- 26 Eylül 2011
- 1.131
- 22
- 108
- Konu Sahibi ayse1234512
- #1.261
Canım günde 1 tane iç sakın ihmal etme çok tehlikeli ilk haftalar bebeğin sinir sistemi gelişiyor folik asit bu açıdan çok önemli.evet hamileymişim. 2 gün sonra yaptıgım testte de 102 çıktı :) ultrasona henüz girmedim kese görünmez daha dedi doktor. folik asit kullanmalı mıyım onu sormayı unuttum 3 ay önceden kullanmak gerekiyormuş. ben kullanmamıştım folic plus aldm ama günde kaç tane kullancagımı bilmiyorum.
Canım ben de aynen bebek yağı ve bepanten kullandım hiç çatlağım olmadı ama bence en önemli etken bol su içmek çatlağı önleyen şey nem nemi de en çok su içmek sağlar.kızlarr acaba karnımıza bişeyler sürmeye başlasak mı çatlamaması için
neler kullanmayı düşünüyorsunuz
ben ilk bebeğimde bebek yapı ve bepanthen krem kullanmıştım karnımda hiç çatlak olmadı
Canım benim de sabahları dümdüz gece yatarken acayip şiş ama bu durum normal.Kızlar benim sat 31 ekim
sanırım 5 Haftamin içindeyim
haftaya cuma randevu aldım doktor için
ama benim Karnım çok sis sanki 5 aylık hamile gibiyim neden acaba sizlere de oluyo mu
Canım yerleşmeden dolayı olabilir inşallah bir sorun çıkmaz sen içini ferah tut. Çok var öyle kanamalar lekeler görüp bir problem yaşamayan.Kızlar yardım edin bende 5 haftalik hamileyim, ağustos annesi olucam inşallah..... Ama nokta gibi mercimek kadar bir kan geliyor peçeteye sildiğimde hiç bişi yok ama yinede tuvalete gittiğimde bakıyorum orda peçetede duruyor mercimek kadar kan,leke artık nasıl tarif edilirse.. Bu nedir neden oluyor ben çok korkuyorum bişi olurmu böyle bişi yayaşayan varmı??? Yardım edin bana( progestan kullaniorum bu arada