• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyyyy cok uykum vaaaaaaar
Aksama misafir de var
Temizlik yapilcak offff
Hemen yapip uyusam mi
Uyumazsam sersem sersem oluyorummmm

Merhaba kızlaarr :KK49: biz de dün minik kurabiyemizle tanıştık Nasıl güzel bi hismişşş Allah herkese nasip etsin inşallah :) karından ultrasonda göremeyince öyle korktuk ki eşimle ağlayacaktık oracıkta sonra doktor bunun normal olduğunu ve erken olduğu için henüz karından görülmeyeceğini söyledi.. vajinal ultrasonla Oval pirinç gibi bıdık siyah bi Kesecik gördükk bebeğimizle ilk karşılaşmamız mucize gibi kızlaarr, inanın o anki hislerimi anlatamıyorum.. 10 gün sonra tekrar gideceğiz kalp sesini duymaya inşallah❤️❤️ Yalnız ben heyecandan hazırladığım hiç bir soruyu soramadan çıkıverdim hepsi uçup gitti aklımdan o an. Kaç haftalık olduğunu bile sormayı unuttum bu arada doktorum sadece gyno ferro sanol verdi Demir+ folik asit+ c vit. içeriyor. Bende Demir eksikliği olduğu için hemen ona başladı. Ama ayrıca bir folik asit ilacı vermedi. Kandaki folat değerim normal değerler arasında acaba bu folik asit yeterli olur mu ??

Evet canım bende çok duydum Bio oil i birçok insandan baya etkiliymiş ama içeriğinde Parafin maddesi var yani petrol Kaynaklı bir yan ürün bende Alıp almamak Arasında kaldım

yorumlara baktım biraz hani tavsiye ediyorlar. bende kararsız kaldım ama aldım. bakarım eğer sıkıntı olşturursa kullanmam .

Kızlar sabah biraz kan gördüm hemen hastaneye koştuk. Progestan iğne yaptırdı kalçadan birde hapını verdi. Düşük tehlikem varmış. Tansiyonumda düşmüş korkudan. Kalp atışlarını duyamadık zaten o an aklımıza gelmedi. Perşembe tekrar çağırdı. Yüreğimiz ağzımıza geldi :( Allahtan kese civarında kanama alanı göremiyorum dedi. Kesedede bir problem yokmuş ama tedbir amaçlı işte yat kalkma hiç yorulma dedi. İlişkiyide yasakladı.
Birde dün artık kv falan söylemiştim. Ailenin çoğu biliyor, nazara mı geldi anlamadım. Bu yüzden söylemek istemiyordum işte birşey olursa diye :( Teyzem yardıma gelecek bugün boludan gelme dedim ama banada değişiklik olur 1-2 hafta kalırım hiç olmadı yemeğini yaparım, ablamıda görmüş olurum dedi. Bende tamam dedim artık. Zaten maşallah bir dili var hayır demek imkansız.

selam kızlarr ne güzel sohbet muhabbet ben hep uyuyorum uyanık oluncada wcyi bekliyorummm pek yazamıyorum buraya kusura bakmayın kızlar ben en son muanede dr 5 6 hafta içindesin demişti haftaya gel demişti ben beklesem 8 e girdiğim gün mü gitsem diyorum vajjinal muane olmamak için yada haftaya gideyimmi ?

Kızlar sabah biraz kan gördüm hemen hastaneye koştuk. Progestan iğne yaptırdı kalçadan birde hapını verdi. Düşük tehlikem varmış. Tansiyonumda düşmüş korkudan. Kalp atışlarını duyamadık zaten o an aklımıza gelmedi. Perşembe tekrar çağırdı. Yüreğimiz ağzımıza geldi :KK43: Allahtan kese civarında kanama alanı göremiyorum dedi. Kesedede bir problem yokmuş ama tedbir amaçlı işte yat kalkma hiç yorulma dedi. İlişkiyide yasakladı.
Birde dün artık kv falan söylemiştim. Ailenin çoğu biliyor, nazara mı geldi anlamadım. Bu yüzden söylemek istemiyordum işte birşey olursa diye :KK43: Teyzem yardıma gelecek bugün boludan gelme dedim ama banada değişiklik olur 1-2 hafta kalırım hiç olmadı yemeğini yaparım, ablamıda görmüş olurum dedi. Bende tamam dedim artık. Zaten maşallah bir dili var hayır demek imkansız.
geçmiş olsun canımmm bol bol dinlenn

Kızlar sabah biraz kan gördüm hemen hastaneye koştuk. Progestan iğne yaptırdı kalçadan birde hapını verdi. Düşük tehlikem varmış. Tansiyonumda düşmüş korkudan. Kalp atışlarını duyamadık zaten o an aklımıza gelmedi. Perşembe tekrar çağırdı. Yüreğimiz ağzımıza geldi :KK43: Allahtan kese civarında kanama alanı göremiyorum dedi. Kesedede bir problem yokmuş ama tedbir amaçlı işte yat kalkma hiç yorulma dedi. İlişkiyide yasakladı.
Birde dün artık kv falan söylemiştim. Ailenin çoğu biliyor, nazara mı geldi anlamadım. Bu yüzden söylemek istemiyordum işte birşey olursa diye :KK43: Teyzem yardıma gelecek bugün boludan gelme dedim ama banada değişiklik olur 1-2 hafta kalırım hiç olmadı yemeğini yaparım, ablamıda görmüş olurum dedi. Bende tamam dedim artık. Zaten maşallah bir dili var hayır demek imkansız.

canım dikkat et kendine :( işallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın :)

selam kızlarr ne güzel sohbet muhabbet ben hep uyuyorum uyanık oluncada wcyi bekliyorummm pek yazamıyorum buraya kusura bakmayın kızlar ben en son muanede dr 5 6 hafta içindesin demişti haftaya gel demişti ben beklesem 8 e girdiğim gün mü gitsem diyorum vajjinal muane olmamak için yada haftaya gideyimmi ?
Istemezsen vajinal bakmaz canim

Bende bugun gittim doktora kanama alanı gördü. Ama bebek duruyor. Kalp atisini duymadık ama görüntü olarak attığını gördük. % 50 -50 şans dedi. Salı tekrar çağırdı. Progesteron vermiyorum çünkü bebekte bi anomali varsa dışardan progesteron versem de o anomali düzelmez dedi. Ancak 9. Haftadan sonraki dönemlerde ise yarar dedi. Moralim bozuldu ya. Nerden çıktı bu kanama alanı. Uff.

Canım benim geçmiş olsun aynı durum bende var hastanede yattım gecen gece progestan kullanıyorum bizde de ilişki yasal tvalet ve yemk dışında kalkmıyorum pek bana kimse yardım eden yok kaynanam zaten yaşlı annem çalışıyo fln allahtan eşim anlayışlı üzme canını bende çok korktum korkma allah büyük canım

Canim benim bol bol dinlen iyi olmus yardima geldigi teyzenin. Bisey olmaz allahin izniyle.

Back