2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım ben pazar sabahı sosyal paylaşımda hamile swet tshırt ile çekildim koydum yani 3 5 aylık olmuştum . artık öğrenmeleri gerektıgını dusundum canım bide sonradan gönül koymaları oluyo o yüzden şimdi bile diyolar bu kadar zaman gectı söylenmez mi diye hiç bozma moralini canım elbet evladını büyüteceksın Allah baba yı basınızdan eksik etmesin biz kadınlar güçlü olmalıyız.

Ay ben anneme bile olsa söylerdim dayanamazdım, 5 haftalıkken herkeze duyurdum..
Benim annemde soğuktur ama ilgilidir.. İlgisi yok mu size karşı hiç? Bazılarının yapısı öyle canım yapacak bişey yok ona..

allah yardımcınız olsun senin ve bebeğinin inşallah sağlıkla alırsın kucağına

canım öncelikle çok geçmiş olsun. içini sıkma Allahın izniyle bebeğin sağsalim doğacak.

Kiyamam sana canim benim Allah biran once esine kavuştursun inşaallah seni üzülme diğer konularda da bak bende yalnizim evdeyim tanidigim fazla kişi yok ama yine de çok şükür bebeklerimiz bizimle mutlulugunu da paylasirsin inşaallah herkesle bu dönemi atlatip cinsiyetlerimiz belli olsun telaş daha da artacak

Nasıl tatil yahu bu sabahın köründe uyandım Neyse günaydııınn o zaman

Senin oglanin resme nasil da benziyor degil miiiiii? :) cok bakmistm o resmine ayyy masallah bizimkide acsn boyle demistm. Acinca da aaaa eylul un oglu gibiiiiiii dedim :))

Bitsin isler is mis kalmasin yetissin insallah ha gayret
Evet ben de gorur görmez aa aynı bizim ki gibi dedim olmazsa topik kertmesi yaparız bunları haha :))))

Biz evlenmeden önce belirlemiştik zaten canım hiç kimsede karışmadı ismimiz hazır
merak ettim ney acaba

bende kızım olursa adını mercen koymak istiyordum eşimlede evlenmeden önce öyle konuşmuştuk ama şimdi emin olamıyorum. zaten daha cinsiyetimizde belli değil

Inşaallah hayirli sonuclar aliriz canim gunlerimiz ayni benimde doktora gidecegim tarih belli degil de sen 4 subatta gidecegim deyince onu da yaptiracak misin diye sordum
Ayda bir çağırıyor beni 4 şubatta gel dedi ikili testini de yaparız dedi. Heyecanla bekliyorum işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…