2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaptıracak mısın peki testi canımcım.
uykusuzluk insanı yıpratan zaten .
Ay cnm çok zor allah yardımcın olsun insan çok üzülür. peki bu doğunca bırakıcakmısın?
üzülüyorum da. işte mecbur. konuşup halletmeye çalışıyorum. olmadığı yerde ayrılıyoruz bakıcımızdan.
şöyle iyi birini bulamadım sanki. bu son bakıcı için . bu kez buldum iyisini diye düşünmüştüm.
yeni bebek gelince doğum iznim olacak .
6 ay onu kullanmayı düşünüyorum . ücretsiz.
sonraki altı ay da yarım gün çalışma hakkı geldi. annemi getirmek istiyorum o zaman için. gelir inşallah.
yarım gün çalışıp tam maaş olacakmış. bu benim 3. çocuk ya. nasıp olur da doğarsa . haklar bayağı iyileştirildi.
1 yaşından sonra da bakacağız artık . belki bakıcı .belki kreş . bilemiyorum . zaman ne gösterecek. hiçbir şey planlandığı gibi olmuyor bazen

prensesler günaydın sizden fikir almak isterim; 9+6 iken gittim kontrole yani salı günü, 10+4 gözüktü ve 3,5 cm olmuş dr çok iyi dedi hareketli kıpır kıpır. 29 ocağa da ikili tarama için gün verdi. sizde durumlar nasıl?

Ahh canım avrupa yakasında olmasam hiç düşünmezdim bile o kadar içime sinmişti ki ama malesef avrupa yakasındayım kızlar bu yakada normal doğum destekleyen doktor önerileriniz varsa çok sevinirim
Avrupa yakasında hiç bilmiyorum ama Hizmet Hastanesinin doktorlarının iyi olduğunu duydum canım benim.

geldimi o haklar belli değildiki ve sadece devlet memurlarınamı geldi iyileştirilen memurlara ozaman ben bşey görmedim çnkü birde devletde 1 yıl ücretli izin alınmıoyrmuydu?

Allah yardımcın olsun canım ya bakıcı olayı çok zor. ben kızımı 4 aylıktı bırakmak zorunda kaldım. hergğn telaşla kafamda bin kurguyla gidiyordum işime. ama şimdi 1,5 yaşında kızım Allahıma bin şükür bakıcıya nne diyo o varken hiç bizimle ilgilenmiyo bile. ee tabi o da televizyonda açıyor yeri geliyo uzanıp yatıro ama en azından kızımının keyfine gidiyor. inşallah bu bebek doğuncada annemler yerleşecek bulunduğumuz şehre. o zaman daha rahat oluruz inşallah. hep duam çocuklarını bırakan annelerin karşısına rabbim vicdanlı insanlar çıkarsın. çok sıkıntı yoksa çoook

Şartlar eskiye göre iyi cidden, peki 2 yıl ücretsiz izin de var değil mi? Ama o da maddi olarak zorlar.. Allah yardımcın olsun, herşey hep olumsuz gitmez, bir gün mutlaka düzelir yoluna girer..

geldimi o haklar belli değildiki ve sadece devlet memurlarınamı geldi iyileştirilen memurlara ozaman ben bşey görmedim çnkü birde devletde 1 yıl ücretli izin alınmıoyrmuydu?
canım özel sekterde çalışanlarda 6 aylık ücretsiz izin alabiliyorlar

bu arada işin neki ?bıraksan olmazmı hani 3 de oldu ya ondan dadı hangisine bakar zor iyi insan bulmakda ondan diyorum ben çok duygusal bakıyorum benimde k.v bakcak inan hiç baksın istemiyorum kendi annemde bakmasın ben bakayım diyorum içim gidiyo kıskanıyorum onlar görcek herşeylerini diye birde huyunu alır diye bide bana soğuk olur diye kendimi taşıyıcı anne gibi hissediyorum benim ruhhalim baya bozuldu böyle deildim kv her dediğimi dinler derdim baksın derdim şimdi kıskanıyorum oda aşırı bekliyo hevesli iyice kıskanıyorum

Hayır olsun inşallah. Bende dün gece düşük yapıyodum çok kötüydü
aynı rüyayı görmüşüz desene.
Yani rüyamda yapıyodum Allah korusun
Şartlar eskiye göre iyi cidden, peki 2 yıl ücretsiz izin de var değil mi? Ama o da maddi olarak zorlar.. Allah yardımcın olsun, herşey hep olumsuz gitmez, bir gün mutlaka düzelir yoluna girer..
evet 2 yıl var.
ama ben işe başlayalı zaten 15 ay oldu.
çalışma hayatını gerçekten çok özlemiştim.
bu işi de öyle .
yani 2 yıl evde kalmak istemem açıkcası.
maddi olarak zorlamaz sanıyorum. daha öncesi çalışmıyordum .
sadece bi araba aldık . sıfır.
onun bir kısım borcu var.
ayda bin tl.
o da 12 ay sonra bitiyor.
onun dışında bi borcumuz yok. ev almadık daha. alırsak o zaman zorlanırız tabi. ama şimdilik sıkıntılı bi borç yok şükür.
o yüzden 6 aydan sonra çalışmak istiyorm

Günaydın güzeller güzeli anne adayları. evham yapmamak elde değil ben de öyleyim. acaba iyi mi herşey yolunda mı diye düşünmeden edemiyorum. güzel olumlamalar var bununla ilgili. Evham yaptığınızda derin bir nefes alın ve Kendinize içinizden aşağıdaki cümlelere benzer cümleler söyleyin. Vücudunuz bu olumlamalar sayesinde rahatlayacaktır. ve korkuyu yaratan ego yani size evham yaptıran egoyu susturmuş olacaksınız. İlahi düzene güvenin ve kendiinizi akışa bırakın.

