- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #1.221
Canım yat dinlen hiç yorma kendini inşallah bir şey olmaz dualarım sizinleKızlar sabah biraz kan gördüm hemen hastaneye koştuk. Progestan iğne yaptırdı kalçadan birde hapını verdi. Düşük tehlikem varmış. Tansiyonumda düşmüş korkudan. Kalp atışlarını duyamadık zaten o an aklımıza gelmedi. Perşembe tekrar çağırdı. Yüreğimiz ağzımıza geldiAllahtan kese civarında kanama alanı göremiyorum dedi. Kesedede bir problem yokmuş ama tedbir amaçlı işte yat kalkma hiç yorulma dedi. İlişkiyide yasakladı.
Birde dün artık kv falan söylemiştim. Ailenin çoğu biliyor, nazara mı geldi anlamadım. Bu yüzden söylemek istemiyordum işte birşey olursa diyeTeyzem yardıma gelecek bugün boludan gelme dedim ama banada değişiklik olur 1-2 hafta kalırım hiç olmadı yemeğini yaparım, ablamıda görmüş olurum dedi. Bende tamam dedim artık. Zaten maşallah bir dili var hayır demek imkansız.
İnş canım sağolasınB Buglemilknur88 ,Persone Non Grata , bidiqperge çooook geçmiş olsun kızlar.. Sağ salim atlatırsınız bu dönemi inşallah. Korkmamak elde değil tabii.. Siz içinizi ferah tutun, bebişlerinize tutununnn sonu güzel olsun inşallah. Doğdukları zaman bu anları düşündüğünüzde gülümseyecek ne kadar da güçlüymüş bebeğim diyeceksiniz inşallah..
Canım benim baktı keselerde veya çevresinde kanama alanı göremiyorum ama yinede tedbirli olalım dedi. Aslında sebebini anlayamadı ama bildiğimiz kırmızı kan geldi yani. Moralin bozulmaması mümkün değil işte ama sırf etkilenmesin diye birşeylerle meşgul olmaya çalışıyorum ben. Sanada geçmiş olsunBende bugun gittim doktora kanama alanı gördü. Ama bebek duruyor. Kalp atisini duymadık ama görüntü olarak attığını gördük. % 50 -50 şans dedi. Salı tekrar çağırdı. Progesteron vermiyorum çünkü bebekte bi anomali varsa dışardan progesteron versem de o anomali düzelmez dedi. Ancak 9. Haftadan sonraki dönemlerde ise yarar dedi. Moralim bozuldu ya. Nerden çıktı bu kanama alanı. Uff.
Banada yemek tuvalet dışında kalkma dedi. Yat dinlen sürekli dedi. Zaten öğrendiğimden beri dükkana bile inmiyordum ama işte olacağı varsa oluyor. Eşlerinde anlayışlı olması çok önemli başımda bekliyor benimki o da sıkılsın istemiyorum aslında.. Geçmiş olsun canım sanada. Allah korusun bebişlerimizi şu sıkıntılı zamandan kurtulalım hemen tek istediğim o.Canım benim geçmiş olsun aynı durum bende var hastanede yattım gecen gece progestan kullanıyorum bizde de ilişki yasal tvalet ve yemk dışında kalkmıyorum pek bana kimse yardım eden yok kaynanam zaten yaşlı annem çalışıyo fln allahtan eşim anlayışlı üzme canını bende çok korktum korkma allah büyük canım
B Buglemilknur88 ,Persone Non Grata , bidiqperge çooook geçmiş olsun kızlar.. Sağ salim atlatırsınız bu dönemi inşallah. Korkmamak elde değil tabii.. Siz içinizi ferah tutun, bebişlerinize tutununnn sonu güzel olsun inşallah. Doğdukları zaman bu anları düşündüğünüzde gülümseyecek ne kadar da güçlüymüş bebeğim diyeceksiniz inşallah..
Canım benim baktı keselerde veya çevresinde kanama alanı göremiyorum ama yinede tedbirli olalım dedi. Aslında sebebini anlayamadı ama bildiğimiz kırmızı kan geldi yani. Moralin bozulmaması mümkün değil işte ama sırf etkilenmesin diye birşeylerle meşgul olmaya çalışıyorum ben. Sanada geçmiş olsun
Banada yemek tuvalet dışında kalkma dedi. Yat dinlen sürekli dedi. Zaten öğrendiğimden beri dükkana bile inmiyordum ama işte olacağı varsa oluyor. Eşlerinde anlayışlı olması çok önemli başımda bekliyor benimki o da sıkılsın istemiyorum aslında.. Geçmiş olsun canım sanada. Allah korusun bebişlerimizi şu sıkıntılı zamandan kurtulalım hemen tek istediğim o.
@_eyluldeniz_Curie_89 T tatildee teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için.
Doğru söylüyosn cnm sağolasınGeçmiş olsun arkadaşlar .Inşallah bu sorunlar 10 . Haftadan sonra azalıyor sakin olun kendinizi yıpratmayin hersey olacağına varır .. bu donem bol bol dinlenin bırakın kalan kalsın hersey olduğu kadar olsun ..
Kızlar tabi hemen her kanamada bebek düşcek diye bişey yok ki benim ilşkide kan geldi allahtan sancım ve agrım olmadı ve hemen kesildi benim bide kese aşşağı yerleşmiş off off aglasam ağlayamıyorum üzülsem üzülemiyorum bebeğime bişey olur diye
Sağol canım amin inş . Bence sende şimdiden dikkat et benim doktorum beni hiç bilgilendirmedi muayne bile etmemişti betaya bakıp hamilesin hftaya gel demişti.tutuncağım tek dal o bu halde olduğum halde annem bende kalmıyo bile yardım bile etmiyo kimseden hayır yok en büyük sevgim şuan bebeğime inş onu kaybetmemcanım çok geçmiş olsun. hepiniz sağlıklı bir şekilde kucağınıza alrsınız. benim ilişki esnasında kan gelmedi. doktorumda sakıncalı görmedi ama haftaya gidecez işte o zaman artık yasaklayabilir.
Ne güzel :) Allah bizlere bağışlasın evlatlarimizi ...koruyan kollayan O .dua etmek lazım çokça .Kizlar benim 6. Haftamda tam da kalp atisini duyacagim gun kanamam olmustu, hastaneye gittigimde doktorun muayene masasi bile kan icinde kalmisti, o gece hastanede yattim, sonra da 3 ay dolana kadar istirahat ettim, simdi oglum 2,5 yasinda Allah' a şükür, doktor bile kanamayla gelenlere seni ornek veriyorum diyordu ☺ kalbinizi ferah tutun..
Sağol canım amin inş . Bence sende şimdiden dikkat et benim doktorum beni hiç bilgilendirmedi muayne bile etmemişti betaya bakıp hamilesin hftaya gel demişti.tutuncağım tek dal o bu halde olduğum halde annem bende kalmıyo bile yardım bile etmiyo kimseden hayır yok en büyük sevgim şuan bebeğime inş onu kaybetmem
O şişkinlik bendede var.Kızlar benim sat 31 ekim
sanırım 5 Haftamin içindeyim
haftaya cuma randevu aldım doktor için
ama benim Karnım çok sis sanki 5 aylık hamile gibiyim neden acaba sizlere de oluyo mu
Daha bu sabah eşimle konuştuk durumumuz daha iyiye giderse uçuncuyu yaparız diye hahaKızlar belki erken bir soru olacak ama ; çocuklarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldığımızda , bir daha çocuk düşünür müsünüz?
Daha bu sabah eşimle konuştuk durumumuz daha iyiye giderse uçuncuyu yaparız diye haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?