• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar bugün göbek deligimin hemen sağ alt kisminda gerginlik hissediyorum ve aşırı sert karnımda büyüdü zaten ..
bide ben yavaş yavaş hareketlerini hissediyorum sanırım gece yatağa yattigimda sağda kimildama gibi ama az tabi çok şiddetli değil :) bu arada bebis sağda benim :)

Günaydın kızlar bugün göbek deligimin hemen sağ alt kisminda gerginlik hissediyorum ve aşırı sert karnımda büyüdü zaten ..
bide ben yavaş yavaş hareketlerini hissediyorum sanırım gece yatağa yattigimda sağda kimildama gibi ama az tabi çok şiddetli değil :) bu arada bebis sağda benim :)

Erken degilmi hareketlerini hissetmen için

İkinci gebelik mi genelde ikincide daha erken hissedildiği söylenir ama ben hala anlamadım. Ama şunu söyleyebilirim hareketlerini hissetmek gerçekten çok güzel bir duygu :)

İkinci gebelik mi genelde ikincide daha erken hissedildiği söylenir ama ben hala anlamadım. Ama şunu söyleyebilirim hareketlerini hissetmek gerçekten çok güzel bir duygu :)

yok şekerim ilk gebeliğim..
evet çok güzel uzun uzun hissetmiyorum gece yatıyorum yatağa 10 dk sonra tam uykuya dalacakken böyle sağ tarafında hafif bir kimildama oluyor hemen gözümü açıyorum elliyorim gobegimi 15 sn felan suruyor sonra gulumseyip uyuyorum yeni yeni başladı :)

Merhabalar bende Ağustos annesi olacağım inşallah.Ama 6.haftadan itibaren mide bulantilarim ve kusmalarim yoğun bi şekilde devam ediyor.bbenim gibi olan var mı yada önerebileceginiz bişey var mı? Çok muzdaribim bu konuda 1 ayda 4 kilo verdim. :KK43::KK17:

Hanimlar catlak engellemek icin ne kullaniyorsunuz,kullanmayi dusunuyorsunuz? Genetik yatkinligin bas rolde oldugunu biliyorum ama yine de onlem almamis olmak istemiyorum.:D

Merhabalar bende Ağustos annesi olacağım inşallah.Ama 6.haftadan itibaren mide bulantilarim ve kusmalarim yoğun bi şekilde devam ediyor.bbenim gibi olan var mı yada önerebileceginiz bişey var mı? Çok muzdaribim bu konuda 1 ayda 4 kilo verdim. :KK43::KK17:
bende halen aynı durumdayım cnm sabahları daha yoğun. ama genellikle kokulara karşı hassasım o çok tetikliyo malesef

canım bulantı bende yaşadım gayet normal tabi kilo kaybı anneyi çok halsiz bırakıyor bende 7 kilo verdim 11 haftamda azalmaya başladı günde 5 kez falan çıkarıyorsan serum almanı tavsiye ederim sabret içinin aldığı şeyleri ye tabi ne yesen çıkıyor zor bir durum :(

Selam herkese bnde buraya o kadar cok alistimki günlük rutin islerimden b iri oldu artık esim bile farkinda canm sklsa ac sayfayi arkadaslarinla konuş diyor :)

kızlar demir hapı ve vitaminleri almaya başladınız mı ? ayrıca kollarınızda bacaklarınızda halsizlik karıncalanma hissi oluyormu ben kendimi çok güçsüz hissediyorum ve hemen yoruluyorum inşallah hemen geçer

Back