2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Alternatifi olduktan sonra hassasiyeti olanlar kullanmamalilar canim

Bende seni çok iyi anlıyorum. Eltimin bebeğine baktı kayınvalidem, kınamak istemiyorum ama bu kadar şımartılmaz bir çocuk..
Kola içmesi falan serbest, her şeyi tatması gerekiyormuş, her istediğini yapabilir çünkü o bir çocuk, kısıtlanmaz ona göre..
Ağladığında mutlaka ama mutlaka her istediği yapılır..
Ama çok haklısın, çocuk yaşken eğilir misali, şimdi eltim uğraşıp duruyordur yazık, her şeyi ağlayarak yaptıran bir çocuk.. çocuğun kişiliğini çok çok etkileriz biz onu yetiştirme tarzımızla.. O yüzden ekonomik olarak sıkıntı çekeceğiz ama iki yıl kendim bakacağım ben..
Bilgili birine benziyorsun yorumlarına baktığım kadarıyla, bu kadar korkma eskisi gibi değil herşey..
Artık biz gelinlerin istedikleri göz ardı edilmiyor eşlerimiz tarafından olsun, az da olsa büyükler tarafından olsun..
Bir yorumunu görmüştüm onların adetleri öyle demişssin.. Biraz daha fazla mücadele edersin o kadar. Mümkün olduğunca da kendi annen bakabilir inşallah..

Bende Antalyadayim yazı dusunemiyorum bile

Ben de Antalya'dayım. Ama yazın daha kolay oalcağını düşünüyorum. Şuan üstümüze olmayan kıyafetlerle kat kat giyinmeye çalışıyoruz. Bir şort bir t-shirt daha kolay olacaktır. Ayrıca şuan ki zor dönemi atlatmış olacağız :)

Aynen ya habire ye ye ne yesem diye debeleniyorum habire
Olmaz miii bende ayniyim az once yemek yedim. Öglen 12 de yemistim. Kaybediyorum kendimi acikinca midem kaziniyooo. Bende 2 kilo aldim. Gunlerimizde ayni
Bnmde ayni işte surekli yiyesim geliyor bulanti filanda olmyinca yiyip icip sisiyorum :)
boyum 160 benim kısa olunca işte. bi de eşim kilo olayına takıntılı
Cnm benim eşimde hiç sevmez kilo ama benim bu halime bayıldı heryerin daha iyi oldu dedi[/QUOTE] bnde ayni kizlar ya kilolu hamile kaldm 75le ve şimdidn 77 oldum boym 1/74 allahtanda ordan simdilik kurtariyorum ama ilerleyen haftalari düşündükçe korkuyorum valla yuvarlanirim heralde :)

Bulantılar nasıl kızlar halsizlik ,tansiyon düsüklugu vs. benim gibi hala yatan var mıı

Aynisi bende de var canim bende evhanlaniyordum seni okuyunca rahatladim demek bu zamanlarda oluyor

Teşekkür ederim tatlım hakkımda düşüncen için. Ama şöyle birşey var. Benim kv parkinson hastası. Kayınpeder üzülünce kalp spazmı geçiriyor. Yani eşim herşeylerine tamam diyor. Ben de bu noktada insanları daha kötü yapmak istemiyorum. Kv öyle bir insan ki benim yanımda benim istediğim gibi davranacak ben yokken çocuğuma istediğini yapacak biliyorum bunu çok iyi biliyorum. Çünkü çok iyi tanıyorum. Yani mesela ben çocuğum öptürmek istemiyorsa öptürmesin bu ayıp değil bu onun vücuduysa kontrolü tamamen kendisine ait olmalı diye düşünüyorum kv ise öptürmek istemeyen çocukları yakalayıp bağırtarak ağlaya ağlaya sıkar mıncıklar. Kola konusunu harika örnek vermişsin. Benim kayınpeder eşim için bu çocuğu koladan vazgeçir ne istersen yaparım dedi. Haklıydı da eşim hergün 2lt kola bitiriyordu. Kv lere gittiğimizde az iç dediğim zaman kv aman nolcak annesinin evinde içiyor dışarda değil diyor. Sanki alkol alıyor dışarda değil evde içsin normal gibi. Kv de kafasına diker mesela kolayı. Ya çok şey var tatlım :S İnşallah haklısındır herşey eskisi gibi değildir... Ben de işi bırakmayı isterdim en azından ilkokula ya da kreşe gidecek yaşa gelene kadar çocuğum ama eşim kredi ödediği için diğer masraflar bana kalıyor. Bu yüzden işi bırakma lüksüm yok benim malesef

bnde ayni kizlar ya kilolu hamile kaldm 75le ve şimdidn 77 oldum boym 1/74 allahtanda ordan simdilik kurtariyorum ama ilerleyen haftalari düşündükçe korkuyorum valla yuvarlanirim heralde :)[/QUOTE]
Bence sukredin Yiyememek Cok Zor 20günde 2 kilo vermisim ben istahsızlık bulantı sancı zor

