• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Beni de aranıza alın :) ben de mide bulantısını bastırır diye dakka başı bişey yiyodum dün bi tartıldım şok oldum guya meyve çok yiyorum ama herşeyin fazlası kilo aldırıyor dünden sonra bugün fren yaptım azcık :)

Ben ne zaman kilo alabilcem acaba :( 59 la başladım 55 e düştüm fena halde iştahsızım tüm yiyeceklerden tiksiniyorum napcam ben

Bendede hiç bulantı kusma vs yok sadece yanma var midemde oda çok rahatsız ediyor beni benide en çok düşündüren en sıcak zamanlarda en zor dönemlerimiz olcak Allah kolaylık versin hepimize

Yaa şükret ben neler çekiyorum 6. Haftadan beri... 3 gün önce serum yedim ondan sonra biraz biraz yiyip içiyorum.. 5 kilo verdim midesi bulanmayan arkadaşlara imreniyorum..bide kızımda 29 temmuz doğumlu.. buda ağustos olucak..pişicez artık Allah hepimize kolaylık versin

Ben ne zaman kilo alabilcem acaba :KK43: 59 la başladım 55 e düştüm fena halde iştahsızım tüm yiyeceklerden tiksiniyorum napcam ben
canım Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda geçer ilk hamileliğimde bende öyleydim 3 kilo vermiştim yiyemezdim hiçbişey.şimdikinde de maşallahım var hiç bişeyim yok

canım Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda geçer ilk hamileliğimde bende öyleydim 3 kilo vermiştim yiyemezdim hiçbişey.şimdikinde de maşallahım var hiç bişeyim yok

benim gözüm korktu valla 2. biraz zor gibi geliyor bana bu bulantıları yaşadıkça 2. bebiş bana çok uzak hayırlısı :KK46:

benim gözüm korktu valla 2. biraz zor gibi geliyor bana bu bulantıları yaşadıkça 2. bebiş bana çok uzak hayırlısı :KK46:
canım benim çocuğum yok ilk hamileliğimde 10 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Benimde sadece 10 haftalık deneyimim var

Back