• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hanimlar catlak engellemek icin ne kullaniyorsunuz,kullanmayi dusunuyorsunuz? Genetik yatkinligin bas rolde oldugunu biliyorum ama yine de onlem almamis olmak istemiyorum.:D
cnm drum 3 ay bitince krem yazacağini söledi z.yaği filan alma dedi

Slm kızlar.. Çok fena grip oldum yatak döşek yatıyorum umarım çabuk atlatırım..etrafımda grip olmayan yok herkes kırılıyo..ee olacağı buydu önce kızıma, kızımdan bana.....
Maden suyu icebiliosan kontrollu bi sekilde icine taze zencefil parcaciklari at bi tanede kuru kayisi onu ic sonrada kayisilari ye bende grip oldum ama zencefilli kayisili maden suyu cok iyi geldi sukur halsizligimi aliyo
Kontrollu dememin sebebi ise zencefili bi anda atarsan tasiveriyo oyuzden
Gecmis olsunnnnnn:anneadayı:

bende halen aynı durumdayım cnm sabahları daha yoğun. ama genellikle kokulara karşı hassasım o çok tetikliyo malesef
Aynen canım bi koku duyayim Hemen cikartiyorum. Özellikle de yağlı yemekten tiksindim sadece buğday ekmeği ne domates peynir marul sandviç yapıyorum bitek onunla besleniyorum inş 12.hhafta bitince biter

C
Merhabalar bende Ağustos annesi olacağım inşallah.Ama 6.haftadan itibaren mide bulantilarim ve kusmalarim yoğun bi şekilde devam ediyor.bbenim gibi olan var mı yada önerebileceginiz bişey var mı? Çok muzdaribim bu konuda 1 ayda 4 kilo verdim. :KK43::KK17:

Canım hoşgeldin.diğer topikten tanıyorum seni.çok sevindim adına.bulantilara gelince ben 5.haftadan beri çekiyorum 2 kilo verdim.sanki sabahları azalmaya başladı.inşallah sen de rahatlarsin

Ben de bulantilardan 3 haftada 2 kilo verdim insAllah bebegimin saglikli gelismesi gerilemez:anneadayı:

3.ay bitiyor hissedelim artık zateen :) hepp hissetmek istiyorum .Hoppa:KK36:
Ben kızımı ilk 16.haftada hissetmistim. Ama 2.hamilelik te daha erken hissediliyor. Merakta yim :)
Hanimlar catlak engellemek icin ne kullaniyorsunuz,kullanmayi dusunuyorsunuz? Genetik yatkinligin bas rolde oldugunu biliyorum ama yine de onlem almamis olmak istemiyorum.:D
İlk gebelikte lireac krem ve vazelin kullandım ama malesef sonuç değişmedi[/QUOTE]

Maden suyu icebiliosan kontrollu bi sekilde icine taze zencefil parcaciklari at bi tanede kuru kayisi onu ic sonrada kayisilari ye bende grip oldum ama zencefilli kayisili maden suyu cok iyi geldi sukur halsizligimi aliyo
Kontrollu dememin sebebi ise zencefili bi anda atarsan tasiveriyo oyuzden
Gecmis olsunnnnnn:anneadayı:
Teşekkürler canım.. süpermiş.. hepsi mevcut şuan hemen denicem

Merhabalar bende Ağustos annesi olacağım inşallah.Ama 6.haftadan itibaren mide bulantilarim ve kusmalarim yoğun bi şekilde devam ediyor.bbenim gibi olan var mı yada önerebileceginiz bişey var mı? Çok muzdaribim bu konuda 1 ayda 4 kilo verdim. :KK43::KK17:
Ahh cnm ya bende öyleydim 5 kilo verdim.. Geçen pazar acillik oldum serum takıldı artık içine ne koydularsa 1 haftadır çok iyiyim ilk serum etki etmemişti ikincisi çok etkili oldu..dayanamıyosan serum taktır bence

104. Gün
14. Hafta 6. Gün

Bebeğinizin kalbi dördüncü ay boyunca günde yaklaşık 20-25 litre kan pompalayacaktır. Doğduğu zaman bu değer günde 280-300 litreye kadar çıkacaktır. Bu ay sonuna kadar rahminizin büyüklüğü kalça kemiğinizin sınırlarını aşacaktır. Bebeğiniz yeterince hareketli olsada hala onun hareketlerini hissedemiyorsunuz. Bunun sebebi bebeğinizin rahim duvarına henüz çarpmaması ve bunu yapacak kas gücüne henüz erişmemiş olmasıdır. Anneler bacak krampları yaşayabilirsiniz. Kramp oluştuğunda bacağınızı uzatmak yardımcı olabilir.
Kısaca şuan hareketleri hissedemeyiz

Yani hissedemezsiniz yazsada kıpır kıpır onu gördükten sonra insan hisseder ya ...yine de hissettiğimiz i sanmak bile harika olsun :D:KK68::KK9:

Kızlar Günaydın. Size yeni duyduğum bi cinsiyet tahmin yönteminde bahsetmek istiyorum.. Kırmızı lahana testi.. 10. Haftadan itibaren sonuç veriyormus bi arkadas bahsetti onda ve duyduğu herkeste tutmuş.. Merak edenlere alternatif olabilir.. Biraz detaylı olduğu için yazamiycam netten bi bakın isterseniz bilimsel yönde var üstelik bakalım tutacak mi :KK53::KK53:

Back