- 25 Ağustos 2011
- 334
- 233
- 83
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #10.941
Ben yaptım yedim sanki dışardan aldığımız herşey masum güvendiğin markayı alabilirsin yoksa dışardan ne peynir ne ekmek alınır zira ekmekte katkı olayı çokBen yemek yapamiyorum.bu tansaslarda satilan cam konserve domates rendesi bezelye falan alsam hani pismis ama yemek halini almamis zararlimi ya da besin degeri yokmudur.ne yicem bennnn
Dr bulantın varsa Demir artırır dedi Demir yazmadı bana vitamin yazdı enfeksiyon da bulantı yapabiliyorMrb kizlar
Bugun dr a gittim.elevit verdi.var mi kullanan?
Burda forumda okumustum birine aksam ic demisti dr sanirim.bAna bisey demedi
Bulantilarim siddetle devam ediyor ilac a ragmen.tahlilde tiroid dusuk cikti.dahiliye dr u 4.ay bitene kadar normal durum olarak kabul ediyrz dedi ilac vermedi.
Kendi dr umun verdigi elevit ve gyno ferro sanol u kullanacagm.demir folikasit b12 ilaciyms o da.bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim
Kaynana denilen kadindan nefret ediyorum ben kusarken kadın seviniyor resmen tabi cekeceksin öyle kolaymi çok bir gözün çıkacak yok şöyle boyle benim annem ben geberirken ağlar bu kadın bir hevesle bir sevinçle mutlu oluyor anlamadım niye hoşuna gidiyor istenmeyecek naptiysam iistediği kızıaalamadı herhalde oğluna hamile hamile esimle aram açıldı ilgi beklerken gece saatlerce ağladım şimdide karnimda ağrı var kendimi çok kotu hissediyorum
[/QUOTE]Ben kızımı ilk 16.haftada hissetmistim. Ama 2.hamilelik te daha erken hissediliyor. Merakta yim :)
İlk gebelikte lireac krem ve vazelin kullandım ama malesef sonuç değişmedi
Benim 3-4 gundur midem bulanmaya basladi yaaahic bulanmamisti simdiye kadar.kusucam diye odum patliyor
Bunlar bacagi mi :) o zaman kiz iste baksana hicbir sey yok aradaBu da tommmbisim :) bacaklar havada
Dr kesin bir cinsiyet soylemedi.tahmini olan varsa alabilirim
Aranizda benim gibi hamile oldugunu hala kimseye soykememus olan var mi hafta sonu kardesimin nisani var caktirmamaya caliscam kusmet olursa 3 ay gecmeden soylemek istemiyorum. burda komsularimda bilmiyo.Belki hatirlarsiniz gecen hafta esim tayin oldu diye yazmistim evet hafta sonu geldi evin isini yemekleri alisverisi vs yapti geri gitti ben gene yalniz. Yalnizkende insanin nazlanacak kimsesi bile yok. Bazi arkadaslar annesinde kaldigini yazmus.valla 3 sefer tup bebek yaptim 4 sefer felan ameliyat oldum annen kac sefer bakti deseniz sifir. Ayni sehirdd tasadigimuz halde. Malesef bende biraz bu konuda sanssizim soguktur annem.sanki baskasinin cocugu gibi hep telefondan yakinlik gosterir. Allahim esimi basimdan ayirmasin onun hakkini odeyemem.insan yalniz kalinca bazi seyler daha cok gozune batiyor neyse bende oyle bi dertleseyim dedim. Insallah benimde tayinim cikar bir an once de daha da derinleri dusunmem
Canim benim Allah yardimcin olsun. Ben oglumu kaybettikten sonra tup bebek yaptiranlara yano bebek arayanlara hic kiyamiorm. Rabbim ne yazdiysa o tabi de. Hem cok sukur Allah lutfetmis bi tane. Hayirlisiyla kavustursun. ben de kimseye soylememistim. Gecen hafta anneme soyledim. Annemle aramiz cok iyidir. 10 haftadir soylemedim die agladi bu sefer de kiyamadim. Ama simdi cok alistim bu bebegime de. Kaybedersem cok aglar zaten anneme soyleme ihtiyaci duyarom die bari iyi gunde de soyleyeyim dedim. Allah kotu gun gostermesin ins.Aranizda benim gibi hamile oldugunu hala kimseye soykememus olan var mi hafta sonu kardesimin nisani var caktirmamaya caliscam kusmet olursa 3 ay gecmeden soylemek istemiyorum. burda komsularimda bilmiyo.Belki hatirlarsiniz gecen hafta esim tayin oldu diye yazmistim evet hafta sonu geldi evin isini yemekleri alisverisi vs yapti geri gitti ben gene yalniz. Yalnizkende insanin nazlanacak kimsesi bile yok. Bazi arkadaslar annesinde kaldigini yazmus.valla 3 sefer tup bebek yaptim 4 sefer felan ameliyat oldum annen kac sefer bakti deseniz sifir. Ayni sehirdd tasadigimuz halde. Malesef bende biraz bu konuda sanssizim soguktur annem.sanki baskasinin cocugu gibi hep telefondan yakinlik gosterir. Allahim esimi basimdan ayirmasin onun hakkini odeyemem.insan yalniz kalinca bazi seyler daha cok gozune batiyor neyse bende oyle bi dertleseyim dedim. Insallah benimde tayinim cikar bir an once de daha da derinleri dusunmem
Yawrimmmmmmmm :)Bunlar bacagi mi :) o zaman kiz iste baksana hicbir sey yok arada
Buarada onlar bacagi evt :) biri kivrik bacaginBunlar bacagi mi :) o zaman kiz iste baksana hicbir sey yok arada
Canim benim kimseyi uzmek ucin soylemedim hani dertlesiyoruz ya birbirimizi daha iyi taniyalim diye yoksa esim ve artik bebisim olanlari unutturuyor bana sag olsun ya da alisiyor insan.can sagligi olsun onemli olan oruzgar17 Allah yardimcin olsun cnm. Durumun zormus gercekten. Ama biz varız buunu unutma yalniz degilsin. Annenin davranislarinada üzüldüm. Neden boyle davraniyor ki? Umarim esinle ayriliginiz en kisa zamanda son bulur.
