• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet kesinleşmiş cnm decavit muadiliymiş onu alın diyolar

Elevit yeniden imal edildi domuz artık kullanılmıyor isterseniz bir de sağlık bakanlığına sorun... Benim annem eczacı kendisinden ve doktorumdan edindiğim bilgiyle söylüyorum. Ayrıca Bakara 173'te de ihtiyaç durumlarında günah olmadığını açıklıyor..

Bugün 2 li test yapıldı, ense kalınlığı ölçüldü ve cinsiyete bakıldı.Dr %60 kız dedi:anneadayı: başta nazlandı arkası dönüktü ne yaptıysak önünü dönmedi uyuyor gibiydi:)) sonra meyve suyu içmemi söylediler birazda egzersiz yaptım 3 kere usg girdm en sonunda hareket etmeye başladı eli ağzı her tarafı oynuyordu:KK46:nasıl güzel bi duyguymş bu:KK73: Allah her isteyene nasip etsin herkesin gönlüne göre versin

Ayın 26'sın da ben de cinsiyetini öğrenicem kemik yapısından %60lık bir sonuç çıkıyormuş. Zaman geçmiyor bir türlü :S

Merhaba Ağustos Anneleri . İnşallah bende ağustos annesi olacağım. Şu anda 11+5 günlük hamileyim. 11+2 de ikili test için dr. a gittiğimde cinsiyet tahmininde bulundu ama yanılabilirim, 2.kız geliyor gibi dedi. Yorumlarınızı merak ediyorum :)

haahha..güldürdün beni. inşallah içine doğduğu gibi olur. herkesin içine kız doğuyor nedense. öyle olsun istiyor herkes .kayınvalidemin de kızı yok . onlarda kız hevesinde.
ay canım ya. zor şartlarda atandım. hiç kpss ye girmemiştim.
burdan bi arkadaşım bilir.
8 ay çalıştım .ama çok sıkı şekilde.
yani evde otur otur nereye kadar.
evet eşimin işi iyi. işsiz kalmıyor şükür. veteriner hekim .
ama ben de evde çocuk bakıp temizlik yapmaktan yemek yapmaktan çok sıkılmıştım.
yani çalışıp ayaklarımın üstünde durmak istedim. çalışanları kıskandım diyelim.
ama özel sektör bana uymadı. 2 çocukla haftada 1 gün tatil. aldığın para bakıcıya gidecek. en güzeli kpss ye gir dediler. çok zor bir ihtimal gibi geldi. ama çok hırs yaptım. 36 yaşımda yerleştim binlerce kere şükür Rabbime. dualarımı karşılıksız bırakmadı.
o yüzden canım.
Allah evlatlarımıza sağlık versin de . biz ne yapar eder sıkıntılara göğüs gereriz. buluruz bi hal çaresini

bravo sana bende grdim ama çalışmadım 50 lerde aldım bi işe yaramadı tabi. özeldeyim 2 gün iznim 8-6 çalışıyorum. çok kötü deil iyide değil çok iterdim devletde olayım ama nasip bide hırs çalışmakda öenmli. helal sana bencede devam et bırakma çocuklar büyür elbet boşver

Merhaba Ağustos Anneleri . İnşallah bende ağustos annesi olacağım. Şu anda 11+5 günlük hamileyim. 11+2 de ikili test için dr. a gittiğimde cinsiyet tahmininde bulundu ama yanılabilirim, 2.kız geliyor gibi dedi. Yorumlarınızı merak ediyorum :)
Neguzel hayirli olsun canim

Kızlar bugün rüyamda
Hayırlı olsun canım ,2015 ağustos kız ayı olacak heralde bende çok kız hissediyorum

en son 37. haftaya kadar gelebiliyorsun. ben 40 da doğum yapmıştım yani 3 hafta izinli kaldım. ama 37. den itibaren çalıştırmıyolar. o 2 ayı da sonraya ekleriz ilkinde öyle yapmıştım. bu sefer de öyle düşünüyorum inşallah. ama 32. haftadan itibaren rapor alırsan bugünler izninden düşüyor haberin olsun canım:KK54:
anladım canım
yani inşallah 37 . haftaya kadar sorunsuz gelirim.
hatta 38 . haftada da doğursam iyi olur. ilk çocuk 38+2 de doğmuştu. 2. oğlum 40+1 de gelmişti.
37 de ayrılsam . 38 de doğursam hepsi doğum sonrasına aktarılır demi. :KK57:

