- Konu Sahibi ayse1234512
- #10.721
Benimde cikiyor canim ama uzulme 3. Aydan itibaren hic kalmazMerhabalar tatlı annislerbenim gibi yuzunde sivilce cikan anneler varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde cikiyor canim ama uzulme 3. Aydan itibaren hic kalmazMerhabalar tatlı annislerbenim gibi yuzunde sivilce cikan anneler varmi
Hissedebilirsiniz :) ben telefondaki uygulamada okuyorum hissetmeye başlayabilirsiniz yazıyordu :)
cnm drum 3 ay bitince krem yazacağini söledi z.yaği filan alma dediHanimlar catlak engellemek icin ne kullaniyorsunuz,kullanmayi dusunuyorsunuz? Genetik yatkinligin bas rolde oldugunu biliyorum ama yine de onlem almamis olmak istemiyorum.![]()
Maden suyu icebiliosan kontrollu bi sekilde icine taze zencefil parcaciklari at bi tanede kuru kayisi onu ic sonrada kayisilari ye bende grip oldum ama zencefilli kayisili maden suyu cok iyi geldi sukur halsizligimi aliyoSlm kızlar.. Çok fena grip oldum yatak döşek yatıyorum umarım çabuk atlatırım..etrafımda grip olmayan yok herkes kırılıyo..ee olacağı buydu önce kızıma, kızımdan bana.....
Aynen canım bi koku duyayim Hemen cikartiyorum. Özellikle de yağlı yemekten tiksindim sadece buğday ekmeği ne domates peynir marul sandviç yapıyorum bitek onunla besleniyorum inş 12.hhafta bitince biterbende halen aynı durumdayım cnm sabahları daha yoğun. ama genellikle kokulara karşı hassasım o çok tetikliyo malesef
Merhabalar bende Ağustos annesi olacağım inşallah.Ama 6.haftadan itibaren mide bulantilarim ve kusmalarim yoğun bi şekilde devam ediyor.bbenim gibi olan var mı yada önerebileceginiz bişey var mı? Çok muzdaribim bu konuda 1 ayda 4 kilo verdim.![]()
Ben kızımı ilk 16.haftada hissetmistim. Ama 2.hamilelik te daha erken hissediliyor. Merakta yim :)3.ay bitiyor hissedelim artık zateen :) hepp hissetmek istiyorum .![]()
İlk gebelikte lireac krem ve vazelin kullandım ama malesef sonuç değişmedi[/QUOTE]Hanimlar catlak engellemek icin ne kullaniyorsunuz,kullanmayi dusunuyorsunuz? Genetik yatkinligin bas rolde oldugunu biliyorum ama yine de onlem almamis olmak istemiyorum.![]()
Merhaba canim benimde sivilcelerim cikti normalde tek cikar gecerdiMerhabalar tatlı annislerbenim gibi yuzunde sivilce cikan anneler varmi
zormuş hamilelikuykudan bende muzdaribim ya kemiklerimde ağrı oluyor çok dönüyorum
Belimde sol kasigimda bi şey hissediyorum cnm gaz mi bebek mi bilemiyorum hafif bi seyreme gibi bir seyErken degilmi hareketlerini hissetmen için
Teşekkürler canım.. süpermiş.. hepsi mevcut şuan hemen denicemMaden suyu icebiliosan kontrollu bi sekilde icine taze zencefil parcaciklari at bi tanede kuru kayisi onu ic sonrada kayisilari ye bende grip oldum ama zencefilli kayisili maden suyu cok iyi geldi sukur halsizligimi aliyo
Kontrollu dememin sebebi ise zencefili bi anda atarsan tasiveriyo oyuzden
Gecmis olsunnnnnn![]()
Ahh cnm ya bende öyleydim 5 kilo verdim.. Geçen pazar acillik oldum serum takıldı artık içine ne koydularsa 1 haftadır çok iyiyim ilk serum etki etmemişti ikincisi çok etkili oldu..dayanamıyosan serum taktır benceMerhabalar bende Ağustos annesi olacağım inşallah.Ama 6.haftadan itibaren mide bulantilarim ve kusmalarim yoğun bi şekilde devam ediyor.bbenim gibi olan var mı yada önerebileceginiz bişey var mı? Çok muzdaribim bu konuda 1 ayda 4 kilo verdim.![]()
Biri bebeğim haftalık yazıyor ...diğeri de hamilelik günlük takip . .pembe li bir fotoğraf var resimde .çok uygulama var hamilelik takibi ile ilgili .:) öğle hoşuma gidiyor ki onu hissettigimde ismi ne merak ettim uygulamanın ?
Aramızda bi kaç gün var bende pazar 10.haftaya gircem inş nasipsen doğum 23 ağustos insllh