- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
- #10.901
canım bak benim ailem ve eşimin aileside uzakta ben 3 aylık evli iken kayınvaliden ve kayın pederim geldiler ve 3 ay kaldılar bende allahtan çalışıyordum. daha yeni evliyim eşimle 4 yıllık flörtten sonra evlendik fakat aynı evin içinde yaşamak çok farklı idi birbirimize alışmaya çalışırken birde onlarla aynı evde yaşamaya alışmak zorunda kaldım.Hayır canım hatta ayni ilde bile ddegiliz hanfendi her isini telden hallediyor hafta sonumuz da 7 24 zirt pirt arıyor esim dio duyguyu veriyim mi yok diyo konuşmak istemiyor sırf huzursuzluk çıksın diye arıyor bide yanımızda olsa hic gecinemeyiz istemediği bayağı belli yinede suçlu ben oluyorum ben sevmiyor oluyorum neden görmezden geliyor anlamıyorumrubikus
kayınvalidem kötü biri değildir ama aynı evin içinde olmuyor ben sıkıntı stresten bir bir buçuk ay boyunca yediğimi çıkardım. daha sonra eşimle ailesi yüzünde çok defa tartıstık baktım benimle inatlaşıyor ve gittikçe uzuyor problemler. yei evlilieklerde oluyor bu tür şeyler. evliliğimizde bir yılı geride bıraktığımızda geriye dönüp baktım ve eşimle çok yol katetmişiz. Emin ol erkeklerde zamanla ailesinin hatalarını görüyor ama zaman alıyor. onun için eşinle inatlaşma ailesi yüzünden onunla tartışma kavga etmeden sakince konuşmaya çalış emin ol faydasını göreceksin.
bırak kayınvaliden seninle konuşmak istemiyorsa konuşmasın daha iyi takma kafanı. sen sadece bebeğini düşün gerisi Allaha kalmış