• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yemek yapamiyorum.bu tansaslarda satilan cam konserve domates rendesi bezelye falan alsam hani pismis ama yemek halini almamis zararlimi ya da besin degeri yokmudur.ne yicem bennnn
Ben yaptım yedim sanki dışardan aldığımız herşey masum güvendiğin markayı alabilirsin yoksa dışardan ne peynir ne ekmek alınır zira ekmekte katkı olayı çok

Mrb kizlar
Bugun dr a gittim.elevit verdi.var mi kullanan?
Burda forumda okumustum birine aksam ic demisti dr sanirim.bAna bisey demedi
Bulantilarim siddetle devam ediyor ilac a ragmen.tahlilde tiroid dusuk cikti.dahiliye dr u 4.ay bitene kadar normal durum olarak kabul ediyrz dedi ilac vermedi.
Kendi dr umun verdigi elevit ve gyno ferro sanol u kullanacagm.demir folikasit b12 ilaciyms o da.bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim
Dr bulantın varsa Demir artırır dedi Demir yazmadı bana vitamin yazdı enfeksiyon da bulantı yapabiliyor

Kaynana denilen kadindan nefret ediyorum ben kusarken kadın seviniyor resmen tabi cekeceksin öyle kolaymi çok bir gözün çıkacak yok şöyle boyle benim annem ben geberirken ağlar bu kadın bir hevesle bir sevinçle mutlu oluyor anlamadım niye hoşuna gidiyor istenmeyecek naptiysam iistediği kızıaalamadı herhalde oğluna hamile hamile esimle aram açıldı ilgi beklerken gece saatlerce ağladım şimdide karnimda ağrı var kendimi çok kotu hissediyorum :KK43:

Canim konuyu uzatmak istemiyorum ama ben de herkes gibi bos ver,en buyuk tepki inadina mutlu gorunmendir diyecegim. Elini meleginin uzerine koy, kulagina tak kulakligi ister Kur'an-i Kerim,istersen dinlemekten zevk aldigin baska bir sey. Keyfini yerine getirecek seyler haricinde her seye tika kulagini. Hic bir fesatlik hic bir zalimin yanina kalmaz. Sadece Icindeki mucizeyi dusun ve sadece mutlu ol :KK50:.

Ben kızımı ilk 16.haftada hissetmistim. Ama 2.hamilelik te daha erken hissediliyor. Merakta yim :)

İlk gebelikte lireac krem ve vazelin kullandım ama malesef sonuç değişmedi
[/QUOTE]
Zaten Mustela ve lireac'i onerdiler genelde ama sizin gibileri duyunca hiicc umudum kalmiyor :(

Aranizda benim gibi hamile oldugunu hala kimseye soykememus olan var mi hafta sonu kardesimin nisani var caktirmamaya caliscam kusmet olursa 3 ay gecmeden soylemek istemiyorum. burda komsularimda bilmiyo.Belki hatirlarsiniz gecen hafta esim tayin oldu diye yazmistim evet hafta sonu geldi evin isini yemekleri alisverisi vs yapti geri gitti ben gene yalniz. Yalnizkende insanin nazlanacak kimsesi bile yok. Bazi arkadaslar annesinde kaldigini yazmus.valla 3 sefer tup bebek yaptim 4 sefer felan ameliyat oldum annen kac sefer bakti deseniz sifir. Ayni sehirdd tasadigimuz halde. Malesef bende biraz bu konuda sanssizim soguktur annem.sanki baskasinin cocugu gibi hep telefondan yakinlik gosterir. Allahim esimi basimdan ayirmasin onun hakkini odeyemem.insan yalniz kalinca bazi seyler daha cok gozune batiyor neyse bende oyle bi dertleseyim dedim. Insallah benimde tayinim cikar bir an once de daha da derinleri dusunmem:KK43::nazar::KK46::anneadayı:

ruzgar17 ruzgar17 Allah yardimcin olsun cnm. Durumun zormus gercekten. Ama biz varız buunu unutma yalniz degilsin. Annenin davranislarinada üzüldüm. Neden boyle davraniyor ki? Umarim esinle ayriliginiz en kisa zamanda son bulur.

