- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #10.221
cnm elevit alma diyorlar decavit al sen bilirsin ama domuz katkısı varmış kesinleşmiş o ilaçTahlille falan değil. Decavir, elevit bunlar multivitamin ilaçlarıdır hamileler için. Ben de bugün başlıyorum elevit kullanmaya..
evet kesinleşmiş cnm decavit muadiliymiş onu alın diyolar
Bugün 2 li test yapıldı, ense kalınlığı ölçüldü ve cinsiyete bakıldı.Dr %60 kız dedibaşta nazlandı arkası dönüktü ne yaptıysak önünü dönmedi uyuyor gibiydi:)) sonra meyve suyu içmemi söylediler birazda egzersiz yaptım 3 kere usg girdm en sonunda hareket etmeye başladı eli ağzı her tarafı oynuyordu nasıl güzel bi duyguymş bu Allah her isteyene nasip etsin herkesin gönlüne göre versin
haahha..güldürdün beni. inşallah içine doğduğu gibi olur. herkesin içine kız doğuyor nedense. öyle olsun istiyor herkes .kayınvalidemin de kızı yok . onlarda kız hevesinde.
ay canım ya. zor şartlarda atandım. hiç kpss ye girmemiştim.
burdan bi arkadaşım bilir.
8 ay çalıştım .ama çok sıkı şekilde.
yani evde otur otur nereye kadar.
evet eşimin işi iyi. işsiz kalmıyor şükür. veteriner hekim .
ama ben de evde çocuk bakıp temizlik yapmaktan yemek yapmaktan çok sıkılmıştım.
yani çalışıp ayaklarımın üstünde durmak istedim. çalışanları kıskandım diyelim.
ama özel sektör bana uymadı. 2 çocukla haftada 1 gün tatil. aldığın para bakıcıya gidecek. en güzeli kpss ye gir dediler. çok zor bir ihtimal gibi geldi. ama çok hırs yaptım. 36 yaşımda yerleştim binlerce kere şükür Rabbime. dualarımı karşılıksız bırakmadı.
o yüzden canım.
Allah evlatlarımıza sağlık versin de . biz ne yapar eder sıkıntılara göğüs gereriz. buluruz bi hal çaresini
Peki uzaninca bilinmemesi normalmi? Ayaktayken rahmimi hiss ede biliyorum gobegimin altinda ama uzaninca yokBiraz daha büyüsün uzansakta saklayamayacağız hep ben burdayım diyecekler.
Neguzel hayirli olsun canimMerhaba Ağustos Anneleri . İnşallah bende ağustos annesi olacağım. Şu anda 11+5 günlük hamileyim. 11+2 de ikili test için dr. a gittiğimde cinsiyet tahmininde bulundu ama yanılabilirim, 2.kız geliyor gibi dedi. Yorumlarınızı merak ediyorum :)
Hayırlı olsun canım ,2015 ağustos kız ayı olacak heralde bende çok kız hissediyorumMerhaba Ağustos Anneleri . İnşallah bende ağustos annesi olacağım. Şu anda 11+5 günlük hamileyim. 11+2 de ikili test için dr. a gittiğimde cinsiyet tahmininde bulundu ama yanılabilirim, 2.kız geliyor gibi dedi. Yorumlarınızı merak ediyorum :)
Neguzel hayirli olsun canim
Kızlar bugün rüyamda
Hayırlı olsun canım ,2015 ağustos kız ayı olacak heralde bende çok kız hissediyorum
anladım canımen son 37. haftaya kadar gelebiliyorsun. ben 40 da doğum yapmıştım yani 3 hafta izinli kaldım. ama 37. den itibaren çalıştırmıyolar. o 2 ayı da sonraya ekleriz ilkinde öyle yapmıştım. bu sefer de öyle düşünüyorum inşallah. ama 32. haftadan itibaren rapor alırsan bugünler izninden düşüyor haberin olsun canım
benim tahlillerim güzel çıktı. kan değerlerim iyiydi. sorun yok.Hımm doktorum vermedi bana sorayım bari.. 45 kiloyum ve betim benzim ruh gibi.. Neye göre veriyorlar, tahlillerden sonra mı?
Allah sana da nasip eder insallah. hiç belli olmaz . belki tekrar bi heves gelir sanabravo sana bende grdim ama çalışmadım 50 lerde aldım bi işe yaramadı tabi. özeldeyim 2 gün iznim 8-6 çalışıyorum. çok kötü deil iyide değil çok iterdim devletde olayım ama nasip bide hırs çalışmakda öenmli. helal sana bencede devam et bırakma çocuklar büyür elbet boşver
hiç bir fikrim yok canımkızlar tunaydın,
ben henuz çalışan annelerın yasal hakları neler bakmadım daha zamanım var dıye ama dogum parası dıye bir sey duydum 3.000 tl almıs bi yakınımız devletten. dogru mu acaba
Canim benim drum 12 haftada verdi bide adi vinelacHımm doktorum vermedi bana sorayım bari.. 45 kiloyum ve betim benzim ruh gibi.. Neye göre veriyorlar, tahlillerden sonra mı?
evet canım yaptıracağız geç bile kaldık yaptırmak içinyaptıracak mısın peki testi canımcım.
uykusuzluk insanı yıpratan zaten .
merhaba günümüz aynı benimde bir kızım var hayırlısı olsun diyelim bende cumartesi gideceğim bakalım bize bir şey diyecek mi doktorumuzMerhaba Ağustos Anneleri . İnşallah bende ağustos annesi olacağım. Şu anda 11+5 günlük hamileyim. 11+2 de ikili test için dr. a gittiğimde cinsiyet tahmininde bulundu ama yanılabilirim, 2.kız geliyor gibi dedi. Yorumlarınızı merak ediyorum :)
sagolasin canim rabbim bebeklerimizi korusun aramizda 2 gun var sayilir transfer ve embriyo gununden dolayi.bana da yanlis geldi sanki olcumun hamilelik takvimimizde yaklasik 16 mm diyor.belki dr dikkatli olcmemistir kafani takma belki de bebisin sonradan atak yapar belki minyondur.bunlar cok degisebilen seyler.rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsinevet canim 7 aralik transfer 4. Gun embriyolari idi,boyu bastan popoya kadar olcuyolar canim 20 mm ler masallah haftasina gore iyiler ,memnun degilsen degistir bence dr unu.senin transfer ne zamandi
masallah bebislerine kocamanlartransferim 8 aralikti benim 3. Gun embriyosu 10 ocakta baktiginda doktor 7.5 mm demisti sanirim bu doktor yanlis olcum yapiyo (yoksa moralim bozulcak) en iyisi bu dokyorun defiklerini dusunmeyip 31 ocakta kendi doktorum olcumlerjni dikkate alayim cunku arada bayagi bi fark var gerci ben bugun doktora sordum gayet saglikli bi problem yok demisti kafam karisti
Allahim saglikli bebis nasip etsin jnsallah
evet doğru raporlu göründüğümüz günlerin parasını alıyoruzkızlar tunaydın,
ben henuz çalışan annelerın yasal hakları neler bakmadım daha zamanım var dıye ama dogum parası dıye bir sey duydum 3.000 tl almıs bi yakınımız devletten. dogru mu acaba
canım cumartesi günü cinsiyet öğrenmek için erken olabilir. net bir şey söyleyemeyebilir.evet canım yaptıracağız geç bile kaldık yaptırmak için
merhaba günümüz aynı benimde bir kızım var hayırlısı olsun diyelim bende cumartesi gideceğim bakalım bize bir şey diyecek mi doktorumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?