- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
- #10.741
kızlar günaydın,
cuma günü doktoru aradım tansiyon düşüyordu sürekli midem bulanıyordu gel serum takalım dedi. gittim yattık biraz sonra bebeği gördük kıpır kıpırdı.11+4 dü halbuki sat a göre 11+0 dı. 2li test gerekmez bu bebeğe sağlıklı hareketli ama aklımız kalmasın yapalım dedi yaptık.sonuç 10 gün sonra dedi. serum 1 saat iyi geldi sonra gene başladı bulantılar.bu arada 4 kilo almışım
çok üzüldüm doktor serumdan sonra dahada şişersin dedi.hiç çok almışın dikkat et demedii sinir oldum.bence bu aya göre çok almışım
hala çatlak içinde krem başlayamadım hiç sevmiyorum düzenli birşey sürmeyi ama bu hafta lierac alıcam birde kakao yağına başlıcam inş. bebeğinde 14 şubatta cinsiyetini söylicem dedi.bizden böyle hanımlar bulantı olmadıkça takibinizdeyimm.
cuma günü doktoru aradım tansiyon düşüyordu sürekli midem bulanıyordu gel serum takalım dedi. gittim yattık biraz sonra bebeği gördük kıpır kıpırdı.11+4 dü halbuki sat a göre 11+0 dı. 2li test gerekmez bu bebeğe sağlıklı hareketli ama aklımız kalmasın yapalım dedi yaptık.sonuç 10 gün sonra dedi. serum 1 saat iyi geldi sonra gene başladı bulantılar.bu arada 4 kilo almışım