- 1 Aralık 2014
- 1.521
- 1.001
- 198
- 36
- Konu Sahibi ayse1234512
- #10.441
Tabii aile onlar sonuçta kötü olmasını istemek çok acımasızca.. Kayınvalidene mahsus değil bu, bütün kayınvalideler öyledir azda olsa, benimki de aynı, eltimin yanında dünyanın en duyarlı insanı gibi davranır ama değil
Asla kötü bir insan değil kayınvalidem ama bu yetmez, seninde öyle muhtemelen..
Ben mesela netten çocuk gelişimiyle alakalı makaleler yazılar bulunca hemen çıktı alıyorum, bir dosya yaptım, ilerde çocuğumla alakalı herkeze sunabilmek için.. Faydalı olur mu bilemem ama denerim ne olacak..
Haklıyımdır ya kesinlikle eskisi kadar olamaz mümkün değil, devir değişti.
İkincisi bir tek sen vermiyorsun bebeğini büyüklere, emin ol senin gibi sorunları olan çok, asla yontamazsın diye bir şeyde yok, illaki onu eğitmek için şansın var, çünkü anneyiz.. diyorum ya biraz daha fazla çaba gerekir.. Birde 3 yaş tam kreş zamanı onlarla fazla vakit geçiremeyecek, kreş muhteşem bir yer emin ol, (Çocuk gelişimciyim bu arada)
Bizimde ev kredimiz vareşim cts günleri ek iş yapmayı planlıyor, o kadar fedakar olsun ne yapayım
Şimdiden takılma bunlara, çok saf tipler değilsek üstesinden gelebiliriz eminim!
Tatlım çok güzel yazmışsın gerçekten içime biraz su serpiyor senin söylediklerin :) aslında çocuk gelişimiyle ilgili makaleler bulup yazdırmak hiç aklıma gelmemişti ve süper bir fikir. Elindeki paylaşabilir misin? Çocuk gelişimcisiymişsin zaten sen kesinlikle benden daha kolay iletişim sağlayacaksındır çocuğunla aynı şartlarda çalışsak aynı şartlarda ilgilensek de. O yüzden çocuğun çok çok çok şanslı olacak tatlım :) Ahhh ya zor dönemler bir bitse de...