• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

5+3 den itibaren ağır bir şekilde devam ediyor o bulantılarımm , midem boş kaldıkça coşan bir bulantı ne zaman azalacak merakla gözlüyorum :) ne yesem diye düşünmek bile midemi bulandırıyor yemek düşünmek adlarını duymak , hele o halsizlik yatmaktan kendimi kaldıramıyorum 12 ye kadar uyuyorum bazen 1 , 2 de uyanıyorum yatmamak elde değil 50 yaşında insanlar gibi oldum eşim eve geliyor yemek yapıyor onada üzülüyorum bir yandan ddört gözle bulantılarımın geçmesi bekleniyor hem ben hem eşim tarafından :KK19:
Biz esimle annemlere yerlestik 3hafta once bi yattım hala yatıstayım uyumaktan ziyade bulantı halimi kırıyo esim ve ailem olmasa napardım diye dusunuyom Rabbim yalnız bırakmasın kimseyi canım iyiki sevdiklerimiz var:KK3:

Do
Canim ben hizmet hastanesine gidiyorum bahcelievlerde guzel bi hastane simdilik.. benim icime sindi tavsiye ederim dr da cok kaliteli
dr ismi ne canım ben biraz fazla ayrıntıcıyım normal doğum destekleyen gereksiz hiç bişey yaptırmayan doğumumu kolaylaştıracak bir doktor arıyorum çok şey istiyorum ama doğum kabusum olmamalı

:anneadayı::kk77::anneadayı::anneadayı::KK46::anneadayı:
Ben avcılar da oturuyorm doktora da Zeytinburnu nsa Avrasya hospital da Tamer Sözen e gidiyorm çok memnunum sadece çok sıra bekleniyor sabah saatlerine randevu alırsan çok az beklersin int araştır istersen
Canım duydum tamer beyi ama önceliğim bayan dr aslında farketmez ama ben çok çekiniyorum :KK22:bakayım olmazsa ona giderim normal doğum destekliyormu peki ?ben normal doğum istiyorum ve güzel bir doğumun iyi bir doktordan geçtiğine inanıyorum

Kizlarrr

Tüy olayını ne yapiyorsunuz. Çok merak ediyorum.
Ozellikle de özel bölge için ,agda yapıyor musunuz? Ben hamile olduğumu ogrendigimden beri jilet yapıyorum ama artik agda ya gecmek istiyorum

Merak ettim sizler neler yapıyorsunuz!

deneye deneye bulacaksın birde kuzenimin kızına prima pişik yaptı bimim bezini kullanıyordu onda çok memnun kaldı
Yaa sami ulusta eh iste 0 beklentiye sahip bi insansan slklntl yok ama azicik bile hamile oldugun icin ozel hissetmek istiyosan doktorlar adam gibi yuzune bile bakmiyo robot gibi konusup gonderiyolar hersey cok suni orda millet yapay zekaymis gibi davraniyo yada bana hep onlar denk geldi:KK70:
sami ulus beni ağlattı özürlüye bakarım diyorsan doğururum diyorsan ikili test yaptırma dedi kadın

Kizlarrr

Tüy olayını ne yapiyorsunuz. Çok merak ediyorum.
Ozellikle de özel bölge için ,agda yapıyor musunuz? Ben hamile olduğumu ogrendigimden beri jilet yapıyorum ama artik agda ya gecmek istiyorum

Merak ettim sizler neler yapıyorsunuz!
Ben de en son jilet yaptım ama normalde kuru yolum aslnda :oops: :-)ama böyle cok cabuk gelio diger yandan yolunurken can acısıyla kendimi sıkarken bebegimi tehlikeye atmaktan korkuyom:KK22:

Maalesef aileden uzaktayiz bizimkiler geldi yine bir iki hafta kaldılar ama gidince yine ayni başbaşa kaldık yine esimle çok zor gerçekten allah yardımcımız olsun ayseoscan ayseoscan
Ayy kıyamam yaa günduzleri ayaga kalkabiliyo musun esin yokken kendini idare edebiliyo musun ben fenayım ya:KK57::-)