Aranizda benim gibi hamile oldugunu hala kimseye soykememus olan var mi hafta sonu kardesimin nisani var caktirmamaya caliscam kusmet olursa 3 ay gecmeden soylemek istemiyorum. burda komsularimda bilmiyo.Belki hatirlarsiniz gecen hafta esim tayin oldu diye yazmistim evet hafta sonu geldi evin isini yemekleri alisverisi vs yapti geri gitti ben gene yalniz. Yalnizkende insanin nazlanacak kimsesi bile yok. Bazi arkadaslar annesinde kaldigini yazmus.valla 3 sefer tup bebek yaptim 4 sefer felan ameliyat oldum annen kac sefer bakti deseniz sifir. Ayni sehirdd tasadigimuz halde. Malesef bende biraz bu konuda sanssizim soguktur annem.sanki baskasinin cocugu gibi hep telefondan yakinlik gosterir. Allahim esimi basimdan ayirmasin onun hakkini odeyemem.insan yalniz kalinca bazi seyler daha cok gozune batiyor neyse bende oyle bi dertleseyim dedim. Insallah benimde tayinim cikar bir an once de daha da derinleri dusunmem:KK43::nazar::KK46::anneadayı:

Şu kullanici adinin altindaki dua var ya; ona hayranim ben. Onu yurekten hissettigimiz an dunyada hic kimseye muhtac olmadan,yalnizlik nedir bilmeden gul gibi yasariz evvelallah. Allah esini sana,seni esine evladinida ikinize bagislasin,huzurunuz daim olsun insallah.:nazar:

Canim benim Allah yardimcin olsun. Ben oglumu kaybettikten sonra tup bebek yaptiranlara yano bebek arayanlara hic kiyamiorm. Rabbim ne yazdiysa o tabi de. Hem cok sukur Allah lutfetmis bi tane. Hayirlisiyla kavustursun. ben de kimseye soylememistim. Gecen hafta anneme soyledim. Annemle aramiz cok iyidir. 10 haftadir soylemedim die agladi bu sefer de kiyamadim. Ama simdi cok alistim bu bebegime de. Kaybedersem cok aglar zaten anneme soyleme ihtiyaci duyarom die bari iyi gunde de soyleyeyim dedim. Allah kotu gun gostermesin ins.

Bunlar bacagi mi :) o zaman kiz iste baksana hicbir sey yok arada
Buarada onlar bacagi evt :) biri kivrik bacagin
Taklalar atiyor bit kadar boyuyla
Kizlar gercekten gitmeden once cikolata yiyin bebek kimil kimil oluyor
Burdan okumustum ben de.iyi ki varsiniz kizlar ;)

ruzgar17 ruzgar17 Allah yardimcin olsun cnm. Durumun zormus gercekten. Ama biz varız buunu unutma yalniz degilsin. Annenin davranislarinada üzüldüm. Neden boyle davraniyor ki? Umarim esinle ayriliginiz en kisa zamanda son bulur.
Canim benim kimseyi uzmek ucin soylemedim hani dertlesiyoruz ya birbirimizi daha iyi taniyalim diye yoksa esim ve artik bebisim olanlari unutturuyor bana sag olsun ya da alisiyor insan.can sagligi olsun onemli olan o

Şu kullanici adinin altindaki dua var ya; ona hayranim ben. Onu yurekten hissettigimiz an dunyada hic kimseye muhtac olmadan,yalnizlik nedir bilmeden gul gibi yasariz evvelallah. Allah esini sana,seni esine evladinida ikinize bagislasin,huzurunuz daim olsun insallah.:nazar:
Amin canim insallah bende oyle dua ediyorum hep. RAbbim iyiki onu karsima cikarmis. dusunuyorumda gercerkten hersey kader kismet 11.5 yil bekledik biz bebek icin demek bebek gelincede hamimeligimde de ayri ayri kalmak varmis.yeterki gonuller bir olsun diyip sabrediyoruz canim

Canim benim Allah yardimcin olsun. Ben oglumu kaybettikten sonra tup bebek yaptiranlara yano bebek arayanlara hic kiyamiorm. Rabbim ne yazdiysa o tabi de. Hem cok sukur Allah lutfetmis bi tane. Hayirlisiyla kavustursun. ben de kimseye soylememistim. Gecen hafta anneme soyledim. Annemle aramiz cok iyidir. 10 haftadir soylemedim die agladi bu sefer de kiyamadim. Ama simdi cok alistim bu bebegime de. Kaybedersem cok aglar zaten anneme soyleme ihtiyaci duyarom die bari iyi gunde de soyleyeyim dedim. Allah kotu gun gostermesin ins.
Amin canim ALlah razi olsun bende anneme soyledim o da cok agladi.cok sevindi ama bir haftadir yalnuzim geleyim yanina bebek bizim kiynetlimuz senin yaninda olayim demedi. Tup bebek yaptirdim normalde 1 hafta falan yatman ve birinin bakmasi lazim yarim saat durdu gitti evden sonrada hic gelmefi yani hani duyuyoruz can ciger anneler var bi de mis gibi yapanlar var malesef..insanin bunlari soyleyebilmesi bile ne zor sanki ihanet ediuomusum gibi ama belkide ilk defa bunu kendime bile yeni iyiraf efiyorum. Bu dusuncelerimide biriletiyle paylasmam lazimdi. Yoksa amacim asla kimseyi uzmek falan degildi. Oylesine bir dertlesme tesekkur ederim yorumun icin

