- 25 Temmuz 2013
- 268
- 141
- 53
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #10.381
Alternatifi olduktan sonra hassasiyeti olanlar kullanmamalilar canimElevit yeniden imal edildi domuz artık kullanılmıyor isterseniz bir de sağlık bakanlığına sorun... Benim annem eczacı kendisinden ve doktorumdan edindiğim bilgiyle söylüyorum. Ayrıca Bakara 173'te de ihtiyaç durumlarında günah olmadığını açıklıyor..
Bende seni çok iyi anlıyorum. Eltimin bebeğine baktı kayınvalidem, kınamak istemiyorum ama bu kadar şımartılmaz bir çocuk..Seninle aynı düşncedeyim tamamen hayal edebiliyorum tokasından eteğine herşeyi gözümde tamamen canlanabiliyor. Erkek çocukların haylaz olması farklı bir konu. Ben şöyle anlatayım. Benim ailemin 2 kızı var ben ve ablam. Son derece özgür yetiştirildik. Ailem karşınıza şunlar çıkacaktır şu şöyle bu böyledir diye bizi eğitti tamamen. Ve 17 yaşında amerikaya gittim ailemden ayrı tek başıma 1 yıl kaldım. 19 yaşında bulgaristana gittim 5 yıl kaldım geldim. Ailemden ayrı tek başıma var olabildim ben. kardeşim de aynı şekilde rusyaya gitti. Ama benim eşimi anlatayım. 1 ablası var eşimin. eşim aşırı serbest bırakılmış. tamam çok ilgilenmişler ama serbest derken aferin benim aslan oğluma. benim oğlum yapsın sorun yok. peki oğlum. vs vs vs. ama görümcem.. görümcem de ingiltereye gitmiş 3 ay sonra dönmüş. ama kendisini hiç geliştirememiş. kensine hiçbir şey katamamış. süper iyi bir insandır tam bir melektir kelimenin anlamıyla ancak aile baskısıyla büyümüş. benim kına gecemde kısa elbise giyinmesine bile izin vermiyordu ailesi az kalsın artık ben laf ettim de giydirdim. ancak kv bana bacakların çok güzel kısa giyin diyebiliyordu. anlatabiliyor muyum? ya da şöyle söyliyim 32 yaşında henüz hiç erkek arkadaşı bile olmamış görümcemin. halası 47 yaşında babasına bakmış bugüne kadar hiç evlenmemeyi geçtim hiç sevgilisi bile olmamış. yani anlatabiliyor muyum kendi öz kızlarına nasıl baskı dışarıdakilere nasıl davrandıklarını. ve ben de eşim de çalışıyoruz. mecburen anneannesi ve babaannesinin elinde büyüyecek benim çocuğum. erkek olursa benim istediklerimin tamamen dışında davranacaklarından adım gibi eminim. onlar şımarttıktan sonra ben ne yapsam düzeltmem çok zor. ama kızımı ancak kendi yanlarına giderken kısıtlayabilirler. benim evimden benim olurumla çıkabilir kızım. işte ben bu yüzden bir oğlumun olmasını hiç istemiyorum...
İst./ Anadoludayım canım sen?Tatlım hangi şehirdesin?
Bende Antalyadayim yazı dusunemiyorum bile
haftan değişti değilmi
Bakalim altta ne yazacak :)
Aynen ya habire ye ye ne yesem diye debeleniyorum habireben varım canımyeme ihtiyacı sabah kalhvaltımı yapıp işe geldim 10 gibi elma yedim yarım saat sonra çucuk kraker ve süt içtim öğlen 1 de yemek yedim az önce bir buçuk tane simit yedim. akşamada kesin acıkırım napcem bilmiyom
Bnmde ayni işte surekli yiyesim geliyor bulanti filanda olmyinca yiyip icip sisiyorum :)Olmaz miii bende ayniyim az once yemek yedim. Öglen 12 de yemistim. Kaybediyorum kendimi acikinca midem kaziniyooo. Bende 2 kilo aldim. Gunlerimizde ayni
Cnm benim eşimde hiç sevmez kilo ama benim bu halime bayıldı heryerin daha iyi oldu dedi[/QUOTE] bnde ayni kizlar ya kilolu hamile kaldm 75le ve şimdidn 77 oldum boym 1/74 allahtanda ordan simdilik kurtariyorum ama ilerleyen haftalari düşündükçe korkuyorum valla yuvarlanirim heralde :)boyum 160 benim kısa olunca işte. bi de eşim kilo olayına takıntılı
Aynisi bende de var canim bende evhanlaniyordum seni okuyunca rahatladim demek bu zamanlarda oluyorÇok merak ediyorum da..
Benim vajina kemiği ile kalçama doğru kısımda ağrı sancı gibi bir şeyler oluyor.. ( Çatı kemiğide deniyor)
Doktor normal dedi genişliyormuş, yerleşme ağrısı falan filan dedi...
Yanlız netten baktım 25. haftadan sonra oluyor millette!
Bende niye bu kadar erken.. Gel de evhamlanma yani!
Bende seni çok iyi anlıyorum. Eltimin bebeğine baktı kayınvalidem, kınamak istemiyorum ama bu kadar şımartılmaz bir çocuk..
