2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yat dinlen hiç yorma kendini inşallah bir şey olmaz dualarım sizinle

B Buglemilknur88 , Persone Non Grata , bidiqperge çooook geçmiş olsun kızlar.. Sağ salim atlatırsınız bu dönemi inşallah. Korkmamak elde değil tabii.. Siz içinizi ferah tutun, bebişlerinize tutununnn sonu güzel olsun inşallah. Doğdukları zaman bu anları düşündüğünüzde gülümseyecek ne kadar da güçlüymüş bebeğim diyeceksiniz inşallah..

İnş canım sağolasın

Canım benim baktı keselerde veya çevresinde kanama alanı göremiyorum ama yinede tedbirli olalım dedi. Aslında sebebini anlayamadı ama bildiğimiz kırmızı kan geldi yani. Moralin bozulmaması mümkün değil işte ama sırf etkilenmesin diye birşeylerle meşgul olmaya çalışıyorum ben. Sanada geçmiş olsun
Banada yemek tuvalet dışında kalkma dedi. Yat dinlen sürekli dedi. Zaten öğrendiğimden beri dükkana bile inmiyordum ama işte olacağı varsa oluyor. Eşlerinde anlayışlı olması çok önemli başımda bekliyor benimki o da sıkılsın istemiyorum aslında.. Geçmiş olsun canım sanada. Allah korusun bebişlerimizi şu sıkıntılı zamandan kurtulalım hemen tek istediğim o.

@_eyluldeniz_ Curie_89 T tatildee teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için.

Geçmiş olsun arkadaşlar .Inşallah bu sorunlar 10 . Haftadan sonra azalıyor sakin olun kendinizi yıpratmayin hersey olacağına varır .. bu donem bol bol dinlenin bırakın kalan kalsın hersey olduğu kadar olsun ..

çok teşekkürler. Amin inşallah devamı gelecek

Ya ben biraz araştırma yaptım. Düşük tehdidinden bahsediliyor ancak büyük olasılıkla gebelik devam eder diyor. Bence bizimkiler de devam edecek

Geçmiş olsun arkadaşlar .Inşallah bu sorunlar 10 . Haftadan sonra azalıyor sakin olun kendinizi yıpratmayin hersey olacağına varır .. bu donem bol bol dinlenin bırakın kalan kalsın hersey olduğu kadar olsun ..
Doğru söylüyosn cnm sağolasın

bidiqperge canm teyzem maşşallah herşeyi dedi zaten rahatlatmak için. Bi akrabamızında doğurana kadar kanaması olmuş hep yatmış ama haftası dolduğu halde bebeği gelmeyince sezeryana almışlar. Beni rahatlatmaya çalışıyor. İnş sorun olmaz

Kızlar tabi hemen her kanamada bebek düşcek diye bişey yok ki benim ilşkide kan geldi allahtan sancım ve agrım olmadı ve hemen kesildi benim bide kese aşşağı yerleşmiş off off aglasam ağlayamıyorum üzülsem üzülemiyorum bebeğime bişey olur diye

canım çok geçmiş olsun. hepiniz sağlıklı bir şekilde kucağınıza alrsınız. benim ilişki esnasında kan gelmedi. doktorumda sakıncalı görmedi ama haftaya gidecez işte o zaman artık yasaklayabilir.

Sağol canım amin inş . Bence sende şimdiden dikkat et benim doktorum beni hiç bilgilendirmedi muayne bile etmemişti betaya bakıp hamilesin hftaya gel demişti.tutuncağım tek dal o bu halde olduğum halde annem bende kalmıyo bile yardım bile etmiyo kimseden hayır yok en büyük sevgim şuan bebeğime inş onu kaybetmem

Kizlar benim 6. Haftamda tam da kalp atisini duyacagim gun kanamam olmustu, hastaneye gittigimde doktorun muayene masasi bile kan icinde kalmisti, o gece hastanede yattim, sonra da 3 ay dolana kadar istirahat ettim, simdi oglum 2,5 yasinda Allah' a şükür, doktor bile kanamayla gelenlere seni ornek veriyorum diyordu ☺ kalbinizi ferah tutun..

Hele benim doktor.ne donuk adamdı ya ağzından ben alıyorum lafları .üç hafta sonra gel dedi kagit verdi bunlara dikkat et dedi en azından :)bakalım ikinci dede gdiyimde ordaki ultrason daha iyimis sanırım sonra başka hastaneye gideceğim .Allah iyi doktorlarla karşılaştır sin ya .bizim komşu anlatıyor yapamdigini bırakmamış doktor özürlü senin çocuğun yok şöyle yok böyle ...sonra doktor degsitirmis gayet sağlıklı doğmuş .

Ne güzel :) Allah bizlere bağışlasın evlatlarimizi ...koruyan kollayan O .dua etmek lazım çokça .

Kızlar benim sat 31 ekim
sanırım 5 Haftamin içindeyim
haftaya cuma randevu aldım doktor için
ama benim Karnım çok sis sanki 5 aylık hamile gibiyim neden acaba sizlere de oluyo mu

aynen canım bende dikkat ediyorum.

Kızlar belki erken bir soru olacak ama ; çocuklarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldığımızda , bir daha çocuk düşünür müsünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…