• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Vajinamda zonklama var, önceden ağrı vardı, şimdi zonklama.. Kasık olsa herkezde var diyeceğim..
Birileri bende de oluyor, sıkıntı yapma, normal bişeymiş dese rahatlarmıyım kio_O
Oluyor mu sizde de?

Ay ben anneme bile olsa söylerdim dayanamazdım, 5 haftalıkken herkeze duyurdum..
Benim annemde soğuktur ama ilgilidir.. İlgisi yok mu size karşı hiç? Bazılarının yapısı öyle canım yapacak bişey yok ona..
Ya ilgili ilgili olmaz olur mu her gün arar sorar ama şunu demek istiyorum mesela ben buraya tayin oldum bir senedir burdayım anlatıyorum yaşadığım yeri falan insan merak eder demi, yazın buraya 2 saat mesafede bir yere gelip 2-3 gün kaldılar geçen yaz heveslendim ben de gelir yaşadığımız yeri görür falan diye gelmedi. Rahatsızlandım dedi. 6 saatlik yolu geri döndü. Öyle yani evimde bir kere çorba yapmış değildir sanki yabancının evi gibi. Öyle gelir aynı yerde oturur gider

Kiyamam sana canim benim Allah biran once esine kavuştursun inşaallah seni üzülme diğer konularda da bak bende yalnizim evdeyim tanidigim fazla kişi yok ama yine de çok şükür bebeklerimiz :KK46:bizimle mutlulugunu da paylasirsin inşaallah herkesle bu dönemi atlatip cinsiyetlerimiz belli olsun telaş daha da artacak :KK28:
Çok şükür binlerce şükür bebeklerimiz bizimle müthiş bir mutluluk bu Rabbim kucağımıza aldğımız günleri göstersin inşallah

Ya off işyerinde bi kız var iyi bi kız beni de sever ama bikaç gündür sen kilo mu alıyosun diyip duruyo. Hamile olduğumu da biliyo. Bi de kortizon kullanıyorum onun da etkisi var hamilelikte iyice şişirmeye başladı beni ve bu ilacı mecbur kullanmam lazım. Vücut bağışıklığıyla alakalı sorunum var vücudum embriyoyu yabancı algılayıp geliştirmiyomuş daha önce iki kayıp yaşadım kalp atışını hiç göremedim şimdi bu ilacın direnci baskılaması sayesinde bu günlere geldim. Daha başında böyle ilerde napıcam ben. Kilo takıntım yok ama bi şey yüz kere söylenince kafama takıyorum doğal olarak :(

Vajinamda zonklama var, önceden ağrı vardı, şimdi zonklama.. Kasık olsa herkezde var diyeceğim..
Birileri bende de oluyor, sıkıntı yapma, normal bişeymiş dese rahatlarmıyım kio_O
Oluyor mu sizde de?

Benim dün ve önceki gun oldu. Vajinamın ozellikle sağ tarafinda ara ara giren bi sancı. Hatta korktum idrar yolu enfeksiyonu mu ki diye ama idrarda yanma fln yok. Sanirim hamilelikten normaldir diye dusunuyorum. Suan yok

Ya off işyerinde bi kız var iyi bi kız beni de sever ama bikaç gündür sen kilo mu alıyosun diyip duruyo. Hamile olduğumu da biliyo. Bi de kortizon kullanıyorum onun da etkisi var hamilelikte iyice şişirmeye başladı beni ve bu ilacı mecbur kullanmam lazım. Vücut bağışıklığıyla alakalı sorunum var vücudum embriyoyu yabancı algılayıp geliştirmiyomuş daha önce iki kayıp yaşadım kalp atışını hiç göremedim şimdi bu ilacın direnci baskılaması sayesinde bu günlere geldim. Daha başında böyle ilerde napıcam ben. Kilo takıntım yok ama bi şey yüz kere söylenince kafama takıyorum doğal olarak :KK43:
aman canım boşver o konuşsun bebeğin yeterki sağlıkla dünyaya gelsin . Kilo alsan ne olcak verirsin doğumdan sonra.