Kola içmesi falan serbest, her şeyi tatması gerekiyormuş, her istediğini yapabilir çünkü o bir çocuk, kısıtlanmaz ona göre..
Ağladığında mutlaka ama mutlaka her istediği yapılır..
Ama çok haklısın, çocuk yaşken eğilir misali, şimdi eltim uğraşıp duruyordur yazık, her şeyi ağlayarak yaptıran bir çocuk.. çocuğun kişiliğini çok çok etkileriz biz onu yetiştirme tarzımızla.. O yüzden ekonomik olarak sıkıntı çekeceğiz ama iki yıl kendim bakacağım ben..
Bilgili birine benziyorsun yorumlarına baktığım kadarıyla, bu kadar korkma eskisi gibi değil herşey..
Artık biz gelinlerin istedikleri göz ardı edilmiyor eşlerimiz tarafından olsun, az da olsa büyükler tarafından olsun..
Bir yorumunu görmüştüm onların adetleri öyle demişssin.. Biraz daha fazla mücadele edersin o kadar. Mümkün olduğunca da kendi annen bakabilir inşallah..
bnde ayni kizlar ya kilolu hamile kaldm 75le ve şimdidn 77 oldum boym 1/74 allahtanda ordan simdilik kurtariyorum ama ilerleyen haftalari düşündükçe korkuyorum valla yuvarlanirim heralde :)[/QUOTE]Aynen ya habire ye ye ne yesem diye debeleniyorum habire
Bnmde ayni işte surekli yiyesim geliyor bulanti filanda olmyinca yiyip icip sisiyorum :)
Cnm benim eşimde hiç sevmez kilo ama benim bu halime bayıldı heryerin daha iyi oldu dedi
Bulantılar nasıl kızlar halsizlik ,tansiyon düsüklugu vs. benim gibi hala yatan var mıı
Bir ebe tanıdığımdan hurmanın doğum sancılarını azalttığını ve hamilelikte çok besleyici olduğunu duydum.ben nar yiyorum. her gün olmasa da 2-3 günde bir yiyorum. çok iyi antioksidan. ama neden öyle buyurmuş ki canım. bi sebebi vardır elbet.
ayva yı hiç duymadım . ama dün canım çok çekti ayva.
öyle yoğunum ki işlerimde.
hiç canımın çektiğini takip edemiyorum bile. ben bunu bulup alayım diye.
doğumu kolaylaştıran meyveler varsa onları yemek lazım son aylara doğru.
[UOTE="blackpearl92, post: 39021729, member: 650671"]Şu bulantılarım bir geçse nasıl rahatlıcam ya. okadar çok imreniyorum bir anda kesildi bulantım yok diyenlere bende istiyorummm
Sizede geçmiş olsun aynı durumdayızSelam kızlar iki gündür kasık ağrım var rahim genişliyor sanırım . Kizimda hastaanne kız evdeyiz bugün
http://www.jinekolojivegebelik.com/2010/12/gebelikte-pubik-cati-kemigi-agrisi.htmlAynisi bende de var canim bende evhanlaniyordum seni okuyunca rahatladim demek bu zamanlarda oluyor
bizim bu sene gitme planımız vardı ama kaldı bundan sonra ki yıllarda zor olur sanırım neyse ki Antalya da yaşıyoruz deniz ayağımızın anltında
Tabii aile onlar sonuçta kötü olmasını istemek çok acımasızca.. Kayınvalidene mahsus değil bu, bütün kayınvalideler öyledir azda olsa, benimki de aynı, eltimin yanında dünyanın en duyarlı insanı gibi davranır ama değilTeşekkür ederim tatlım hakkımda düşüncen için. Ama şöyle birşey var. Benim kv parkinson hastası. Kayınpeder üzülünce kalp spazmı geçiriyor. Yani eşim herşeylerine tamam diyor. Ben de bu noktada insanları daha kötü yapmak istemiyorum. Kv öyle bir insan ki benim yanımda benim istediğim gibi davranacak ben yokken çocuğuma istediğini yapacak biliyorum bunu çok iyi biliyorum. Çünkü çok iyi tanıyorum. Yani mesela ben çocuğum öptürmek istemiyorsa öptürmesin bu ayıp değil bu onun vücuduysa kontrolü tamamen kendisine ait olmalı diye düşünüyorum kv ise öptürmek istemeyen çocukları yakalayıp bağırtarak ağlaya ağlaya sıkar mıncıklar. Kola konusunu harika örnek vermişsin. Benim kayınpeder eşim için bu çocuğu koladan vazgeçir ne istersen yaparım dedi. Haklıydı da eşim hergün 2lt kola bitiriyordu. Kv lere gittiğimizde az iç dediğim zaman kv aman nolcak annesinin evinde içiyor dışarda değil diyor. Sanki alkol alıyor dışarda değil evde içsin normal gibi. Kv de kafasına diker mesela kolayı. Ya çok şey var tatlım :S İnşallah haklısındır herşey eskisi gibi değildir... Ben de işi bırakmayı isterdim en azından ilkokula ya da kreşe gidecek yaşa gelene kadar çocuğum ama eşim kredi ödediği için diğer masraflar bana kalıyor. Bu yüzden işi bırakma lüksüm yok benim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?