çok sevindim canım maşallah kızların farklı bir albenisi var :KK72:
Kesinlikle sana katılıyorum:) benm içime hep erkek doğuyordu hamile kalmad öncesindende hep erkek bebek rüyama giriyordu halada erkek
Ayın 26'sın da ben de cinsiyetini öğrenicem kemik yapısından %60lık bir sonuç çıkıyormuş. Zaman geçmiyor bir türlü :S
kemik yapısına göre bişey demedi sadece bacak arası boş görünüyor dedi:)"erkek dediğim değişmiyor ama kız dediğimin erkek çıkma ihtimali var cinsel organ geç gelişebiliyor "dedi.Benim içime hep erkek doğuyordu rüyamdada hep erkek bebek görüyordum hatta hamile kalmadn önce bile rüyama griyordu. Soranlara erkek hissediyorm ama kız olursa daha çok sevinirim diyordum:D sen ne hissediyorsun?

Ben de en son jilet yaptım ama normalde kuru yolum aslnda :oops: :-)ama böyle cok cabuk gelio diger yandan yolunurken can acısıyla kendimi sıkarken bebegimi tehlikeye atmaktan korkuyom:KK22:

Ben de ayni sekilde kendimi kasarimda bebege zarar veririm diye endiseleniyorum. Doktora sorucam bu hafta uygun goruyor mu agdayi

[QUOTE="Essev, post: 39024739, member: 623o

dr ismi ne canım ben biraz fazla ayrıntıcıyım normal doğum destekleyen gereksiz hiç bişey yaptırmayan doğumumu kolaylaştıracak bir doktor arıyorum çok şey istiyorum ama doğum kabusum olmamalı[/QUOTE]
Bende tavsiye uzerine geldi canim dr meltem hanim normal dogumu destekliyor diye biliyorum daha erken diye detayli konusmadim yalan soyleyemem gereksiz bisey yaptirmaya gelince tahlillerini orda yaptirmak zorunda degilsin bu benim hosuma gitti disardan kabul ediyor zaten öneriyor ve hicbisey zorunlu degil... valla canim simdilik bildiklerim bu kadar ;)

Ben de ayni sekilde kendimi kasarimda bebege zarar veririm diye endiseleniyorum. Doktora sorucam bu hafta uygun goruyor mu agdayi
Düsük tehliken varsa sanki etkiler gibi geliyo canım ama tehliken yoksa belki (bence) sakıncası yoktur benim biraz tehlike var :KK51: Rabbim muhafaza etsin o dilerse tüm tehlikelerden bizi en mükemmel koruyandır:KK52::anneadayı:

Biraz hos olmayan bi konu ama internet aklımı karıstrıyo ondan burdaki tecrübelerden rahatlamak istiyorum kızlar seyyy...:KK22: vajina akıntısı sapsarı olan var mı bu cok mu kötü bi durum dr a sormak istemiyom bazıları tedirgin edecek tepkiler veriyo iyice endiselerim artıyo

Canim ya ben bayagi kotuyum sen baska neler yaptin bogazim agriyo bayagi grip olmusum bide zencefili ne miktarda kullandin:KK1:

Canim ya ben bayagi kotuyum sen baska neler yaptin bogazim agriyo bayagi grip olmusum bide zencefili ne miktarda kullandin:KK1:
Bende 1 haftadır çekiyorumok şukur ateşim olmadı.inşallahta olmazda. Kuşnurnu demledim içitim 3 gün. Taze sıkılmış portakal suyu hergun soğan sarımsak ama sarıçsak tansiyonumu düşürdü hala daha geçmedi

Bende 1 haftadır çekiyorumok şukur ateşim olmadı.inşallahta olmazda. Kuşnurnu demledim içitim 3 gün. Taze sıkılmış portakal suyu hergun soğan sarımsak ama sarıçsak tansiyonumu düşürdü hala daha geçmedi
Sagol canim ben oyle herseyide icemiyorum bulantidan:110:ama kusburnunu denemeyi dusunuyorum cok sagol ne kotu birsey hamisken hasta olmak Allah hepimize doguma kadar hasta olmamayi nasip eder insalllah

Back