Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Günaydın kızlar dun gece ilk defa oğlumu rüyamda gördüm maşallah çok tatlı sarı saçlı kırmızı suratlı beyaz tenliydi :)
Hepinize iyi pazarlar birazdan kalkıp kursa gideceğim
Bana yine yollar
gunaydin hanimlar
istanbul yolcusu kalmasin
Bu havaalani şair etti beni sabah sabah
Herkeslere 10 numara tatiller ben sinavlara gidiyorum
Bendenizide dualarinizda eksik etmeyin
Herkese i pazarlar Bende forumu bayadir takip edeyorum ama yazmiyodum cok giremediğinden dolayı hep konuşmaları geriden takip ediyordum Bende rüyamda gördüm oğlum vardı gamzeli çok güzel gulucukler atıyordu sevdim optum :) ama daha cinsiyetini öğrenmemize var
Hanimlar ben su icemiyorum. Gunde 2 bardagi zor bitiriyorum. Suya limon damlatmaktan,cubuk tarcin eklemeye kadar bildigim yontemleri denedim ama sonuc husran. Su icimini artirmak icin onerebileceginiz bir yontem var mi?
Yavas yavas diger hamislerde benim gibi vampire bagliolar sanirim
hayirlisi napalim hanimlar bu da gecer
Veee mutlu son istanbuldayim vatana millete hayirli olsunsinavlarin fatihi olarak ankaraya donmeyide nasip eder ins Allahyolcunun duasi kabul olurmus Allah hepimize en kolayindan dogumlar nasip etsin
Slm kızlar.. Çok fena grip oldum yatak döşek yatıyorum umarım çabuk atlatırım..etrafımda grip olmayan yok herkes kırılıyo..ee olacağı buydu önce kızıma, kızımdan bana.....