• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde çok sis ya ben daha doktora gitmedim kan tahlil sonuçlarına göre 5 haftalik bebis im..7 haftalik ken gitmeyi düşünüyorum.benim söyle bi durumum oldu 26 ekimde evlendim 3 kasımda adet oldum bidaha olamadım sanırım üstüne gordum

Benimde çok sis ya ben daha doktora gitmedim kan tahlil sonuçlarına göre 5 haftalik bebis im..7 haftalik ken gitmeyi düşünüyorum.benim söyle bi durumum oldu 26 ekimde evlendim 3 kasımda adet oldum bidaha olamadım sanırım üstüne gordum
gozun aydin hayrli olsun cnm

Kızlar sabah biraz kan gördüm hemen hastaneye koştuk. Progestan iğne yaptırdı kalçadan birde hapını verdi. Düşük tehlikem varmış. Tansiyonumda düşmüş korkudan. Kalp atışlarını duyamadık zaten o an aklımıza gelmedi. Perşembe tekrar çağırdı. Yüreğimiz ağzımıza geldi :KK43: Allahtan kese civarında kanama alanı göremiyorum dedi. Kesedede bir problem yokmuş ama tedbir amaçlı işte yat kalkma hiç yorulma dedi. İlişkiyide yasakladı.
Birde dün artık kv falan söylemiştim. Ailenin çoğu biliyor, nazara mı geldi anlamadım. Bu yüzden söylemek istemiyordum işte birşey olursa diye :KK43: Teyzem yardıma gelecek bugün boludan gelme dedim ama banada değişiklik olur 1-2 hafta kalırım hiç olmadı yemeğini yaparım, ablamıda görmüş olurum dedi. Bende tamam dedim artık. Zaten maşallah bir dili var hayır demek imkansız.

Bende bugun gittim doktora kanama alanı gördü. Ama bebek duruyor. Kalp atisini duymadık ama görüntü olarak attığını gördük. % 50 -50 şans dedi. Salı tekrar çağırdı. Progesteron vermiyorum çünkü bebekte bi anomali varsa dışardan progesteron versem de o anomali düzelmez dedi. Ancak 9. Haftadan sonraki dönemlerde ise yarar dedi. Moralim bozuldu ya. Nerden çıktı bu kanama alanı. Uff.

İnş canım sağolasın

Kızlar tabi hemen her kanamada bebek düşcek diye bişey yok ki benim ilşkide kan geldi allahtan sancım ve agrım olmadı ve hemen kesildi benim bide kese aşşağı yerleşmiş off off aglasam ağlayamıyorum üzülsem üzülemiyorum bebeğime bişey olur diye
Kızlarr çok geçmiş olsun yatın dinlenin inşallah bişey olmayacak bebişler tutunacak annelerine

Bende girip size karnım çok şiş beş aylık hamile gibiyimki benim karnım pek yoktu sizdede öylemi diyecektim zaten yazmışsiniz kanamasi olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun umarım sağ salim kucağına alırsıniz bebislerinizi hala 16 ağustos sonrası yok benmi çabuk öğrendim nedir..:)

Kızlar benim sat 31 ekim
sanırım 5 Haftamin içindeyim
haftaya cuma randevu aldım doktor için
ama benim Karnım çok sis sanki 5 aylık hamile gibiyim neden acaba sizlere de oluyo mu
Evet cnm bende de acayip şişlik ve karı ağrısı var doktora gittim bugün. Kanama olmuş içerden. 1 hafta istirhat verdi. Birde kist gördü 3 cm olMuş. Kafama takıldı şimdi yatıyorum inşaallah bişey olmaz bebislerimize

Kızlar yardım edin bende 5 haftalik hamileyim, ağustos annesi olucam inşallah..... Ama nokta gibi mercimek kadar bir kan geliyor peçeteye sildiğimde hiç bişi yok ama yinede tuvalete gittiğimde bakıyorum orda peçetede duruyor mercimek kadar kan,leke artık nasıl tarif edilirse.. Bu nedir neden oluyor ben çok korkuyorum bişi olurmu böyle bişi yayaşayan varmı??? Yardım edin bana:(( progestan kullaniorum bu arada

Kızlar yardım edin bende 5 haftalik hamileyim, ağustos annesi olucam inşallah..... Ama nokta gibi mercimek kadar bir kan geliyor peçeteye sildiğimde hiç bişi yok ama yinede tuvalete gittiğimde bakıyorum orda peçetede duruyor mercimek kadar kan,leke artık nasıl tarif edilirse.. Bu nedir neden oluyor ben çok korkuyorum bişi olurmu böyle bişi yayaşayan varmı??? Yardım edin bana:KK43:( progestan kullaniorum bu arada
Geçmiş olsun canım hepmi oluyo bu durum doktorum pıhtı şeklinde kanama vs olursa gel demişti ama bende kanama olmuştu canım agrın sızın varmı ?

Geçmiş olsun canım hepmi oluyo bu durum doktorum pıhtı şeklinde kanama vs olursa gel demişti ama bende kanama olmuştu canım agrın sızın varmı ?
Yok benim bi geçen hafta bir kere oldu hemen doktora gittim progestan verdi bide bugün sabah oldu öğlen ve akşam oldu ama kanama değil daha farklı çok küçük ufak sanki bir yerim kanamis oraya bulaşmış gibi farklı biraz..

Yok benim bi geçen hafta bir kere oldu hemen doktora gittim progestan verdi bide bugün sabah oldu öğlen ve akşam oldu ama kanama değil daha farklı çok küçük ufak sanki bir yerim kanamis oraya bulaşmış gibi farklı biraz..
Ya bu benimkine benziyor sanki. Ben biraz araştırdım. Bu tür kanamalar normal olabiliyormuş. Hamileliklerin % 15 i düşükle sonuçlanırmış. Bizler inşallah 85 in içinde kalırız.

Selam kızlar bebişler hayırlı olsun :)
Bende p.tesi kan tesi ile ögrendim 60.73 çıktı beta çarşamba günü yaşadım azcık lekelenme pembe kan 3 damla yaşadım kanda beta hcg 244.02 çıktı doktor tedbir amaçlı yat dedi 1 hafta istirıhatim var progestan alıyorum daha yeni hamişim.
perşembe çağırdı inşallah keseyi görürüz :)

Back