• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayır olsun inşallah, yorum çok önemli, ben ruyaların tersinin çıktığına inanırım hep.. Bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah:)
canım çok yoruldum dün akşam.
bakıcım büyük oğlanla çok iddialaşıyor. otoriter davranıp üzmüş. o yüzden gece uyku tutmadı. uyuduğum vakit de böyle rüya gördüm.
bakıcılar ile hiç yüzümüz gülmedi desem. yani konuştum sabah ama umarım değişir.

günaydın hanımlar. hepimiz hep korkuyla yaşıyoruz bu günleri ben de doktora her gittiğimde acaba yaşıyomu? iyimi ?korkusuyla gidiyorm . kontrolde rahatlıyorum bir hafta sonra yine aynı endişeler . annelik böyle bişeymiş demi. şimdiden yerleşti içimize bu evham.
ben de bu cumartesi gidicem tekrardan belki cinsiyeti görebiliriz dedi doktorumuz. iyi olduğunu görelim de başka hiç bi şey istemiyorum. yeterki iyi olsun.

bakıcım büyük oğlanla çok iddialaşıyor. otoriter davranıp üzmüş. o yüzden gece uyku tutmadı. uyuduğum vakit de böyle rüya gördüm.
bakıcılar ile hiç yüzümüz gülmedi desem. yani konuştum sabah ama umarım değişir.
Peki bu bebeğinde de çalışacak mısın, sanırım iki çocuk var çok zor olmaz mı :KK57:

canım günaydın,
yakında kimse yok galiba hep bakıcıdamı çocuklar allah yardımcın olsun inş gönlüne göre olur

Tesekkurler canim bende bayagi korktum ama bogazim cok feci olmus halde yapacak baska birseyde bulamadim:110:

Peki bu bebeğinde de çalışacak mısın, sanırım iki çocuk var çok zor olmaz mı :KK57:
ben yeni atandım zaten. 15 aylık memurum.
bu işi çok istedim. kpss ile geldim.
işimi bırakmak gibi bi isteğim kesinlikle yok.
yani çocukları büyüttüm derken sürpriz gelişen bi hamilelik oldu. planlarımızda yoktu.
zaten ben 37 yaşındayım.
2 çocuk yeter demiştik .
ama işte şok olduk . daha önceki yazılarımı okuduysan
bu sebeple işimi bırakmak hiç düşünmediğim bir şey.
2 oğlum var.
biri 8 yaşında. diğeri 4 yaşında.

Günaydın kızlar yine zor bir gece geçirdik kızım yine kusmaya başladı bu sefer annem eşimle gitti sağolsun benim hiç dermanım yoktu koca bir uçuk çıktı dudağımda çok uykusuzdum ama onlar gelene kadar uyuyamadım geldikten sonra bu sefer kız uyumadı sabaha karşı uyuduk yine saatle uyandım ama işe gitmedim hiç dermanım yok aksine işlerde çok yoğun eşim gidip eve dosya getirecek

canım günaydın,
yakında kimse yok galiba hep bakıcıdamı çocuklar allah yardımcın olsun inş gönlüne göre olur
canım atama ile gelince hiç kimse yok burda.
bakıcılara baktırıyoruz.
bu 3 bakıcı.
hepsi ev hanımı olunca ve genelde ya ilk işleri ya ikinci.
ev hanımlığının tembelliğine alışmış.
bir iki gün çocuklarla ilgilenirler.
sonraki günlerde yatar uzanırlar.
ilk bakıcım çok izin isterdi. ben memurum her istediğinde bırakıp gidemezsin çocukları derdim . anlamazdı.
6 çocuğu vardı. mecburiyetten çalıştı. ama sonra hep şikayet etti. canım gelmek istemiyor dedi. çocuklarım hasta falan filan. kendisi gelmişti bana . bakıcı arıyorsan benim ihtiyacım var diye üstelik.
2 . bakıcım yeni başladı işe. fakat hemen hamile kaldı. hep yattı.
ama yattığını hiç söylemedi. çocuklardan duydum. hadi dedim boş ver.
doğumuna yakın bıraktık onu.
bu bakıcıyı bulduk. ilk başlarda iyiydi. güler yüzlüydü çocuklara. küçük olanla ilgileniyordu. hikaye okuyordu günde 1 kez en azından . sonra o da hamile kaldı. 7 haftalık şu an sanıyorum . 3. bebeği. 40 yaşında. ama istedi bebek . nasip de etti ona .
neyse o da yatıyor tüm gün. telefondan nete giriyor. bol telefon konuşmaları yapıyor.
yani başında patron yok. ama yine de kimse işini severek yapmıyor. hepsi ay bitsin paramı alayım istiyor. benim gördüğüm bu.
bi de kendi otoritesini kuruyor evde. yani senin tavrinin yanında bi de başka bi kadının tavrı . çok zor.

