2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bak benim ailem ve eşimin aileside uzakta ben 3 aylık evli iken kayınvaliden ve kayın pederim geldiler ve 3 ay kaldılar bende allahtan çalışıyordum. daha yeni evliyim eşimle 4 yıllık flörtten sonra evlendik fakat aynı evin içinde yaşamak çok farklı idi birbirimize alışmaya çalışırken birde onlarla aynı evde yaşamaya alışmak zorunda kaldım.
kayınvalidem kötü biri değildir ama aynı evin içinde olmuyor ben sıkıntı stresten bir bir buçuk ay boyunca yediğimi çıkardım. daha sonra eşimle ailesi yüzünde çok defa tartıstık baktım benimle inatlaşıyor ve gittikçe uzuyor problemler. yei evlilieklerde oluyor bu tür şeyler. evliliğimizde bir yılı geride bıraktığımızda geriye dönüp baktım ve eşimle çok yol katetmişiz. Emin ol erkeklerde zamanla ailesinin hatalarını görüyor ama zaman alıyor. onun için eşinle inatlaşma ailesi yüzünden onunla tartışma kavga etmeden sakince konuşmaya çalış emin ol faydasını göreceksin.

bırak kayınvaliden seninle konuşmak istemiyorsa konuşmasın daha iyi takma kafanı. sen sadece bebeğini düşün gerisi Allaha kalmış

Konusmazsa konuşmasında da huzursuzluk cikmasa keşke daha dikkatli olacağım artık inatlasmayacam agzimdan hiçbirşey çıkmayacak kendi görsün ben göstermeye çalıştıkça bana cephe alıyor cçünku aakisina birakcam canım allah hepimizin yardımcısı olsun rubikus

AMin canım. Merak etme düzelecek herşey

Daha çok yeni evlilginiz. ..ilk başlarda erkek otorite kurmak adına saçma tavırlara giriyor ..ama sonra evlilik oturduğu zaman herşey çok güzel oluyor :) bende 5 6senelik büyük aşktan sonra evlendim .ilk zamanlar kavgalarimiz oldu sacamaladi .ama çok çabuk toparladik hatta vajinusmuş sorunumuz olmasına rağmen harika bir evlilik yaşıyoruz şükürler olsun .aylar geçti hiç kavgamız bile olmuyor artık .inşallah oturur yerine sizinde .sabredin hamilelikten daha çok takarsınız bebek için umursamaz olmaya çalışın ...hakkınızda hayırlısı ....

Hepsi ayni bunlarin, arayip sormayi birak raporluyum diye aradim haber veriyorum bir gecmis olsun neyin var bile demiyorlar. Ozel sektor degilmi allah kimseyi dusurmesin

Çok uykum var benimm.. Öyle böyle değil.. masaya kafamı koyuyorum zınk telefon çalıyor
2 saat boyunca kafam masada uyudum mesela dün :)
Ohhhh ne guzel uyu gitsin imkanin varsa,keske bende uyuyabilsem ama isyerinde tepemizdeki kameralardan ne mumkun :-(

Evet canim haklisin migren türü baş ağrılarim oluyor benimde belkide tansiyon kaynaklidir

Ohhhh ne guzel uyu gitsin imkanin varsa,keske bende uyuyabilsem ama isyerinde tepemizdeki kameralardan ne mumkun :-(
Bizde de kamera var canım aynen tam tepemde, sallamıyorum ben.. sürekli izliyorlar mı? Yani tabi banka yada devlet işiyse olmaz

Evet canim haklisin migren türü baş ağrılarim oluyor benimde belkide tansiyon kaynaklidir
kızlar tansiyon düşüklüğü ve baş ağrıları normal bu dönemlerde. eğer dayanamayacak gibi ağrınız varsa minoset yada parol içebilirsiniz doktorlar öneriyor . bebeğe herhangi bir zararı yok ama mecbur kalmadıkca yınede içmeyin

3 kez tekrarladi canim bende 2 ser gün cektim agriyi ama sükür ki dinlenme firsatim vardi hap atmadan gecirdim dedigin gibi onlar atiliyor ama en azindan su 3 aylik donemi gecirmeyi calisiyorum. Allah bizlere ve bebişlerimize saglik versin insallah

Benim de basim cok agriyor ozellikle aksam uzeri aziyo agri. Ilac icmemek icin direniyorum. Doktorda cok tavsiye etmiyorum ilaci ama dayanamayacak gibi olursan minoset kullanabilirsin dedi. Bakalim nereye kadar dayanacagim:)

Nac
nacizane fikrim esinize onu ne kadar cok sevdiginizi gostererek karsi tarafi ekarte etmeniz olur
Bi r nevi kayinvalideniz ava giderken avlanir
Sizi 7 yildir seven esiniz hala seviyordur kesinlikle sadece belki sizden biraz daha ilgi bekliyordur
Kv nizi esinize sikayet etmek yerine o vakitleri esinizle daha kaliteli zamanlar gecirerek yasamak hem aile saadetiniz hende bebeginiz icin daha faydali sanki
Cok kirildiginiz anlardada sadece ne kadar uzgun oldugunuzu paylasin esinizle asla annesini sikayet etmeyin bilinki ise yaramiyor
Tecrubeyle sabittir
Cok sevdigim bi soz belki sizede yol gosterirfke duygusuyla yasamak bir bardak dolusu zehri ictikten sonra karsinizdakinin olmesini beklemek gibidir.siz sabrinizla yenin k.v nizi baktiniz olmuyo yokmus gibi davranirsiniz ama asla annesine kizip ogluna cikismayin buyuk hata olur
Ailenizin evide bi cozum olmayabilir
Cok cenem dustu hakkinizi helal edin ama bi benzeride olsa bu durumdan gecmis biri olarak biseyler yazmak istedim mutluluklar sizinle olsun☺

fzkci artık hhakkında hic yorum yapmayacam üzülen ben olmamak için ben onu allaha havale ettim .. Mutluluk hepimizin olsun hic pesimizi bırakmasın mutluluk ve huzurr

Ben yemek yapamiyorum.bu tansaslarda satilan cam konserve domates rendesi bezelye falan alsam hani pismis ama yemek halini almamis zararlimi ya da besin degeri yokmudur.ne yicem bennnn

sssp canım onlar çok katkımaddeli ya ben de hic bbisey yiyemiyorum ekmek yeşil zeytin yiyorum iki ggündür domates kabuğunu soyup domates sosu yiyorum makarna boyle geçiyor çok zorlaniyorum soğan kokusuna yemek kokusuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…