

• IMG-20141112-WA0004.jpeg
    IMG-20141112-WA0004.jpeg
    97,6 KB · Görüntüleme: 98
Bu iplerden de satılıyor çok hoşuma gitti komşularla bundan da yapacağız :)

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-12-19-49-02.png
    Screenshot_2014-11-12-19-49-02.png
    674,6 KB · Görüntüleme: 79
Bu takım bir harika facebook da bir sayfa var ordaki bayan yapıyor cinsiyet ögrendigmde yaptıracağım :)

Eklentiler

• .facebook_685131662.jpg
    .facebook_685131662.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 60
Back