- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #10.901
canım bak benim ailem ve eşimin aileside uzakta ben 3 aylık evli iken kayınvaliden ve kayın pederim geldiler ve 3 ay kaldılar bende allahtan çalışıyordum. daha yeni evliyim eşimle 4 yıllık flörtten sonra evlendik fakat aynı evin içinde yaşamak çok farklı idi birbirimize alışmaya çalışırken birde onlarla aynı evde yaşamaya alışmak zorunda kaldım.Hayır canım hatta ayni ilde bile ddegiliz hanfendi her isini telden hallediyor hafta sonumuz da 7 24 zirt pirt arıyor esim dio duyguyu veriyim mi yok diyo konuşmak istemiyor sırf huzursuzluk çıksın diye arıyor bide yanımızda olsa hic gecinemeyiz istemediği bayağı belli yinede suçlu ben oluyorum ben sevmiyor oluyorum neden görmezden geliyor anlamıyorumrubikus
AMin canım. Merak etme düzelecek herşeyKonusmazsa konuşmasında da huzursuzluk cikmasa keşke daha dikkatli olacağım artık inatlasmayacam agzimdan hiçbirşey çıkmayacak kendi görsün ben göstermeye çalıştıkça bana cephe alıyor cçünku aakisina birakcam canım allah hepimizin yardımcısı olsunrubikus
Daha çok yeni evlilginiz. ..ilk başlarda erkek otorite kurmak adına saçma tavırlara giriyor ..ama sonra evlilik oturduğu zaman herşey çok güzel oluyor :) bende 5 6senelik büyük aşktan sonra evlendim .ilk zamanlar kavgalarimiz oldu sacamaladi .ama çok çabuk toparladik hatta vajinusmuş sorunumuz olmasına rağmen harika bir evlilik yaşıyoruz şükürler olsun .aylar geçti hiç kavgamız bile olmuyor artık .inşallah oturur yerine sizinde .sabredin hamilelikten daha çok takarsınız bebek için umursamaz olmaya çalışın ...hakkınızda hayırlısı ....Allaha havale ettim zaten Allah bildiği gibi yapsın onu ben eşime sinirim bana beni sevmediğini ima etti resmen onun ailesi için . Napayım ben şimdi evden mi uzaklaşsam uzakmı kalsak ailemin yanına mı gitsem bilmiyorum çok hassasım anlamıyor bide bir sürü şey söyledi 3 aylık evlilik daha huzur yok
Hepsi ayni bunlarin, arayip sormayi birak raporluyum diye aradim haber veriyorum bir gecmis olsun neyin var bile demiyorlar. Ozel sektor degilmi allah kimseyi dusurmesinAy cnm ben cuma yarım gün öğleden snra çıktım müdür surat yapıyor ne aradı nasıl oldun diye nede sabah sordu.2,5 gün yattım diye düşünüyor.halbuki eşimde hamileyken çok kötüydü sende git takma diyordu bigün önce değişik bunlar
Ohhhh ne guzel uyu gitsin imkanin varsa,keske bende uyuyabilsem ama isyerinde tepemizdeki kameralardan ne mumkun :-(Çok uykum var benimm.. Öyle böyle değil.. masaya kafamı koyuyorum zınk telefon çalıyor
2 saat boyunca kafam masada uyudum mesela dün :)
Benimki ölçmüyor canim doktorumdan çok memnunum ama hemsiresi ilgisiz biri zatendoktorumun hemşiresi canım :)
Evet canim haklisin migren türü baş ağrılarim oluyor benimde belkide tansiyon kaynaklidirbenim tansiyonum her zaman 12/8 dir hiç tansiyonum da düşmezdi geçen hafta 10/7 idi sağlık ocağında 4-5 gün sonra hemşire ölçtiğinde 9/6 idi. Ben de aaaa ne kadar düşük felan diyince gayet normal dedi. Bence tansiyonunu bi ölçtür canım baş ağrısı ve halsizlik yapıyor tansiyon düşüklüğü bende
Bizde de kamera var canım aynen tam tepemde, sallamıyorum ben.. sürekli izliyorlar mı? Yani tabi banka yada devlet işiyse olmazOhhhh ne guzel uyu gitsin imkanin varsa,keske bende uyuyabilsem ama isyerinde tepemizdeki kameralardan ne mumkun :-(
kızlar tansiyon düşüklüğü ve baş ağrıları normal bu dönemlerde. eğer dayanamayacak gibi ağrınız varsa minoset yada parol içebilirsiniz doktorlar öneriyor . bebeğe herhangi bir zararı yok ama mecbur kalmadıkca yınede içmeyinEvet canim haklisin migren türü baş ağrılarim oluyor benimde belkide tansiyon kaynaklidir
3 kez tekrarladi canim bende 2 ser gün cektim agriyi ama sükür ki dinlenme firsatim vardi hap atmadan gecirdim dedigin gibi onlar atiliyor ama en azindan su 3 aylik donemi gecirmeyi calisiyorum. Allah bizlerekızlar tansiyon düşüklüğü ve baş ağrıları normal bu dönemlerde. eğer dayanamayacak gibi ağrınız varsa minoset yada parol içebilirsiniz doktorlar öneriyor . bebeğe herhangi bir zararı yok ama mecbur kalmadıkca yınede içmeyin
3 kez tekrarladi canim bende 2 ser gün cektim agriyi ama sükür ki dinlenme firsatim vardi hap atmadan gecirdim dedigin gibi onlar atiliyor ama en azindan su 3 aylik donemi gecirmeyi calisiyorum. Allah bizlereve bebişlerimize saglik versin insallah
nacizane fikrim esinize onu ne kadar cok sevdiginizi gostererek karsi tarafi ekarte etmeniz olurEşim de sen ailemi sevmiyorsun bende seni sevmiyorum gibi birşeyler söyledi daha önce okadar merhametliydi şimdi gözünde değerim kalmamış belli herşeyi bitirmiş gibi duruyor gecenin bir yarısı yatacakken nete çağırıyorlar oyun oynamaya arıyorlar bir huzur vermediler yaBebeğime bişey olacak diye korkuyorum dün geceden beri ağrım var 7 yıldır seviyorduk birbirimizi hep o kadın huzursuzluk çıkarttı aramızda bıktım ya ailemin yanına gidecem bu gidişle
N benim taktik yok gibi davranmakfzkci artık hhakkında hic yorum yapmayacam üzülen ben olmamak için ben onu allaha havale ettim .. Mutluluk hepimizin olsun hic pesimizi bırakmasın mutluluk ve huzurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?