ben yeni atandım zaten. 15 aylık memurum.
bu işi çok istedim. kpss ile geldim.
işimi bırakmak gibi bi isteğim kesinlikle yok.
yani çocukları büyüttüm derken sürpriz gelişen bi hamilelik oldu. planlarımızda yoktu.
zaten ben 37 yaşındayım.
2 çocuk yeter demiştik .
ama işte şok olduk . daha önceki yazılarımı okuduysan
bu sebeple işimi bırakmak hiç düşünmediğim bir şey.
2 oğlum var.
biri 8 yaşında. diğeri 4 yaşında.
Aaa yok bilmiyordum ben.. evet işinde çok önemli bu durumda..
Ben mesela özel sektördeyim hiç sallamıyorum ama sizin iş çok zor..
Allah bağışlasın evlatlarını..
Önce sağlıklı olsun ama kız olursa güzel olur dimi:)

Günaydın kızlar yine zor bir gece geçirdik kızım yine kusmaya başladı bu sefer annem eşimle gitti sağolsun benim hiç dermanım yoktu koca bir uçuk çıktı dudağımda çok uykusuzdum ama onlar gelene kadar uyuyamadım geldikten sonra bu sefer kız uyumadı sabaha karşı uyuduk yine saatle uyandım ama işe gitmedim hiç dermanım yok aksine işlerde çok yoğun eşim gidip eve dosya getirecek
canım ya geçmiş olsun . atlatamadı kuzu ya.
ne dedi doktor canım. sen de mi hasta oldun.

Aaa yok bilmiyordum ben.. evet işinde çok önemli bu durumda..
Ben mesela özel sektördeyim hiç sallamıyorum ama sizin iş çok zor..
Allah bağışlasın evlatlarını..
Önce sağlıklı olsun ama kız olursa güzel olur dimi:)
sağol canım . teşekkür ederim.
tabi sağlıklı sıhhatli bi kızım olursa çok iyi olur.
inşallah . hayırlısı .

günaydın hanımlar. hepimiz hep korkuyla yaşıyoruz bu günleri ben de doktora her gittiğimde acaba yaşıyomu? iyimi ?korkusuyla gidiyorm . kontrolde rahatlıyorum bir hafta sonra yine aynı endişeler . annelik böyle bişeymiş demi. şimdiden yerleşti içimize bu evham.
ben de bu cumartesi gidicem tekrardan belki cinsiyeti görebiliriz dedi doktorumuz. iyi olduğunu görelim de başka hiç bi şey istemiyorum. yeterki iyi olsun.
bende öyleyim canım her doktora gittiğimde kalbim yerinden çıkcak hatta hemşiresi tansiyon ölçmek istiyor yok diyorum ilk muayene olcam ben ne zaman dr tamam güzel kalp atışı var diyo dinletiyor rahatlıyorum ama ona rağmen aklımda bin soruyla gidip hepsini unutup eve geliyorum okadar heyecanlandırıyor beni bu minik :) ama doktordan çıktıktan sonra da rahatlama gün sayım 2 :) 3. gün yine başlıyorum acaba iyi mi şöyle mi böyle mi diye bi hareketlerini hissetmeye başlasak ozaman rahatlıcaz bence. ama şimdi ben asıl ikili tarama sonucuna kitlenmiş durumdayım sonucumuz çıkmış ama telefonla bilgi vermiyorlar ve eşim de gelmek istediği için cmt yi bekliyoruz :(

canım ya geçmiş olsun . atlatamadı kuzu ya.
ne dedi doktor canım. sen de mi hasta oldun.
sağol canım alerji testi yaptırmamız lazım bünyesi bir şeye tepki veriyor hemen uşuttuğunden falan değil ben uykusuzluktan yorgun duştum sadece bir de stres yaptım uçuk çıkardım karnımdakini unuttum vallahi :(

