• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım günaydın geşmiş olsun sein sanırım belin ağryodu ama benim kalçam ayağa kalknca ve yürüyünce sanki etlrm kemiğimin arasına sıkışıyo okadar şidetli oluyoki yürüyemiyrm yürdğümde kuyruk sokumumada vuruyo ağrsı npcam bilmyrum:110:
Benim kasiklara ve mideme vuruyodu canim kisaca karnimda yeri belirsiz gezen ve saplandgnda keskin nefes kesen bi sanci.. Senin ki dogru anladiysam kramp tarzi agrilar sogukta kalmamaya gayret et sicak tut belini canim cok da yorulma ben sabit yatiyorum..

E ÇENE a61, post: 39054493, member: 652721"]Merhabalar tatlı annisler :KK45:benim gibi yuzunde sivilce cikan anneler varmi[/QUOTE]
Cenum
Cenem sivilce doldu:(

Bugun kontrole gittik, 12+3 deyim ama bebis biraz onden gidiyormus, buyuk ihtimal kiz dedi, down icin ense kalinligina ve burun kemiginin durumuna bakti, olusmus olmasi cok onemliymis, kan da verdim ikili test icin

teşekkür ederim canım :KK28:

amin canım inşallah çok sağol :KK68:

bizde şaşırdık canım hatta eşim doktora sonra değişmesin dedi bu kadar kesin olmasa söylemezdim zaten dedi biraz azarladı :rolleyes:

amin canım inşallah teşekkür ederim

sağol canım aksine daha yoğunlaşıyor işler stajımın bitmesine de daha var maalesef :KK43:

çok sağol canım inşallah kucağımıza almamızda nasip olur cümlemizin :KK36:

Canım hayırlı olsun, ne güzel değişik olmuş cinsiyeti ilkinden.. Darısı başımıza ;) Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşllah

İkili testi AC karnına mi verdin yoksa AC tok fark etmiyor mu
Ac tok fark etmiyor,ancak usgden once cikolata tarzi gidalar tuketmenin bebegin hareketini artirdigini,bunun da ense kalinligi olcerken kolaylik oldugunu bu forumda pek cok yerde okudum. agzina tatli koymayan ben uyguladim bacaklarinin sarmasik sekli haric oynamayan yeri yoktu :)

Ac tok fark etmiyor,ancak usgden once cikolata tarzi gidalar tuketmenin bebegin hareketini artirdigini,bunun da ense kalinligi olcerken kolaylik oldugunu bu forumda pek cok yerde okudum. agzina tatli koymayan ben uyguladim bacaklarinin sarmasik sekli haric oynamayan yeri yoktu :)

ooyy ne güzel birşey o öyle ya sabırsızlandım valla :KK49: Bilgin için çok teşekkür ederim :KK36:

Hanimlar ben su icemiyorum. Gunde 2 bardagi zor bitiriyorum. Suya limon damlatmaktan,cubuk tarcin eklemeye kadar bildigim yontemleri denedim ama sonuc husran. Su icimini artirmak icin onerebileceginiz bir yontem var mi?

Hanimlar ben su icemiyorum. Gunde 2 bardagi zor bitiriyorum. Suya limon damlatmaktan,cubuk tarcin eklemeye kadar bildigim yontemleri denedim ama sonuc husran. Su icimini artirmak icin onerebileceginiz bir yontem var mi?

Maden suyu falan içebiliyormusun onlarda yararlı su önemli çünkü ayran şeklinde meyve suyu şeklinde 2 litre almalısın en az kendini zorlamalısın :KK46: bebişin için

Maden suyu falan içebiliyormusun onlarda yararlı su önemli çünkü ayran şeklinde meyve suyu şeklinde 2 litre almalısın en az kendini zorlamalısın :KK46: bebişin için
Maden suyu mideme dokundugu icin icmem yasak. Hazir meyve suyu vs oldum olasi agzima akmam.dusuk tansiyon sikintimdan sebep ev yapimi limonata da icemiyorum. Ayrani cok rahat iciyorum ama sadece su icmenin bi yolunu bulmam gerek. :KK43:

Bugun kontrole gittik, 12+3 deyim ama bebis biraz onden gidiyormus, buyuk ihtimal kiz dedi, down icin ense kalinligina ve burun kemiginin durumuna bakti, olusmus olmasi cok onemliymis, kan da verdim ikili test icin
maşallah bebişine test sonucu da iyi çıkar inşallah bende bugün kan verdim
Canım hayırlı olsun, ne güzel değişik olmuş cinsiyeti ilkinden.. Darısı başımıza :KK66: Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşllah
çok sağol canım amin inşallah

Back