Amin canim insallah bende oyle dua ediyorum hep. RAbbim iyiki onu karsima cikarmis. dusunuyorumda gercerkten hersey kader kismet 11.5 yil bekledik biz bebek icin demek bebek gelincede hamimeligimde de ayri ayri kalmak varmis.yeterki gonuller bir olsun diyip sabrediyoruz canim

kesinlikle oyle canim.Ne mutlu onca seneden sonra Rabbim vermis mucizesini. cok cok mutlu olun insallah.

Amin canim ALlah razi olsun bende anneme soyledim o da cok agladi.cok sevindi ama bir haftadir yalnuzim geleyim yanina bebek bizim kiynetlimuz senin yaninda olayim demedi. Tup bebek yaptirdim normalde 1 hafta falan yatman ve birinin bakmasi lazim yarim saat durdu gitti evden sonrada hic gelmefi yani hani duyuyoruz can ciger anneler var bi de mis gibi yapanlar var malesef..insanin bunlari soyleyebilmesi bile ne zor sanki ihanet ediuomusum gibi ama belkide ilk defa bunu kendime bile yeni iyiraf efiyorum. Bu dusuncelerimide biriletiyle paylasmam lazimdi. Yoksa amacim asla kimseyi uzmek falan degildi. Oylesine bir dertlesme tesekkur ederim yorumun icin
Annene soyle bu duygularini. Belki beklentinin farkinda deildir

Ben de kendi hikayemi,derdimi anlatayim. Ekim ayinda adetim 6 gun gecikti. Once evde test yapmaya basladim. Sonra dr'a gidip kan testi verdim. Testlerin hepsi negatifti. Testlerin arkasindan adet oldum ve normalden 4 gun daha uzun surdu. Sonra bi sikintimiz varsa bosu bosuna bekleyip bir de tedavi suresi uzamasin dedik ve hem ben hem esim ayni anda tetkiklerden gecmeye basladik. Her tetkik ve taramadan once varsa bebegim zarar gormesin-icim rahat etsin diye gebelik testi ve usg taramasi yaptirdim. Sonuc hep gebelik yok iciniz rahat olsun seklindeydi. 13kasimda baslattigim tetkik safhasi 21 kasimda rahim rontgeni ile devam etti. Rontgen sonrasi 12 araliga kadar 4 kez daha test ve usg yaptirdim. 12 aralikta 5 haftalik hamile oldigumu ogrendim.Dunyam karardi, esime baba olacagini hastanede hickiriklarla soyleyebildim. Nasil kararmasin ki : once Enfeksiyon var tedavi olman lazim denildi tonlarca antibiyotik,fitil, igne kullandim. Sonra tupleri kontrol edelim denildi. Rahim rontgeni cektirdim, radyasyon yetmiyormus gibi kontras madde enjekte edildi bebegimin tutunmaya calistigi yere. Velhasil radyasyon,antibiyotikler,fitiller,agri kesici igneler hepsi bebegim benimleyken,icimdeyken uygulanmisti bana. Ne sevincimizi yasayabildik,ne hayal kurabildik,ne hayallerimizdeki gibi bir duyurma yasayabildik.Tam 40 gun sadece wc ihtiyaci icin yataktan kalktim. Doktor kontrollerime ozel ambulansla sedye ile gidip geldim.Yasadiklarimizdan sebep olusan riskimiz minik minik azaldi cok sukur.ama bebegim,canimin ta kendisi beni terk edecek veya sirf farkedilemedigi icin bir engeli olacak diye aklim cikiyor.
Iste bizim hikayemiz de boyle. Allahim kimseyi evladi ile sinamasin. Uzun oykumuzle sıktıysak affola...:anneadayı::anneadayı:

Back