2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet kesinleşmiş cnm decavit muadiliymiş onu alın diyolar

Elevit yeniden imal edildi domuz artık kullanılmıyor isterseniz bir de sağlık bakanlığına sorun... Benim annem eczacı kendisinden ve doktorumdan edindiğim bilgiyle söylüyorum. Ayrıca Bakara 173'te de ihtiyaç durumlarında günah olmadığını açıklıyor..

Ayın 26'sın da ben de cinsiyetini öğrenicem kemik yapısından %60lık bir sonuç çıkıyormuş. Zaman geçmiyor bir türlü :S

Merhaba Ağustos Anneleri . İnşallah bende ağustos annesi olacağım. Şu anda 11+5 günlük hamileyim. 11+2 de ikili test için dr. a gittiğimde cinsiyet tahmininde bulundu ama yanılabilirim, 2.kız geliyor gibi dedi. Yorumlarınızı merak ediyorum :)

bravo sana bende grdim ama çalışmadım 50 lerde aldım bi işe yaramadı tabi. özeldeyim 2 gün iznim 8-6 çalışıyorum. çok kötü deil iyide değil çok iterdim devletde olayım ama nasip bide hırs çalışmakda öenmli. helal sana bencede devam et bırakma çocuklar büyür elbet boşver

Neguzel hayirli olsun canim

Kızlar bugün rüyamda
Hayırlı olsun canım ,2015 ağustos kız ayı olacak heralde bende çok kız hissediyorum

anladım canım
yani inşallah 37 . haftaya kadar sorunsuz gelirim.
hatta 38 . haftada da doğursam iyi olur. ilk çocuk 38+2 de doğmuştu. 2. oğlum 40+1 de gelmişti.
37 de ayrılsam . 38 de doğursam hepsi doğum sonrasına aktarılır demi.

Hımm doktorum vermedi bana sorayım bari.. 45 kiloyum ve betim benzim ruh gibi.. Neye göre veriyorlar, tahlillerden sonra mı?
benim tahlillerim güzel çıktı. kan değerlerim iyiydi. sorun yok.
doktor bulantın var mı dedi. evet dedim . o zaman vitamın yazdı. yemek yiyemeyeceğimi bildiği için takviye yaptı anladığım kadarıyla. kusma var mı dedi. yok dedim .olursa gel bekleme dedi. öyle oldu canım

kızlar tunaydın,
ben henuz çalışan annelerın yasal hakları neler bakmadım daha zamanım var dıye ama dogum parası dıye bir sey duydum 3.000 tl almıs bi yakınımız devletten. dogru mu acaba

Allah sana da nasip eder insallah. hiç belli olmaz . belki tekrar bi heves gelir sana
senin de çalışma saatlerin iyiymiş . 2 gün izin de iyi canım

kızlar tunaydın,
ben henuz çalışan annelerın yasal hakları neler bakmadım daha zamanım var dıye ama dogum parası dıye bir sey duydum 3.000 tl almıs bi yakınımız devletten. dogru mu acaba
hiç bir fikrim yok canım

yaptıracak mısın peki testi canımcım.
uykusuzluk insanı yıpratan zaten .
evet canım yaptıracağız geç bile kaldık yaptırmak için
merhaba günümüz aynı benimde bir kızım var hayırlısı olsun diyelim bende cumartesi gideceğim bakalım bize bir şey diyecek mi doktorumuz

sagolasin canim rabbim bebeklerimizi korusun aramizda 2 gun var sayilir transfer ve embriyo gununden dolayi.bana da yanlis geldi sanki olcumun hamilelik takvimimizde yaklasik 16 mm diyor.belki dr dikkatli olcmemistir kafani takma belki de bebisin sonradan atak yapar belki minyondur.bunlar cok degisebilen seyler.rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

canım cumartesi günü cinsiyet öğrenmek için erken olabilir. net bir şey söyleyemeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…