- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
- #10.201
öyle birşey yok benim bildiğim herkese 16 haftaevet ücretsiz onu biliyorumda sanki devlet memurları ücretli 1 yıl alıyorlar gibi duydum belkide ynlış anlamışımdır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle birşey yok benim bildiğim herkese 16 haftaevet ücretsiz onu biliyorumda sanki devlet memurları ücretli 1 yıl alıyorlar gibi duydum belkide ynlış anlamışımdır.
tatlım ben geçen prş yaptırdım 1 hafta 10 gün içinde dediler dün aradım çıkmış ama biz cmt gidicez genetik testlerin bilgisi de telefonda verilmiyormuşgünaydın :) benimde aynı 2 3 gun içim rahat ediyo sorna gene başlıyorum stres e bende cumartesi gidicem doktora ikili tarama yaptırcam canım kaç günde çıkıyor sonuçlar
haahha..güldürdün beni. inşallah içine doğduğu gibi olur. herkesin içine kız doğuyor nedense. öyle olsun istiyor herkes .kayınvalidemin de kızı yok . onlarda kız hevesinde.aynen cnm en güzelini yapıyorsun helal olsun işinde güzel bide devlete girmek bukadar zorken haklısın ben mantıklı bakınca hak veriyorum. işte dadı olayını duyunca sizden kv anne daha iyi tabi.benim içime senin kızın olucakmış gibi doğuyor şimdi okurken kız olcak hiç kopamaz dedim bian da hahahhaşaka bi yana tabiki harika olucak ikisi okula giderse bi bebekle idare edersin. allah güç veriyor. allah evlatlarını bağışlasın uzun ömür versin analı babalı inş.
Ben de anlamadım canım. Belki de b12 çok acil değil midesi biraz düzeldikten sonra veririm diye mi düşündü diyorum ben.
ben doğuma kadar çalışabilirim. şimdiye kadar hep hamileliklerim kolay geçti.canım bende senin gibi düşünüyordum ama emin ol bir yabancıya bırakmaktansa kv çok çok iyi çünkü bilirsin incitmez üzmez. en azından belli bir yaşa gelene kadar. imkanın varsa kendinin bakması tabi en güzeli.
bu arada bende kamudayım doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 hafta toplam 16 hafta ücretli izin yani 4 ay. izin rapor falan anca 6 ay oluyor. sonrasında ki 6 ay 3 saat, takip eden 6 ayda ise 1,5 saat süt izni var. yeni gelişmeler haberlerde çıkıyor ama daha resmileşen bişey yok. ben 2013 de doğum yaptım hamileliğimden beri aynı şeyler konuşuluyor ama çıkmadı. planları en kötüye göre yapmak lazım bence
temmuz annelerinide takip ediyorum kesinlikle eleviti içmeyin demişler decaviti için diyorlar sağlık ocağı veriyorlamış arkadaşlar sizde decavit alın doktor vitamin başlayınca
Elevit diyip duruyor herkez, ne için o? Bunu duyunca aklıma ECEVİT geliyor, ilaçtan soğudumtemmuz annelerinide takip ediyorum kesinlikle eleviti içmeyin demişler decaviti için diyorlar sağlık ocağı veriyorlamış arkadaşlar sizde decavit alın doktor vitamin başlayınca
vitamın ilacı.Elevit diyip duruyor herkez, ne için o? Bunu duyunca aklıma ECEVİT geliyor, ilaçtan soğudum![]()
ben doğuma kadar çalışabilirim. şimdiye kadar hep hamileliklerim kolay geçti.
karnım da büyümedi öyle kocaman olmadı. kilom da çok olmadı. rahat hareket ettim.
ama 657 de bi madde varmış galiba . bilgin varmı.
en fazla doğuma 4 hafta kala işten ayrılmak zorundadırlar diye.
bana kalsa doğuma az kala bile gelirim. son 10 gün gelmesem olur.
normal doğum yaptım hep.. günü hiç belli olmadı doğumlarının. sezeryan gibi belli bi günü yok doğumun.
