- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #10.401
iki çocukla pek da tadını çıkaramayız diye öyle söyledim canım bu sene de hamileyken havuz falan yasak birde doğum masrafı zor olur bizim içinNiye zor olur ki ben istanbuldayım Haziran başına rezervasyon yaptırdık Antalyaya. Gidemez miyiz ki?
Biz esimle annemlere yerlestik 3hafta once bi yattım hala yatıstayım uyumaktan ziyade bulantı halimi kırıyo esim ve ailem olmasa napardım diye dusunuyom Rabbim yalnız bırakmasın kimseyi canım iyiki sevdiklerimiz var5+3 den itibaren ağır bir şekilde devam ediyor o bulantılarımm , midem boş kaldıkça coşan bir bulantı ne zaman azalacak merakla gözlüyorum :) ne yesem diye düşünmek bile midemi bulandırıyor yemek düşünmek adlarını duymak , hele o halsizlik yatmaktan kendimi kaldıramıyorum 12 ye kadar uyuyorum bazen 1 , 2 de uyanıyorum yatmamak elde değil 50 yaşında insanlar gibi oldum eşim eve geliyor yemek yapıyor onada üzülüyorum bir yandan ddört gözle bulantılarımın geçmesi bekleniyor hem ben hem eşim tarafından
dr ismi ne canım ben biraz fazla ayrıntıcıyım normal doğum destekleyen gereksiz hiç bişey yaptırmayan doğumumu kolaylaştıracak bir doktor arıyorum çok şey istiyorum ama doğum kabusum olmamalıCanim ben hizmet hastanesine gidiyorum bahcelievlerde guzel bi hastane simdilik.. benim icime sindi tavsiye ederim dr da cok kaliteli
Canım duydum tamer beyi ama önceliğim bayan dr aslında farketmez ama ben çok çekiniyorumBen avcılar da oturuyorm doktora da Zeytinburnu nsa Avrasya hospital da Tamer Sözen e gidiyorm çok memnunum sadece çok sıra bekleniyor sabah saatlerine randevu alırsan çok az beklersin int araştır istersen
deneye deneye bulacaksın birde kuzenimin kızına prima pişik yaptı bimim bezini kullanıyordu onda çok memnun kaldı
sami ulus beni ağlattı özürlüye bakarım diyorsan doğururum diyorsan ikili test yaptırma dedi kadınYaa sami ulusta eh iste 0 beklentiye sahip bi insansan slklntl yok ama azicik bile hamile oldugun icin ozel hissetmek istiyosan doktorlar adam gibi yuzune bile bakmiyo robot gibi konusup gonderiyolar hersey cok suni orda millet yapay zekaymis gibi davraniyo yada bana hep onlar denk geldi
Ben de en son jilet yaptım ama normalde kuru yolum aslndaKizlarrr
Tüy olayını ne yapiyorsunuz. Çok merak ediyorum.
Ozellikle de özel bölge için ,agda yapıyor musunuz? Ben hamile olduğumu ogrendigimden beri jilet yapıyorum ama artik agda ya gecmek istiyorum
Merak ettim sizler neler yapıyorsunuz!
Ayy kıyamam yaa günduzleri ayaga kalkabiliyo musun esin yokken kendini idare edebiliyo musun ben fenayım yaMaalesef aileden uzaktayiz bizimkiler geldi yine bir iki hafta kaldılar ama gidince yine ayni başbaşa kaldık yine esimle çok zor gerçekten allah yardımcımız olsunayseoscan
Kızlar serum aldığınızda kaç gün idare ediyor sizi? Ben 2 gün önce aldım daAyy kıyamam yaa günduzleri ayaga kalkabiliyo musun esin yokken kendini idare edebiliyo musun ben fenayım ya
Kesinlikle sana katılıyorum:) benm içime hep erkek doğuyordu hamile kalmad öncesindende hep erkek bebek rüyama giriyordu halada erkekçok sevindim canım maşallah kızların farklı bir albenisi var
kemik yapısına göre bişey demedi sadece bacak arası boş görünüyor dedi:)"erkek dediğim değişmiyor ama kız dediğimin erkek çıkma ihtimali var cinsel organ geç gelişebiliyor "dedi.Benim içime hep erkek doğuyordu rüyamdada hep erkek bebek görüyordum hatta hamile kalmadn önce bile rüyama griyordu. Soranlara erkek hissediyorm ama kız olursa daha çok sevinirim diyordumAyın 26'sın da ben de cinsiyetini öğrenicem kemik yapısından %60lık bir sonuç çıkıyormuş. Zaman geçmiyor bir türlü :S
Ben de en son jilet yaptım ama normalde kuru yolum aslndaama böyle cok cabuk gelio diger yandan yolunurken can acısıyla kendimi sıkarken bebegimi tehlikeye atmaktan korkuyom
Düsük tehliken varsa sanki etkiler gibi geliyo canım ama tehliken yoksa belki (bence) sakıncası yoktur benim biraz tehlike varBen de ayni sekilde kendimi kasarimda bebege zarar veririm diye endiseleniyorum. Doktora sorucam bu hafta uygun goruyor mu agdayi
Kızlar serum aldığınızda kaç gün idare ediyor sizi? Ben 2 gün önce aldım da
Bende 1 haftadır çekiyorumok şukur ateşim olmadı.inşallahta olmazda. Kuşnurnu demledim içitim 3 gün. Taze sıkılmış portakal suyu hergun soğan sarımsak ama sarıçsak tansiyonumu düşürdü hala daha geçmediCanim ya ben bayagi kotuyum sen baska neler yaptin bogazim agriyo bayagi grip olmusum bide zencefili ne miktarda kullandin
Sagol canim ben oyle herseyide icemiyorum bulantidanBende 1 haftadır çekiyorumok şukur ateşim olmadı.inşallahta olmazda. Kuşnurnu demledim içitim 3 gün. Taze sıkılmış portakal suyu hergun soğan sarımsak ama sarıçsak tansiyonumu düşürdü hala daha geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?