Ya off işyerinde bi kız var iyi bi kız beni de sever ama bikaç gündür sen kilo mu alıyosun diyip duruyo. Hamile olduğumu da biliyo. Bi de kortizon kullanıyorum onun da etkisi var hamilelikte iyice şişirmeye başladı beni ve bu ilacı mecbur kullanmam lazım. Vücut bağışıklığıyla alakalı sorunum var vücudum embriyoyu yabancı algılayıp geliştirmiyomuş daha önce iki kayıp yaşadım kalp atışını hiç göremedim şimdi bu ilacın direnci baskılaması sayesinde bu günlere geldim. Daha başında böyle ilerde napıcam ben. Kilo takıntım yok ama bi şey yüz kere söylenince kafama takıyorum doğal olarak :KK43:
Bebeğimin sağlığı için alıyorum valla hiiiiç önemli değil de boşver o da susar artık

Aman be cnm bosversene. Ne takiyosun ki. Kilo al hatta cok kilo al ama bebegin saglikli olsun değer. Boyle düşün. Kilo mu aldin diyenlere evt hamileyim normal degil mi de. Ben oyle yapiyorum.takmamak en iyisi. ;)

merhaba anne adayları.. bende 9 hafta 6 günlük hamileyim.. rabbim izin verirse tahmini doğum tarihi 27 ağustos.. ama bazı korkularım var . özellikle bi kaç gündür ağlama nöbetleri geçiriyorum psikolojim alt üst oldu. ben hamile olduğumu bilmeden gebeliğimin ilk ayı AVİCAP A vitamini kullandım.. gebeliğin ilk aylarında A vitamini bebeğe zarar veriyormuş diye duydum. ki öyleymişte.. doktorlarım da beni aydınlatmıyor.. bilgisi olan yada başından geçen varsa lütfen birisi bana yardım etsin :( :(

Benim dün ve önceki gun oldu. Vajinamın ozellikle sağ tarafinda ara ara giren bi sancı. Hatta korktum idrar yolu enfeksiyonu mu ki diye ama idrarda yanma fln yok. Sanirim hamilelikten normaldir diye dusunuyorum. Suan yok
Egeninannesi bende idrar yolu enfeksyonu varmış, geçen öğrendim antibiotik kullanıyorum, doktorlar yeterli bilgi vermedikce böyle sinir oluyorum..
Hiç olmasın inşallah tabii...

merhaba anne adayları.. bende 9 hafta 6 günlük hamileyim.. rabbim izin verirse tahmini doğum tarihi 27 ağustos.. ama bazı korkularım var . özellikle bi kaç gündür ağlama nöbetleri geçiriyorum psikolojim alt üst oldu. ben hamile olduğumu bilmeden gebeliğimin ilk ayı AVİCAP A vitamini kullandım.. gebeliğin ilk aylarında A vitamini bebeğe zarar veriyormuş diye duydum. ki öyleymişte.. doktorlarım da beni aydınlatmıyor.. bilgisi olan yada başından geçen varsa lütfen birisi bana yardım etsin :KK43: :KK43:
canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun.:nazar::nazar:Vücutta hormon dengesi değiştiği için duygu değişimleri ağlamalar normal bir süre sonra geçecektir. A vitamini ile ilgili bir bilgim yok ilk defa duydum fakat kafana takma Allahın izni ile bebeğin sağsalim gelir dünyaya. Doktorun yeterli açıklamayı yapmıyorsa daha ilgili başka bir doktor bulabilrsin kendine.

Kilo alıyorum tabi, bir bebek dünyaya getireceğim deseydiin canım :) ben kızıma hamileliğimde 30 kg aldım. 2 senede aldığım tüm kiloları verdim, keşke almasak ama alıyoruz :KK22:

merhaba anne adayları.. bende 9 hafta 6 günlük hamileyim.. rabbim izin verirse tahmini doğum tarihi 27 ağustos.. ama bazı korkularım var . özellikle bi kaç gündür ağlama nöbetleri geçiriyorum psikolojim alt üst oldu. ben hamile olduğumu bilmeden gebeliğimin ilk ayı AVİCAP A vitamini kullandım.. gebeliğin ilk aylarında A vitamini bebeğe zarar veriyormuş diye duydum. ki öyleymişte.. doktorlarım da beni aydınlatmıyor.. bilgisi olan yada başından geçen varsa lütfen birisi bana yardım etsin :KK43: :KK43:
Canım bende ilk ay Lustral (antidepresan) kullnıyordum.. Bilmiyorsun sonuçta, geçmişede dönemeyiz yapacak bir şey yok..
insanlar bilmeden ne ilaçlar ne antibiotikler kullanıyor, çok ciddi olsaydı doktorun uyarırdı her halde..

Yani canım böyle insanları takma hamilelik süresince hep olcak bu tip insanlar. Yaşamayan bilemez. Kilo da alırız istersek veririz de kime ne yani. Hamilelikte çok normal değil mi. Ben hiç takmıyorum kiloyu. Belki ilk ve son hamileliğim olacak, belki tekrar nasip olmıcak bu bana. O yüzden canım ne istiyosa yiyip içiyorum. Tabi gece yarısı hamurişine gömülmüyorum :) Sinir oluyorum ben böyle insanlara. Tersle bi kere sormaz bi daha.

Back