Amin canim insallah bende oyle dua ediyorum hep. RAbbim iyiki onu karsima cikarmis. dusunuyorumda gercerkten hersey kader kismet 11.5 yil bekledik biz bebek icin demek bebek gelincede hamimeligimde de ayri ayri kalmak varmis.yeterki gonuller bir olsun diyip sabrediyoruz canimŞu kullanici adinin altindaki dua var ya; ona hayranim ben. Onu yurekten hissettigimiz an dunyada hic kimseye muhtac olmadan,yalnizlik nedir bilmeden gul gibi yasariz evvelallah. Allah esini sana,seni esine evladinida ikinize bagislasin,huzurunuz daim olsun insallah.
Amin canim ALlah razi olsun bende anneme soyledim o da cok agladi.cok sevindi ama bir haftadir yalnuzim geleyim yanina bebek bizim kiynetlimuz senin yaninda olayim demedi. Tup bebek yaptirdim normalde 1 hafta falan yatman ve birinin bakmasi lazim yarim saat durdu gitti evden sonrada hic gelmefi yani hani duyuyoruz can ciger anneler var bi de mis gibi yapanlar var malesef..insanin bunlari soyleyebilmesi bile ne zor sanki ihanet ediuomusum gibi ama belkide ilk defa bunu kendime bile yeni iyiraf efiyorum. Bu dusuncelerimide biriletiyle paylasmam lazimdi. Yoksa amacim asla kimseyi uzmek falan degildi. Oylesine bir dertlesme tesekkur ederim yorumun icinCanim benim Allah yardimcin olsun. Ben oglumu kaybettikten sonra tup bebek yaptiranlara yano bebek arayanlara hic kiyamiorm. Rabbim ne yazdiysa o tabi de. Hem cok sukur Allah lutfetmis bi tane. Hayirlisiyla kavustursun. ben de kimseye soylememistim. Gecen hafta anneme soyledim. Annemle aramiz cok iyidir. 10 haftadir soylemedim die agladi bu sefer de kiyamadim. Ama simdi cok alistim bu bebegime de. Kaybedersem cok aglar zaten anneme soyleme ihtiyaci duyarom die bari iyi gunde de soyleyeyim dedim. Allah kotu gun gostermesin ins.
Amin canim insallah bende oyle dua ediyorum hep. RAbbim iyiki onu karsima cikarmis. dusunuyorumda gercerkten hersey kader kismet 11.5 yil bekledik biz bebek icin demek bebek gelincede hamimeligimde de ayri ayri kalmak varmis.yeterki gonuller bir olsun diyip sabrediyoruz canim
Annene soyle bu duygularini. Belki beklentinin farkinda deildirAmin canim ALlah razi olsun bende anneme soyledim o da cok agladi.cok sevindi ama bir haftadir yalnuzim geleyim yanina bebek bizim kiynetlimuz senin yaninda olayim demedi. Tup bebek yaptirdim normalde 1 hafta falan yatman ve birinin bakmasi lazim yarim saat durdu gitti evden sonrada hic gelmefi yani hani duyuyoruz can ciger anneler var bi de mis gibi yapanlar var malesef..insanin bunlari soyleyebilmesi bile ne zor sanki ihanet ediuomusum gibi ama belkide ilk defa bunu kendime bile yeni iyiraf efiyorum. Bu dusuncelerimide biriletiyle paylasmam lazimdi. Yoksa amacim asla kimseyi uzmek falan degildi. Oylesine bir dertlesme tesekkur ederim yorumun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?