- 3 Temmuz 2013
- 4.153
- 4.209
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #10.341
Canım ben de 8+2 yim. Aynen senin gibiyim. Şükür hiç bi sorun olmadı. Hatta bugün aile hekimine gitmiştim ilaç yazdırmak için, ona sordum. Hiç bi şey yok acaba sorun olur mu, dedim. O da, bence sen Şanslı hamilelerdesin, dedi. Zaten bu iş biraz da psikolojik dediARKADAŞLAR SELAM 9+1 HAMİLEYİM AMA NE BULANTI NE KUSMA NE KOKUDAN TİKSİNME HİÇ BİR PROBLEM YAŞAMIYORUM.BENİM GİBİ OLAN VAR MI NORMAL Mİ BU DURUM YA?
Bende ayniyim canım bnde korkuyorum ama umarım normaldir bnm zaten bulantm cok az oldu bi kc hfta oda cok azdı smdi hc bsy kalmadı dktrda olabilir dedi yanlz olmadgima sevndm :)ARKADAŞLAR SELAM 9+1 HAMİLEYİM AMA NE BULANTI NE KUSMA NE KOKUDAN TİKSİNME HİÇ BİR PROBLEM YAŞAMIYORUM.BENİM GİBİ OLAN VAR MI NORMAL Mİ BU DURUM YA?
ben nar yiyorum. her gün olmasa da 2-3 günde bir yiyorum. çok iyi antioksidan. ama neden öyle buyurmuş ki canım. bi sebebi vardır elbet.Hz. Muhammed özellikle hamile bayanların nar yemesini buyurmuş...
ben ikinci çocuğumda 3 aylık falan oluncaya kadar hiç tiksinme ya da bulantı yaşamamıştım.Bende ayniyim canım bnde korkuyorum ama umarım normaldir bnm zaten bulantm cok az oldu bi kc hfta oda cok azdı smdi hc bsy kalmadı dktrda olabilir dedi yanlz olmadgima sevndm :)
Altindag diye bi semtte oturuyorum sen nerdesin?Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun..Ama bence testlerini yaptır ihmal etme..Hangi semttesin?
ben varım canımBn çok acikiyorum kızlar ya surekli biseyler yemek istiyorum simdiden iki kilo almsm zaten dktrm az ye dedi :) ama engl olamıyorum midem kazinıyor bnm gbi olan varmi
yakınız bende mamaktayım...Altindag diye bi semtte oturuyorum sen nerdesin?
Bi an tüylerim ürperdi cidden..
Doğrudur.. Kız çocuk bi ayrı oluyor yaaa, erkekler biraz daha haylaz oluyor.. Kızım olursa tokasına kadar hayal ediyorum ben inanabiliyor musunElimde değil:)
Bn çok acikiyorum kızlar ya surekli biseyler yemek istiyorum simdiden iki kilo almsm zaten dktrm az ye dedi :) ama engl olamıyorum midem kazinıyor bnm gbi olan varmi
UOTE="sahsa, post: 39020657, member: 473186"]kilolu mu başladınben 72 ile hamile kaldım
yoktur yoktur sen gönlünü ferah tut, Allahın izniyle tombalak tombalak bebişler doğururuz inşallah :)TABİ CANIM OLMAK İSTEYEN VARDIR.ÇÜNKÜ ÇOK KÖTÜ OLUYORUZ FALAN DİYOLAR.BİLMEDİĞİM İÇİN BEN O DUYGUYU :)) ACABA ANORMAL Mİ DEDİM?NE BİLEYİM ÇOCUĞUN SAĞLIĞINDA FALAN BİŞEY YOKTUR HERALDE DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Aaa evet yakin annemler kirikkalede oturuyoda benimyakınız bende mamaktayım...
Ayva değil miydi o :)
bende 75 ilekilolu mu başladınben 72 ile hamile kaldım
Bn çok acikiyorum kızlar ya surekli biseyler yemek istiyorum simdiden iki kilo almsm zaten dktrm az ye dedi :) ama engl olamıyorum midem kazinıyor bnm gbi olan varmi
Aaa evet yakin annemler kirikkalede oturuyoda benim
gidis yolundan biliyorum yakin oldugunu
8 9 yil istanbulda yasayip ankaraya gelince alismak zor oluyo baya
Ins bebeklerimizi saglicakla kucagimiza aliriz
Bendede hiç bulantı kusma vs yok sadece yanma var midemde oda çok rahatsız ediyor beni benide en çok düşündüren en sıcak zamanlarda en zor dönemlerimiz olcak Allah kolaylık versin hepimize
canım aslında meyceyide çok yemememiz lazım kan şekerimizi yükseltiyor ve yağ olrak depolanıyor bizim hamur işi tatlı ve hazır ürünlerden uzak durmamız lazım aslındaBeni de aranıza alın :) ben de mide bulantısını bastırır diye dakka başı bişey yiyodum dün bi tartıldım şok oldum guya meyve çok yiyorum ama herşeyin fazlası kilo aldırıyor dünden sonra bugün fren yaptım azcık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?