Hımm doktorum vermedi bana sorayım bari.. 45 kiloyum ve betim benzim ruh gibi.. Neye göre veriyorlar, tahlillerden sonra mı?vitamın ilacı.
bana içeriğinde o hayvanın maddesi bulunmayan dacaavit yazmış. araştırdım . onda yokmuş.
içiyorum her gün . yeni başladım
Doğduktan sonra bütün zamanın o olacak. Normal doğacak olduğunu düşünelim çocuklarımızın, ( ki Allah'ım sağlıklı doğmalarını nasip etsin hepimizin bebeklerinin inşallah ) şimdiki kadar çok zamanımız olmayacak. Hele bir de öyle doğarlarsa o zaman daha az zamanımız olacak. Elbet de hepimiz çocuklarımız için herşeyi yaparız. Anne olmak bu demek zaten ama her şeyde bir hayır vardır...Doğru bu açıdan düşünmek gerek canım ama ben mesela obsesifim, aşırı duygusalım, takıntılıyım evhamlıyım vs.. hepsi var..
O yüzden önceden bilmek yada yanlış bilmek beni daha kötü bir hale sürükleyebilir.
Ben kendi açımdan o riski zaten göz önünde tutuyorum, yani her şey olabilir, iyide kötüde..
Kısacası hazırlıklıyım zaten, yarına hiç br garantim olmadığını sıklıkla hatırlatıyorum kendime, arada evhamlı takılsamda genelde böyle..
Bu dediklerini doğduktan sonra da tasarlamak, araştırmak mümkündür bence yaaa..
Hımm doktorum vermedi bana sorayım bari.. 45 kiloyum ve betim benzim ruh gibi.. Neye göre veriyorlar, tahlillerden sonra mı?
Evet ya bir sürü arkadaşları var şimdiden :) telefonumda bir uygulama var 11.hafta da limon büyüklüğüne erişti diyor .ayy nokta kadarken fasulye oldu sonra erik sonra limon yerim ben bebis i ya :)[/QUOTE)
uygulamanın ısmı nedır bende ındırıyım :)
Öyle canım tüm içtenliğimle hepimizin sağlıklı evlatlara kavuşmasını diliyorum..Doğduktan sonra bütün zamanın o olacak. Normal doğacak olduğunu düşünelim çocuklarımızın, ( ki Allah'ım sağlıklı doğmalarını nasip etsin hepimizin bebeklerinin inşallah ) şimdiki kadar çok zamanımız olmayacak. Hele bir de öyle doğarlarsa o zaman daha az zamanımız olacak. Elbet de hepimiz çocuklarımız için herşeyi yaparız. Anne olmak bu demek zaten ama her şeyde bir hayır vardır...
bizimde durum kötü cnm bende o yüzden sizin için 4,5 da kart basarım dedim çok kötü olunca giderim dedim.sonra bişeyler isteyebilmek için.o
hahahahha aynen haha o kötüymüş işteElevit diyip duruyor herkez, ne için o? Bunu duyunca aklıma ECEVİT geliyor, ilaçtan soğudum![]()
Çok teşekkür ederim canım avrupa yakasında bir doktor bulmam lazım hizmet hastanesi karşıda değilmiydi?Avrupa yakasında hiç bilmiyorum ama Hizmet Hastanesinin doktorlarının iyi olduğunu duydum canım benim.
Tatlım hangi şehirdesin?Tesekkur ederim canımben hala duzenli gidecegim bi dr um olmadgı icin kesin bi karar alamadım ama herhangi bi tedaviye yardmcı degilse bosuna sonucların sitresine katlanmak istemiyorum..cevremde sonucları olumsuz oldugu soylenip aylarca aklı karısık stres dolu hamilelikler yasayanlar oldu ve cogunlugu sapasaglam evlatlar dogurdu
![]()
evet kesinleşmiş cnm decavit muadiliymiş onu alın diyolarelevitte domuz katkısı olduğu kesinleşti ve açıklandı. benim doktorum vermedi. bende kullanamam zaten. başka bakmamk lazım
hahahahha aynen haha o kötüymüş işte