2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bilemedim ama suyla denedik geçmedik. Başka çarem yok sanırım. Teşekkur ederim. Iyi geceler herkese
Eğer geçmiyorsa yapacak birşey yok. İlk hamileliğimde birçok kez bende antibiyotik kullandım ama çocuğum maşallah çok sağlıklı. Sonuçta doktorlar göz göre göre riske atmazlar bizi.

Ben de bilemedim ama suyla denedik geçmedik. Başka çarem yok sanırım. Teşekkur ederim. Iyi geceler herkese
7. Haftada yaşadım idrar yollarında iltihap vardı.kanamadan dolayı düşük riski de vardı. Hastanede yattım.serumla verildi antibiyotik. Hamilelere verilen ilaçlar farklı bi grup oluyomuş.bende tedirgin oldum hemşireler öyle demişti.

Bu aslında çok bilindik bir konudur e posta adabinda da büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına gelir ve adaba aykiri kabul edilir.
bende 10 yıldır iş hayatındayım ilk kez duyuyorum sayısız mailim vardır hiç duymadım bana büyük harfle gelen mailde var yani. duymamış olabilirim doğrudur.

günaydın güzel annişler

havuzlu hana giden varmı bebek eşyaları için yada bilindik uygun güzel yerler?

Arkadaşlar günaydın, ACİL CEVAP LÜTFEN!!! 2 gün önce aşırı bulantıdan 3 serum yedim, dün akşamdan beri bulantım kesildi. Korkuyorum bebeğime mi bir şey oldu yoksa serumun etkisi mi? Serum etkisini ertesi gün mü gösteriyor?

Canım seni göremeyince sonucun kötü olduğunu düşünmüştüm bak hala bi ümidin var hakkında hayırlısı olsun

Hoş geldin canım

Beklemek en berbat şey.. İnşallah gönlüne göre hayırlısyla olur herşey canım, Rabbim iyi haberler duyursun..

günaydın. ruyamda düşük yaptım.kendimi panik içinde gördüm. koşup duruyordum sağa sola. ama çok kötüydü

Arkadaşlar merhaba. Ben de baştan beri sizi takip ediyorum ancak yazamamistim. Idrar yollarimda iltihap ćikti. Doktor antibiyotik ve fitil verdi. Bu kadar erken ilaç kullanilir mi? Bilgisi ya da fikri olan varsa çok sevinirim.
İdrar testinde mi çıktı sonuç? Bende iltahap olduğunu düşünüyorum..
Doktor banada fitil verdi, çok akıntım ve vajna ağrım olduğu için, ama kadın test bile yapmadan yazdı şaka gibi..
Bende kullanmadım, bol su içtim kaç gündür, birde ayaklarımı sıcak tutttum. Ama senin derecesi falan farklıdır belki..

günaydın. ruyamda düşük yaptım.kendimi panik içinde gördüm. koşup duruyordum sağa sola. ama çok kötüydü
Hayır olsun inşallah, yorum çok önemli, ben ruyaların tersinin çıktığına inanırım hep.. Bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah:)

yani canım biz içini rahatlatalım senin . neden hemen olumsuz düşünüyorsun. biliyorum ki anne olmak hassaslık . ama sen içini rahat tutmaktan öte bi şey yapamazsın.
ya da çok tedirginsen bi doktora sor. ara sor canım. ama ben kötü b i şey olduğunu düşünmüyorum

Aynı evhamı geçenlerde ben yaptım, gecenin yarısı acile gittik içim rahatlasın diye, imkanın varsa git doktora, takılacağına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…