2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İki rekat namaz kılıp kalbinden dua edersen Allah duyar seni mutlaka..

ahh canımm benimde eşimle aram açıldı adam bana abartıyorsun diodu ben kustukça heriflerede bi haller oluyor malasef neyseki anamın yanına geldim dedim takıl bensiz kaafanı dinle şimdide ne zaman gelcen deyip duruyor

Onlar aşılıyor işte sanki numara yapıyorum 1 ayda 4 kilo verdim oda mı numara hiç birşey yiyemedim valla benim aklımdada var gidip biraz uzaklaşmak ama doğrumu yanlış mı bilmiyorum aile açıp konuyu üzmek te istemiyorum kararsız kaldm

la havle vela kuvvete illa billahil azim die zikir çek ayetel kursi oku için ferahlar namaz kıl dua et kuran oku iyi geliyor

Allahım yardımcı olsun sana canım şu zor zamanda bilemedim ki eşin neden seni sevmesin daha 3 aylık evlisin bir şeye sinir oldu da canını mı acıtmak istedi desem iki canlısın bu kadar da merhametsiz olamaz herhalde. Belki bir geçiş dönemidir tatlım ya evliliğe alışamamıştır belkide. Ailen seni desteklemek için sık sık eve gelse acaba yumuşar mı sana karşı... İnşallah güzel haberlerini duyarız lütfen stres yapma bebeğini düşün annesi onun senin sevgine ihtiyacı var..

neye sinir olursa olsun çocuğumuzla ceza vermesi beni çok incitti inşallah geçecek tek düşündüğüm bebeğim zaten

Ha
hamilelikte moral önemli istersen kusmaların geçene kadar ailenin yanında ol çünkü o bile çok yıpratıyor

canım bizde saçma sapan konulardan tartıştık büyüdüde büyüdü bide sene bebek bekledim moral vereceğine beni ağlatıyoor inatlaşıyor falan dedim ne istiyorsun bizim yüzümüzden bu bebeğe birşey olursa vebalini kaldırabilecekmisin dedim ben dedim gülmeyi unuttum memelkete gidicem sırf bebeğim için moral olsun kavgalı ayrılmadık oda

En iyisini yapmışsın bende bunu düşünüyorum hakkımızda hayırlısı inşallah

neye sinir olursa olsun çocuğumuzla ceza vermesi beni çok incitti inşallah geçecek tek düşündüğüm bebeğim zaten
Tabi ki öyle canım ben bir anda hani evini bırakma diye dedim. Bak maşallah 3 aylık evlisiniz ve hamilesin bu Rabbimin bi mucizesi biliyomusun o kadar şanslısınız ki. Ben 11,5 senelik evliyim ve şükürler olsun ki ilk defa hamile kaldım, kalabildim daha benden daha fazla evli olupda hamile kalamayan arkadaşlarım var. Belki de biraz bebeğine yogunlaşsan, eşinin yaptıklarını söylediklerini biraz görmezden gelsen (çok canını acıtmıyorsa ) ya da dayanamıyorsan git annenlere biraz kıymet bilsin. Ayrıca kayınvalidenler niye sevmiyorki seni daha yeni evlisin ve iki canlısın. Allahım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah. Rabbim eşine ve ailesine merhamet versin canım.

Irk ayrımı yapıyor doğu batı ayrımı kendisi biz bir kere ayrıldığımızda oğluna kız göstermek istemişte oğlu kabul etmemiş ,nişanımızda bile ne giyeceğimi bildiği halde gitmiş aynı renk aynı tür şey almış onu giydi aaa tesadüf diyor bide kıskançlık var istemiyor belli 3 gelinle de anlaşamıyor kimseyle anlaşamıyor zaten her çocuğuna huzursuzluk sokuyor eltimlerde bunun yüzünden çok tartışmışlardı durmuyor kadın

cnm kıyamam sana hamile halinle nelerle uğraşıyorsun zaten bi evliliği ayakta tutan hem kocadır hemde onun anadı maalesef az daha dur bakalım sakinleşin elbet düzelir

canım sen kayınvalidenle birliktemi yaşıyorsun?

Hayır canım hatta ayni ilde bile ddegiliz hanfendi her isini telden hallediyor hafta sonumuz da 7 24 zirt pirt arıyor esim dio duyguyu veriyim mi yok diyo konuşmak istemiyor sırf huzursuzluk çıksın diye arıyor bide yanımızda olsa hic gecinemeyiz istemediği bayağı belli yinede suçlu ben oluyorum ben sevmiyor oluyorum neden görmezden geliyor anlamıyorum rubikus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…