2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Peki ikili testi yaptiranlar üçlü testinde yaptiriyormu ikiside ayni test degilmi benim kafam çok karıştı arkadaşım araştırmis ikili test yanlis tam net Sonuç vermiyormus bebek küçük oldugundan dolayi üçlü testi daha garanti oldugunu duymuştum

Mrb kizlar
Bugun dr a gittim.elevit verdi.var mi kullanan?
Burda forumda okumustum birine aksam ic demisti dr sanirim.bAna bisey demedi
Bulantilarim siddetle devam ediyor ilac a ragmen.tahlilde tiroid dusuk cikti.dahiliye dr u 4.ay bitene kadar normal durum olarak kabul ediyrz dedi ilac vermedi.
Kendi dr umun verdigi elevit ve gyno ferro sanol u kullanacagm.demir folikasit b12 ilaciyms o da.bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim

Anladm cnm.sagol sasirdim ne yicegimi yaaa.et yiyorum sebze yiyeyim diyorm yapmayi bilmiyorum pofff kafayi yicem.yandim yaa

Kızlar hiç bakamadım bugün hala işyerindeyim beyanların son günü çok izin kullanınca kaldı işler belim kopmak üzere bir tane müşterinin işi kaldı bitsede gitsem dun gecede nasıl yetiştireceğim diye stres yapıp uyuyamadım çok kotuyumm

Keşke hamile kalmadan önce kadın doğumcunun yanında işe girseydim..
Aayy ne güzel her gün bebeğimi görürdüm, her dakika soru sorardım doktora
Doktor. İçin girmemek daha iyi olur hehehe yoksa ben olsam bezdirirdim doktoru ...cildirirdi hehehe

Hamile oldugumu duyan istisnasiz heeeeerkes
"Oooo hayirli olsun kesin kiz olur,cok da guzel olur" dedi.1kisi bile oglan demedi :) ben de cok anlamam sac ormekten susleyip puslemekten demistim hep.hayirlisi :)

Merhaba arkadaşlar durumu hatırlarmam gerekirse 3:13 translokasyonu var eşimde, bu gün genetik doktoruyla görüştük ve aslında sadece yüz ile ilgili değil otizim den kalp anomaline dawn sendromundan yüz ve pekçok engele sebep olabildiğini öğrendik. Biz henüz tes için 5 şşubatı bekleyeceğiz. Plasentadan alınacak parça ile sonuç alınacak. Lakin dr önemle ailede herhangi bir engelli söz konusu veya devamlı düşük söz konusu ise mutlaka kromozom testinin yapılması gerektiğini söyledi. Tabi zor bir durum ama bilmek bilmemekten daha iyiymiş. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Allah hherkese ve bana sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin.

Ben bebek beklerken kullandim onu 6 ay kadar kabizlik yapmiyordu.en rahat ettigim folik asitti Fakat drum hic onermiyordu.onun yerine v ile baslayan benzeri bir folik asit verdi neden onermiyor bilmiyorum ama icen cok kisi vardi hamile arkadaslarimdan.domuz yagi var icinde diye okudum olsada zararli oolmadigi surece problem yok benim icin inanmam oyle seylere.folik asiti banada yatarken ic dedi ozellikle her gittigimde de uyardi kabizlik yapmazmis bagirsaklari calistiriyormus

Benim 3-4 gundur midem bulanmaya basladi yaaa hic bulanmamisti simdiye kadar.kusucam diye odum patliyor

Benim de basim cok agriyor ozellikle aksam uzeri aziyo agri. Ilac icmemek icin direniyorum. Doktorda cok tavsiye etmiyorum ilaci ama dayanamayacak gibi olursan minoset kullanabilirsin dedi. Bakalim nereye kadar dayanacagim:)
Öyle gercekten canim zor bir durum bende eve ilaç almadim agridiginda dayanamiyorum ama yatarak masajla biraz hafifliyor evde misin çalisiyor musun

Evet kontrole gittiğimde yaptırcam doktor yapalım dedi bende tamam dedim. Hayırlısı bende çok yaptırma taraftarı değilim ama yaptırmasam da niye yaptırmadım dicem bu seferde
Inşaallah hayirli sonuclar aliriz canim gunlerimiz ayni benimde doktora gidecegim tarih belli degil de sen 4 subatta gidecegim deyince onu da yaptiracak misin diye sordum

eskişehir cnm bekledm lekeşer sarıya dönüştü gitmedm artık dediğin gibi bişi olursa devlete giderm zaten progestan da jel de kullanıyorm

bence kesinlikle doktorunu dinle ama için rahat etmiyorsa doktoruna gidip bebeğini ultrasonda görüp rahatlayabilirsin.... :)
ewt cnm bekledm dinlendm daha iyiym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…