Hımm doktorum vermedi bana sorayım bari.. 45 kiloyum ve betim benzim ruh gibi.. Neye göre veriyorlar, tahlillerden sonra mı?
benim tahlillerim güzel çıktı. kan değerlerim iyiydi. sorun yok.
doktor bulantın var mı dedi. evet dedim . o zaman vitamın yazdı. yemek yiyemeyeceğimi bildiği için takviye yaptı anladığım kadarıyla. kusma var mı dedi. yok dedim .olursa gel bekleme dedi. öyle oldu canım

kızlar tunaydın,
ben henuz çalışan annelerın yasal hakları neler bakmadım daha zamanım var dıye ama dogum parası dıye bir sey duydum 3.000 tl almıs bi yakınımız devletten. dogru mu acaba

bravo sana bende grdim ama çalışmadım 50 lerde aldım bi işe yaramadı tabi. özeldeyim 2 gün iznim 8-6 çalışıyorum. çok kötü deil iyide değil çok iterdim devletde olayım ama nasip bide hırs çalışmakda öenmli. helal sana bencede devam et bırakma çocuklar büyür elbet boşver
Allah sana da nasip eder insallah. hiç belli olmaz . belki tekrar bi heves gelir sana
senin de çalışma saatlerin iyiymiş . 2 gün izin de iyi canım

kızlar tunaydın,
ben henuz çalışan annelerın yasal hakları neler bakmadım daha zamanım var dıye ama dogum parası dıye bir sey duydum 3.000 tl almıs bi yakınımız devletten. dogru mu acaba
hiç bir fikrim yok canım

yaptıracak mısın peki testi canımcım.
uykusuzluk insanı yıpratan zaten .
evet canım yaptıracağız geç bile kaldık yaptırmak için
merhaba günümüz aynı benimde bir kızım var hayırlısı olsun diyelim bende cumartesi gideceğim bakalım bize bir şey diyecek mi doktorumuz

evet canim 7 aralik transfer 4. Gun embriyolari idi,boyu bastan popoya kadar olcuyolar canim 20 mm ler masallah haftasina gore iyiler ,memnun degilsen degistir bence dr unu.senin transfer ne zamandi

masallah bebislerine kocamanlar:nazar::nazar: transferim 8 aralikti benim 3. Gun embriyosu 10 ocakta baktiginda doktor 7.5 mm demisti sanirim bu doktor yanlis olcum yapiyo (yoksa moralim bozulcak) en iyisi bu dokyorun defiklerini dusunmeyip 31 ocakta kendi doktorum olcumlerjni dikkate alayim cunku arada bayagi bi fark var:KK17: gerci ben bugun doktora sordum gayet saglikli bi problem yok demisti kafam karisti
:KK46::nazar::anneadayı: Allahim saglikli bebis nasip etsin jnsallah
sagolasin canim rabbim bebeklerimizi korusun aramizda 2 gun var sayilir transfer ve embriyo gununden dolayi.bana da yanlis geldi sanki olcumun hamilelik takvimimizde yaklasik 16 mm diyor.belki dr dikkatli olcmemistir kafani takma belki de bebisin sonradan atak yapar belki minyondur.bunlar cok degisebilen seyler.rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

evet canım yaptıracağız geç bile kaldık yaptırmak için

merhaba günümüz aynı benimde bir kızım var hayırlısı olsun diyelim bende cumartesi gideceğim bakalım bize bir şey diyecek mi doktorumuz
canım cumartesi günü cinsiyet öğrenmek için erken olabilir. net bir şey söyleyemeyebilir.

Back