Hamile kaldığım ve bu muhteşem duyguyu yaşadığım için şükürler olsun.Bebeğim ve ben gayet sağlıklıyız. her geçen gün bebeğimin gelişimi sağlıklı bir şekilde devam ediyor. Ahenk içinde hamileliğimi sürdürüyorum. bebeğimi hissediyorum. Bebebeğimin gelişimi çok güzel ve her şeyiyle sağlıklı. Bebeğim güçlü bir bebek. Rahat, kolay ve sağlıklı bir hamileliğim var. Allah beni ve bebeğimi koruyor. Şükürler olsun."

diğer taraftan evhamlı anneler için evde bebeğinizin kalp atışını duymanızı sağlayan bir alet var ismi Angelsound. Başka ülkelerde de kullanılıyor. Merak edenler aratabilir. KK da bu konu var. Ben açıkcası almayı düşünüyorum.

canım bende senin gibi düşünüyordum ama emin ol bir yabancıya bırakmaktansa kv çok çok iyi çünkü bilirsin incitmez üzmez. en azından belli bir yaşa gelene kadar. imkanın varsa kendinin bakması tabi en güzeli.

bu arada bende kamudayım doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 hafta toplam 16 hafta ücretli izin yani 4 ay. izin rapor falan anca 6 ay oluyor. sonrasında ki 6 ay 3 saat, takip eden 6 ayda ise 1,5 saat süt izni var. yeni gelişmeler haberlerde çıkıyor ama daha resmileşen bişey yok. ben 2013 de doğum yaptım hamileliğimden beri aynı şeyler konuşuluyor ama çıkmadı. planları en kötüye göre yapmak lazım bence

aynen canım aynen zaten hiç kulak asmadım devlete ben kötüsünü düşünerek devam ediyorum.evet kaynanam bide çocuk bakarak geçim sağlamış çok güzel bakarmış bide torunu kadın harika bakar ama işte içime düştü ya bebeğim çok kötü oldum çok ağladım eşime saydım geçen ben taşıyıcı annemiyim bırakcam dedim onun çocuğu snki dedim halbuki kadın iyidir yani hamdolsun.ben normal deilim.şu sizin ilk 6 ay süt izni haftada 2 güne gelmiş oluyor bu bile mükemmel bişey bence 3 gün dadı yada başkası bakcak gerisini sen ne güzel.ama özelde hiç bişe yok bizim borcumuzda çok ev aldık ben izindeyken bile para almam lazım alamazsam batarız düşün çocuğuma bakma şansım hiç yok

canım ben üniversiteye tekniker olarak atandım
2 çocuğumda da evdeydim. onlarla bire bir ilgilendim.
büyüttüm.
çocuk büyütmek gerçekten emek ister. sabır ister. şükür belli bi yaşa getirdim.
keşke kayınvalidem baksa . keşke annem ve kaynanam yakınlarımda otursa. o zaman bu sıkıntılı anlarda bakarlardı.
ben de bakıcılara mecbur kalmazdım.
ama şimdi mecburum.
bebek geldiği zaman ve 1 yaşını geçtiği zamana kadar ben bakacağım . inşallah annemle birlikte . destek olur inşallah bana.
1 yaşını geçtiğinde zaten büyük oğlan 10 yaşında olacak ve okula gidiyor zaten.
bakıcılık bir durumu yok.
küçük oğlum ise o zaman 6 yaşında olacak . nasipse 1. sınıfa başlar.
o da okula gidecek.
olmazsa onlara yarım gün bakıcı tutayım diyorum. bebeği kreşe vereyim. burda çok iyi kreşler de var. ama işte saatleri bana şimdilik uymuyor.
zamana bıraktım. çünkü sıkılıyorum gerçekten
evde geçireceğim 6 ayın keyfini yaşamaya çalışıyorum.
o zaman çocuklarla evde olacağım. sonraki 6 ay da yarım gün çalışacağım nasip olursa
bunun da tadını çıkarmaya çalışacağım. sonra ise 6 ay daha süt iznim olacak . inşallah diyeyim. yani baya bi uzun süre var önümde. zorluklarını düşünmemeye çalışıyorum diyelim. güzel yanlarına bakıyorum .

aynen cnm en güzelini yapıyorsun helal olsun işinde güzel bide devlete girmek bukadar zorken haklısın ben mantıklı bakınca hak veriyorum. işte dadı olayını duyunca sizden kv anne daha iyi tabi.benim içime senin kızın olucakmış gibi doğuyor şimdi okurken kız olcak hiç kopamaz dedim bian da hahahhaşaka bi yana tabiki harika olucak ikisi okula giderse bi bebekle idare edersin. allah güç veriyor. allah evlatlarını bağışlasın uzun ömür versin analı babalı inş.

temmuz annelerinide takip ediyorum kesinlikle eleviti içmeyin demişler decaviti için diyorlar sağlık ocağı veriyorlamış arkadaşlar sizde decavit alın doktor vitamin başlayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…