2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın :) benimde aynı 2 3 gun içim rahat ediyo sorna gene başlıyorum stres e bende cumartesi gidicem doktora ikili tarama yaptırcam canım kaç günde çıkıyor sonuçlar
tatlım ben geçen prş yaptırdım 1 hafta 10 gün içinde dediler dün aradım çıkmış ama biz cmt gidicez genetik testlerin bilgisi de telefonda verilmiyormuş ama kimisi ense kalınlığını dr ultrosonda ölçüyor onun az çok belirlediğini söylüyor bizim ense kalınlığımız 1.5 mm çıktı biraz rahatlamıştım çünkü 1-3 arası normal değermiş zaten ama şimdi merakım ve endişem had safhada :)

haahha..güldürdün beni. inşallah içine doğduğu gibi olur. herkesin içine kız doğuyor nedense. öyle olsun istiyor herkes .kayınvalidemin de kızı yok . onlarda kız hevesinde.
ay canım ya. zor şartlarda atandım. hiç kpss ye girmemiştim.
burdan bi arkadaşım bilir.
8 ay çalıştım .ama çok sıkı şekilde.
yani evde otur otur nereye kadar.
evet eşimin işi iyi. işsiz kalmıyor şükür. veteriner hekim .
ama ben de evde çocuk bakıp temizlik yapmaktan yemek yapmaktan çok sıkılmıştım.
yani çalışıp ayaklarımın üstünde durmak istedim. çalışanları kıskandım diyelim.
ama özel sektör bana uymadı. 2 çocukla haftada 1 gün tatil. aldığın para bakıcıya gidecek. en güzeli kpss ye gir dediler. çok zor bir ihtimal gibi geldi. ama çok hırs yaptım. 36 yaşımda yerleştim binlerce kere şükür Rabbime. dualarımı karşılıksız bırakmadı.
o yüzden canım.
Allah evlatlarımıza sağlık versin de . biz ne yapar eder sıkıntılara göğüs gereriz. buluruz bi hal çaresini

ben doğuma kadar çalışabilirim. şimdiye kadar hep hamileliklerim kolay geçti.
karnım da büyümedi öyle kocaman olmadı. kilom da çok olmadı. rahat hareket ettim.
ama 657 de bi madde varmış galiba . bilgin varmı.
en fazla doğuma 4 hafta kala işten ayrılmak zorundadırlar diye.
bana kalsa doğuma az kala bile gelirim. son 10 gün gelmesem olur.
normal doğum yaptım hep.. günü hiç belli olmadı doğumlarının. sezeryan gibi belli bi günü yok doğumun.

temmuz annelerinide takip ediyorum kesinlikle eleviti içmeyin demişler decaviti için diyorlar sağlık ocağı veriyorlamış arkadaşlar sizde decavit alın doktor vitamin başlayınca

elevitte domuz katkısı olduğu kesinleşti ve açıklandı. benim doktorum vermedi. bende kullanamam zaten. başka bakmamk lazım

temmuz annelerinide takip ediyorum kesinlikle eleviti içmeyin demişler decaviti için diyorlar sağlık ocağı veriyorlamış arkadaşlar sizde decavit alın doktor vitamin başlayınca
Elevit diyip duruyor herkez, ne için o? Bunu duyunca aklıma ECEVİT geliyor, ilaçtan soğudum

Elevit diyip duruyor herkez, ne için o? Bunu duyunca aklıma ECEVİT geliyor, ilaçtan soğudum
vitamın ilacı.
bana içeriğinde o hayvanın maddesi bulunmayan dacaavit yazmış. araştırdım . onda yokmuş.
içiyorum her gün . yeni başladım

en son 37. haftaya kadar gelebiliyorsun. ben 40 da doğum yapmıştım yani 3 hafta izinli kaldım. ama 37. den itibaren çalıştırmıyolar. o 2 ayı da sonraya ekleriz ilkinde öyle yapmıştım. bu sefer de öyle düşünüyorum inşallah. ama 32. haftadan itibaren rapor alırsan bugünler izninden düşüyor haberin olsun canım

vitamın ilacı.
bana içeriğinde o hayvanın maddesi bulunmayan dacaavit yazmış. araştırdım . onda yokmuş.
içiyorum her gün . yeni başladım
Hımm doktorum vermedi bana sorayım bari.. 45 kiloyum ve betim benzim ruh gibi.. Neye göre veriyorlar, tahlillerden sonra mı?

Doğduktan sonra bütün zamanın o olacak. Normal doğacak olduğunu düşünelim çocuklarımızın, ( ki Allah'ım sağlıklı doğmalarını nasip etsin hepimizin bebeklerinin inşallah ) şimdiki kadar çok zamanımız olmayacak. Hele bir de öyle doğarlarsa o zaman daha az zamanımız olacak. Elbet de hepimiz çocuklarımız için herşeyi yaparız. Anne olmak bu demek zaten ama her şeyde bir hayır vardır...

Hımm doktorum vermedi bana sorayım bari.. 45 kiloyum ve betim benzim ruh gibi.. Neye göre veriyorlar, tahlillerden sonra mı?

Tahlille falan değil. Decavir, elevit bunlar multivitamin ilaçlarıdır hamileler için. Ben de bugün başlıyorum elevit kullanmaya..

Öyle canım tüm içtenliğimle hepimizin sağlıklı evlatlara kavuşmasını diliyorum..

Tatlım hangi şehirdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…