2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Caniiim. Allah ne yazdiysa o olacak. Ben de sana uzun ama sana moral olabilecek bi yasanmis hikaye anlatayim. Olaydaki kisiler tanidiklarim
kadin iki aylik hamileyken esi ve kendisi tirin altina girerek cok ciddi kaza geciriyorlar. ikisi de komada 1 sene boyunca kalmak uzere hastaneye kaldiriliyorlar. Kadinin karnindaki bebek kaza sonrasi hala yasiyor. Ama kendilerine bi sey sorulmadigi icin ailesine diyorlar ki bu bebegi alalim cunku kadin cok ciddi ameliyatlar gecirecek. ( hatta kadinin bacagindan et alinip kafasina parca yapildi) narkozlar ilaclar surekli verilecek. Bebek kendi dusmezse bile kesinlikle sakat olacak.ama ailesi bebek onlarin bebegi biz onlar adina karar veremeyiz ne olacaksa olacak diolar. kadin hamileligi boyunca hastanede bir suru tedavi gordu.bebege bi sey olmadi. Cok saglikli olarak dogdu. simdi nerdeyse 2 yasina geldi. Annesi de babasi da engelli. Zihinsel olarak da cok iyi degiller. Simdi kadina ve cocuguna kizin annesi oglana da onun annesi bakiyo.
yani Rabbim ne yazdi hic bilmiorz.oldurmeyen Allah oldurmuyorken engelli olmak icin de bi trafik kazasi yetebiliyor. Sen gonlunu ferah tut. Dunya ahiret en guxelini iste. ne gelirse Allahtan

Ne hissedecegimi bilemeden yutkundum... Ne gelirse Allahtan amenna yoksa o kadar test-tahlilin negatif cikmasinin hicbir aciklamasi yok. Benim esimin genetik bir kas rahatsizligi var. Bebek sahibi olurken gen ayiklamasi yaptirip tup bebekle cocuk sahibi olacaktik. Sonra eger bu sinav bizi bulacaksa her turlu bulur, tevekkul edelim dedik ve Allaha teslim olup normal yolla bebek sahibi olmaya karar verdik. Insallah tek sinavimiz budur ve bununla atlatmis oluruz.

O kadar kontrollere ragmen hamileymissun ha ALlahim yardim etsin sana ve bebegine insallah dualarimizla saglikli bebeklerimiz olur.sen elinden geleni yapmissin bundan otesi takdiri ilahi iyi dusunelim iyi olsun insallah

merhaba arkadaşlar ben eylül annesiyim ama doğumum ağustos sonu görünüyor benim gibi olan var mı bebeğimin gelişimide 1 hafta önde muhtemelen bende ağustos annesi olacağım.... :)

o kadar iyi anlıyorum ki seni. Kayınvalide olsa en azından kötü bir yorum yaparken için acımaz ama kendi ailen olunca insan birşey söylemek istemiyor ama bazen çok derinden yaralıyor ilgisizlikleri.Ama Allah o zaman da daha sıcak ilgili alakalı eşler veriyor kapattırıyor o boşluğu büyük nebzede.

Hikayeleriniz gerçekten çok etkiledi ...Rabbim ne büyüdük dedim bir kez daha ...sukruler olsun çok merhametli Rabbimiz bize rahmeti merhameti ile muamelede bulunsun ...hepinize sağlık sıhhat mutluluk huzur diliyorum...herşey gönlünüzce olur inşallah ...sevdiklerimzle evlatlarimizla güzel nice seneler görelim :) hamile duası da etmiş oldum gece gece duygulandim azıcık ... Hayırlı geceler

merhaba arkadaşlar ben eylül annesiyim ama doğumum ağustos sonu görünüyor benim gibi olan var mı bebeğimin gelişimide 1 hafta önde muhtemelen bende ağustos annesi olacağım.... :)
4 eylülde doğarsa ne güzel benle aynı gün :) hahaha başakda mükemmel bi çocuktur :)) isterdim başak annesi olmak

canım günaydın çok dua edicem sana.duygusaldım hamilelikten iyice kötü oldum yazdıklarına ağladım inşallah annenin içine şevkat dolar.inş.tayin olursunda eşine kavuşursun allah sonsuz ayrılık vermesin inş.bebeğinle sağlıkla eşinle uzun hayırlı ömürler versin sana hepimize

allahım yardım etsin sana allah sağlıklı evlat versin size hepimize inş.

cnm günaydın elevit değilde decavit kullansan hem devlet bedava veriyor. elevit yasaklanmış kk da forumlarda çok tartışmalar okudum elevit içmeyin diye banada doktor decavit yazdı aile hekimimden bedava aldım

günaydın canım bende cumartesı gunu muayene oldum etrafımdaki arkadaşlarımın hepsi de decavit kullanıyor gyno ferro sanol ben ac karına içiyorum sabahları cunku faydası oluyormuş aksam içiyordum ama yakın bır arkadaşım vitamin olduğu için uykularını kaçırır dedı gerçekten de öyle dun gece içmedim ve çokta rahat uyudum gunduz içersen daha dinç olursun dedı çünkü doğuma kadar kullanıcakmısız o yüzden bende çalışıyorum yanıma aldım ilacımı gunduz içmeye başlayacağım sen bence birisine daha sor ıstersen canım

Günaydınnnn süper bir gün. Canım benim amacım kimseyi üzmek ağlatmak değildi sadece anlattım öylesine hani bazen olur ya paylaşmak istersin öyleydi işte geçti gitti. Duaların için teşekkür ederim ama, ihtiyacım var duaya. İnşallah tayin olurumda eşimde bebeğimizin karnımda büyüdüğünü görür. Hepimize ailemizle çok mutlu ve sağlıklı günler diliyorum tekrar teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…