2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın

banada doktor iltihap var az demişti suda eriyen bitane ilaç verdi dün içtim kasık ağrılarım vardı geçti:KK57::KK57:bu sabah hiçbişey hissetmeden uyandım. sanırım ilaç işe yaradı yanmada yok idrarda şaşırdım.
Bende de hafif sari akinti geliyor. Iltihapmia
Kızlar bende bugün doktora gttim zaten progestan kullaniyodum ama kese arkasında ufak kanamalar var dedi ilaca dvm dedi bnm gbi olan varmı :KK43:
Bende kullaniyorum cnm.1 haftadr lekelenme olmuyordu bgn yine oldu.tek dinleneceksin baska care yok.1 hafta cok dikkat ettim.bgn yordum kendimi yine oldu

En az 4-5kez kusuyorum. Bazi gunler daha az oluyor tabi. Kusma eğiliminde olup cikaramadiklarim haric.
Canım Dr a danış normal gözüküyor ama çalışıyorsan 3 güne bir serum taktırabilir yoğun old günlerde ilaç alabilirsin ya da öğretmensen rapor al çünkü 9-10. Hafta gibi kusmalar pik yapabiliyor benim şu an baya azaldı

Canım Dr a danış normal gözüküyor ama çalışıyorsan 3 güne bir serum taktırabilir yoğun old günlerde ilaç alabilirsin ya da öğretmensen rapor al çünkü 9-10. Hafta gibi kusmalar pik yapabiliyor benim şu an baya azaldı
Canim memurum ben gecen hafta rapor aldim 3gun sonra gideyim artik ise dedim ama yok rezil oldum 2gun sonra isten eve yolladilar simdi tekrar bi 3gunluk rapor aldim.ilac da kullanmak istemiyorum bnm de umudum 1-2 haftaya gecmesi.o zamana kadar duzelmezsem rapora devam edicem aryik ne yapayım

Kızlar bende bugün doktora gttim zaten progestan kullaniyodum ama kese arkasında ufak kanamalar var dedi ilaca dvm dedi bnm gbi olan varmı :KK43:
Bende de oluyo progestana rağmen. İğne vurdu en son gittiğimde ve progestana devam dedi. Bebek sağlıklı korkma dedi.

beeenn :kk77:
bide deli gibi yemek tarifleri sitelerinde geziniyorum :KK53:
Kaç haftalik bebişiniz ben 9 haftalik hamişim ve cok acikiyorum dün oturdum börek açtım hafif bi lekelenme oldu korktum bi daha girismem öyle şeylere ama napim çok fazla aşerdim ağlama krizlerine girdim borek için yurt dışındayim burda hazır satan bi yerde yok );

Bende de hafif sari akinti geliyor. Iltihapmia

Bende kullaniyorum cnm.1 haftadr lekelenme olmuyordu bgn yine oldu.tek dinleneceksin baska care yok.1 hafta cok dikkat ettim.bgn yordum kendimi yine oldu
Bende lekelenme olmadı doktor ultrasonda gordu dedi kese arkasinda dye

S
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım ve 9 haftalık hamişim :) nasipse doğum 23 ağustosa geliyor eşimin doğum günü de 25 ağustos belki babasına süpriz yapar meleğim :) :) Rabbim hepimize hayirla sağlıkla kucagim
sana yazıyodum.. Hoşgeldin.. bende 23 ağustos doğumluyum... Ama büyük ihtimal bebeğim o tarihte doğmaz sezeryan olacağım için..olabilseydi çok güzel olurdu benimle aynı gün olurdu doğumgünü

Hapsirik tutan varmi bazen sirt ustu hapsiriyorum kasigimin sag tarafina inanilmaz agri giriyor.birsey olurmu cok fena taktim.doktorlada randevum haftaya cuma.poff
benimde aynı şey oluyordu sanki kramp girer gibi.Bende çok korkuyordum ama çok şükür birşey olmadı.Allah'ın izniyle sizinde çocuğunuz iyidir içiniz rahat olsun.

Back