canım atama ile gelince hiç kimse yok burda.
bakıcılara baktırıyoruz.
bu 3 bakıcı.
hepsi ev hanımı olunca ve genelde ya ilk işleri ya ikinci.
ev hanımlığının tembelliğine alışmış.
bir iki gün çocuklarla ilgilenirler.
sonraki günlerde yatar uzanırlar.
ilk bakıcım çok izin isterdi. ben memurum her istediğinde bırakıp gidemezsin çocukları derdim . anlamazdı.
6 çocuğu vardı. mecburiyetten çalıştı. ama sonra hep şikayet etti. canım gelmek istemiyor dedi. çocuklarım hasta falan filan. kendisi gelmişti bana . bakıcı arıyorsan benim ihtiyacım var diye üstelik.
2 . bakıcım yeni başladı işe. fakat hemen hamile kaldı. hep yattı.
ama yattığını hiç söylemedi. çocuklardan duydum. hadi dedim boş ver.
doğumuna yakın bıraktık onu.
bu bakıcıyı bulduk. ilk başlarda iyiydi. güler yüzlüydü çocuklara. küçük olanla ilgileniyordu. hikaye okuyordu günde 1 kez en azından . sonra o da hamile kaldı. 7 haftalık şu an sanıyorum . 3. bebeği. 40 yaşında. ama istedi bebek . nasip de etti ona .
neyse o da yatıyor tüm gün. telefondan nete giriyor. bol telefon konuşmaları yapıyor.
yani başında patron yok. ama yine de kimse işini severek yapmıyor. hepsi ay bitsin paramı alayım istiyor. benim gördüğüm bu.
bi de kendi otoritesini kuruyor evde. yani senin tavrinin yanında bi de başka bi kadının tavrı . çok zor.

Ay cnm çok zor allah yardımcın olsun insan çok üzülür. peki bu doğunca bırakıcakmısın?

bende öyleyim canım her doktora gittiğimde kalbim yerinden çıkcak hatta hemşiresi tansiyon ölçmek istiyor yok diyorum ilk muayene olcam ben ne zaman dr tamam güzel kalp atışı var diyo dinletiyor rahatlıyorum ama ona rağmen aklımda bin soruyla gidip hepsini unutup eve geliyorum okadar heyecanlandırıyor beni bu minik :) ama doktordan çıktıktan sonra da rahatlama gün sayım 2 :) 3. gün yine başlıyorum acaba iyi mi şöyle mi böyle mi diye bi hareketlerini hissetmeye başlasak ozaman rahatlıcaz bence. ama şimdi ben asıl ikili tarama sonucuna kitlenmiş durumdayım sonucumuz çıkmış ama telefonla bilgi vermiyorlar ve eşim de gelmek istediği için cmt yi bekliyoruz :KK43:
Hareket ettikleri zaman da hiç bir şey değişmeyecek emin ol..:)
Her evhamlanıp acile gittiğimde "bebeğim hareket etmiyor" diyen hamileler görüyorum!

çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer

bende öyleyim canım her doktora gittiğimde kalbim yerinden çıkcak hatta hemşiresi tansiyon ölçmek istiyor yok diyorum ilk muayene olcam ben ne zaman dr tamam güzel kalp atışı var diyo dinletiyor rahatlıyorum ama ona rağmen aklımda bin soruyla gidip hepsini unutup eve geliyorum okadar heyecanlandırıyor beni bu minik :) ama doktordan çıktıktan sonra da rahatlama gün sayım 2 :) 3. gün yine başlıyorum acaba iyi mi şöyle mi böyle mi diye bi hareketlerini hissetmeye başlasak ozaman rahatlıcaz bence. ama şimdi ben asıl ikili tarama sonucuna kitlenmiş durumdayım sonucumuz çıkmış ama telefonla bilgi vermiyorlar ve eşim de gelmek istediği için cmt yi bekliyoruz :KK43:
günaydın :) benimde aynı 2 3 gun içim rahat ediyo sorna gene başlıyorum stres e bende cumartesi gidicem doktora ikili tarama yaptırcam canım kaç günde çıkıyor sonuçlar

Hareket ettikleri zaman da hiç bir şey değişmeyecek emin ol..:)
Her evhamlanıp acile gittiğimde "bebeğim hareket etmiyor" diyen hamileler görüyorum!
çok haklısın evhamlı kişiler hep bir şey buluyor benim kızım uzun sure hareket etmediği oluyordu bir kere gittik oda duşmuştum diye sonra hiç o yüzden gitmedim uykuculuğu anne karnından başlamış iki aylıktan sonra geceleri uyanmıyordu kardeşide ablasına çeker inşallah

çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer
çok sağol canım inşallah

Back