- 13 Eylül 2014
- 61
- 20
- 13
- 43
- Konu Sahibi ayse1234512
- #1.341
Ewet bendede oluyo kasik bel agrisida ama rahim genisliyomus sanirim...Arkadaşlar arada sırada karnimda ani bi ağrı olup geçiyo sizde de varmı öyle olan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewet bendede oluyo kasik bel agrisida ama rahim genisliyomus sanirim...Arkadaşlar arada sırada karnimda ani bi ağrı olup geçiyo sizde de varmı öyle olan
Canim oncelikle geçmiş olsun ...rabbim eger ol derse olur.boyle seylere kafani takipta psikolojini bozma .inşallah bisey olmaz .bende 6 haftalik hamileyim haftaya gidip duyacam kalp atisiniArkadaşlar günaydın,
Geçen hafta çok yazamadım iş yogunlugundan ama hep takip ettim sizi.
Kanaması olan arkadaşlar olmuş çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.
Cumartesi gününden beri hastayım bende grip olmuşum ilaç ta almıyorum fenalardayım kafam kazan gibi.
Ben hala doktora gitmedim, alttan bakılmasını istemiyorum gidince direkt kalp atışını duyayım diye bekliyorum.
Aslında içimi kemiren bir düşünce var. Geçen facede down sendromlu bir çocuk gördüm sürekli gözümün önüne geliyo çok endişe ediyorum varmı sizinde böyle endişeleriniz. Kötüyü çağırmak diye bişey var o yüzden düşünmek istemiyorum ama gözümün önüne gelince içim içimi kemiriyo.
Canim oncelikle geçmiş olsun ...rabbim eger ol derse olur.boyle seylere kafani takipta psikolojini bozma .inşallah bisey olmaz .bende 6 haftalik hamileyim haftaya gidip duyacam kalp atisini
Benimde 2 agustos dedi doktorum .etiketi bilmiyorum ki canim yaBende tam 6 haftalık hamileyim. 3 agustos beklenen dogum canım. etiket nasıl yapılıyo canım. hani 6 haftalık hamileyim şu tarihte dogcak etiketini.
Hayirlisi bende ayin 11de yumurtladim tavuk gibi ...bos gebelikte yasadim iki ay once .suan 6 haftalik hamileyim .inşallah rabbim sanada kısmet ederrgünaydın hanımlar c.tesi günü ovülasyon testinde pozitifi yakaladım dünde çalışmamızı yaptık hadi hayırlısı bakalım.. :)
Amin inşallah ama cok heyecanliyim .yatıyorum surekli..ama adet olacakmis gibi kasik bel agridi oluyo galiba yerlesiyo bebisimmmm.saol cnm allah tamamına erdirsin inş. hakkımızda hayırlısı olsun..
canm bizim hamilelik etiketimiz altinfaki imza alanini tikla yerine basip kendnznki yapablrsn zBende tam 6 haftalık hamileyim. 3 agustos beklenen dogum canım. etiket nasıl yapılıyo canım. hani 6 haftalık hamileyim şu tarihte dogcak etiketini.
Yok canim ben 33yasindayim .16 yasinda kizim 15 yasinda oglum var .bu bebis süpriz oldu banaaaevet cnm yerleşiyordur o yüzden ağrın olması normal bence. ilk bebeğin mi olacak?
Yok canim ben 33yasindayim .16 yasinda kizim 15 yasinda oglum var .bu bebis süpriz oldu banaaa
Erken ewlendim cokk hemde .kizimla kardesmisiniz diyolarmaşallah sana benim yaşım 34 4 yaşında bir kızım var bu ikinci olacak kısmetse hayırlısı..
Günaydın canim oh ne güzel bu gunlerin kiymetini bil .valla aciktim mutfaga gidecek halim yokkGunaydiinn canlaar eşim izinli evde ve bana sanırım kahvaltı hazirliyoor sen yat diyor
Eveet doğumdan sonra yoğun tempolu bir anne olacagim sanırım :)) benim ilk :)Günaydın canim oh ne güzel bu gunlerin kiymetini bil .valla aciktim mutfaga gidecek halim yokk
Erken ewlendim cokk hemde .kizimla kardesmisiniz diyolar
Canim erken gidipte kafani karistirma zaten bence en ideal 7, hafta gitmektirarkadaşlar merhaba ,
daha önce kimyasal gebelik yaşadım şimdi idrar testinde hamile çıktım regly mde geçti doktor için 20 aralık için randevu aldım doktordan sizce çok geç gitmek için?