[UOTE="blackpearl92, post: 39021729, member: 650671"]Şu bulantılarım bir geçse nasıl rahatlıcam ya. okadar çok imreniyorum bir anda kesildi bulantım yok diyenlere bende istiyorummm[/QUOTE]

Canım bende aynı durumdayım inşallah geçecek diye ümit ediyorum ilk çocuğunda daha fazla bulantım olmuştu bunda birazcık daha az sanki

Bulantılar nasıl kızlar halsizlik ,tansiyon düsüklugu vs. benim gibi hala yatan var mıı

5+3 den itibaren ağır bir şekilde devam ediyor o bulantılarımm , midem boş kaldıkça coşan bir bulantı ne zaman azalacak merakla gözlüyorum :) ne yesem diye düşünmek bile midemi bulandırıyor yemek düşünmek adlarını duymak , hele o halsizlik yatmaktan kendimi kaldıramıyorum 12 ye kadar uyuyorum bazen 1 , 2 de uyanıyorum yatmamak elde değil 50 yaşında insanlar gibi oldum eşim eve geliyor yemek yapıyor onada üzülüyorum bir yandan ddört gözle bulantılarımın geçmesi bekleniyor hem ben hem eşim tarafından

Bir ebe tanıdığımdan hurmanın doğum sancılarını azalttığını ve hamilelikte çok besleyici olduğunu duydum.

[UOTE="blackpearl92, post: 39021729, member: 650671"]Şu bulantılarım bir geçse nasıl rahatlıcam ya. okadar çok imreniyorum bir anda kesildi bulantım yok diyenlere bende istiyorummm

Canım bende aynı durumdayım inşallah geçecek diye ümit ediyorum ilk çocuğunda daha fazla bulantım olmuştu bunda birazcık daha az sanki[/QUOTE]

Geçse de geçse o eski enerjik günlerimi özledim :)

bizim bu sene gitme planımız vardı ama kaldı bundan sonra ki yıllarda zor olur sanırım neyse ki Antalya da yaşıyoruz deniz ayağımızın anltında

Niye zor olur ki ben istanbuldayım Haziran başına rezervasyon yaptırdık Antalyaya. Gidemez miyiz ki?

Tabii aile onlar sonuçta kötü olmasını istemek çok acımasızca.. Kayınvalidene mahsus değil bu, bütün kayınvalideler öyledir azda olsa, benimki de aynı, eltimin yanında dünyanın en duyarlı insanı gibi davranır ama değil
Asla kötü bir insan değil kayınvalidem ama bu yetmez, seninde öyle muhtemelen..
Ben mesela netten çocuk gelişimiyle alakalı makaleler yazılar bulunca hemen çıktı alıyorum, bir dosya yaptım, ilerde çocuğumla alakalı herkeze sunabilmek için.. Faydalı olur mu bilemem ama denerim ne olacak..
Haklıyımdır ya kesinlikle eskisi kadar olamaz mümkün değil, devir değişti.
İkincisi bir tek sen vermiyorsun bebeğini büyüklere, emin ol senin gibi sorunları olan çok, asla yontamazsın diye bir şeyde yok, illaki onu eğitmek için şansın var, çünkü anneyiz.. diyorum ya biraz daha fazla çaba gerekir.. Birde 3 yaş tam kreş zamanı onlarla fazla vakit geçiremeyecek, kreş muhteşem bir yer emin ol, (Çocuk gelişimciyim bu arada)
Bizimde ev kredimiz var eşim cts günleri ek iş yapmayı planlıyor, o kadar fedakar olsun ne yapayım
Şimdiden takılma bunlara, çok saf tipler değilsek üstesinden gelebiliriz eminim!

Kizlar yemek yiyemeyenler napiyosunuz az da olsa yiyebiliyor musunuz yoksa serum falan mi taktiriyosunuz. Ben hep serumla idare etdim su da pek icemiyorum. Son zamanlar hafifledi cok sukur biraz. Damar bulamiyordu hemsire artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…