2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar sabah doktora gittim ultrasonda bebeği göremedi alttan vajinal ultrasonla baktı o zaman gördü bebek görünüyor kalp atışıda var dedi sizce normal mi ultrasonda görünmemesi bugun tam 8+1 günlük

ultrason kaliteli değildir belki de canım. ultrason ölçümünde de 8+1 mi çıktı peki boyu?

KIZLAR ARTIK BACAK BACAK ÜSTÜSTE ATAMIYORUM :KK70::KK70:SIKIŞIYOR BİŞEY SANKİ ŞİŞ SANKİ ORALAR :KK70:
benim de alt karnım baya şişti. çok katlanamıyorum. çok şükür. senin ilk hamilelik mi ikinci mi? ilkinden sonrakilerde de çabuk çıkıyo ya karın. ben artık pantolonlarımı giymekte sıkıntı yaşıyorum :anneadayı:

Benim de koca bir göbeğim var geçen bir tanıdık yolda gordu hamile misin dedi evet dedim bende cinsiyeti ne dedi hemen daha çok erken belli değil nasıl erken baya buyumuş dedi :) bu arada göbek deliğim genişlemeye başlamış şimdiden
evet canım benim de sadece hamileliklerimde gözükebilen göbek deliğimin içinde ben var. onu görmeye başladım :) çok mutluyum çok şükür

Günaydın kızlar sabah doktora gittim ultrasonda bebeği göremedi alttan vajinal ultrasonla baktı o zaman gördü bebek görünüyor kalp atışıda var dedi sizce normal mi ultrasonda görünmemesi bugun tam 8+1 günlük
canım bencede ultrason makınesı iyi değildir hiç endişelenme benımde ılk gorunmedı kese sonra dıs gebelikten suphelendıler sımdı cok sukur ıyıyız sakın korkma once Allah a emanetsen ıyı bır hastaneye git orada bir muayene ol bakalım canım sana tavsıyem bu olur bende oyle yaptım ozel muayenesı olan bır kadın doğuma gıttım

Günaydınn hayırlı cumalar canım :anneadayı::nazar::KK15:
Hayırlı cumalar sizede bu arada Cuma günleri bebek için ali İmran süresini okumak gerekiyomus şeytandan korunmasi niyetiyle ardından da 140 salavat ..dualarda buluşalim inşallah. ..benim hamile kalma Hikayem bambaşka ben duanın gücüne bir kez daha inandım bağlandım. .boşuna dememişler yer gök dua üzerine kurulu diye :) Allah isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin inşallah

benim de alt karnım baya şişti. çok katlanamıyorum. çok şükür. senin ilk hamilelik mi ikinci mi? ilkinden sonrakilerde de çabuk çıkıyo ya karın. ben artık pantolonlarımı giymekte sıkıntı yaşıyorum :anneadayı:

İLK CNM BENİM :) EŞİMDE DALGA GEÇİYOR ŞİMDİ BÖLEYSEN DİYE ZATEN PANTOLONLAR ALDIM.BENİM ZATEN REGLY OLMADIMMI ÇOK ŞİŞERDİ VÜCUDUM BUDA BİNEVİ ONDAN.

inş bebeğine bir şey olmaz arkadaşım
hayırlısıyla kucağın almak nasip olur
Canim hayırlı olsun bebeğin Allhin izniyle duaya sarıl hiç bişey olmaz inşallah ve elini karnına koyup günde 99 kere ya mübdi çek..düşük riski olanlar için...Rabbim onu koruyacak olan sensin de ve günde bir Meryem bir yasin süresi okumaya devam et..göreceksin bak hErşey çok güzel olacak birde peygamber efendimiz çörek otu her derde dEva demiştir balla karıştırıp okuyup ufleyi p yiyebilirsin

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım ve 9 haftalık hamişim :) nasipse doğum 23 ağustosa geliyor eşimin doğum günü de 25 ağustos belki babasına süpriz yapar meleğim :) :) Rabbim hepimize hayirla sağlıkla kucagim
benim eşimin doğum günü 27 agustos. kızımınki 19 agustos. bakalım bu bebeğimiz ne zaman şerefelendirecek evimizi Allahın izniyle. :)

Canim hayırlı olsun bebeğin Allhin izniyle duaya sarıl hiç bişey olmaz inşallah ve elini karnına koyup günde 99 kere ya mübdi çek..düşük riski olanlar için...Rabbim onu koruyacak olan sensin de ve günde bir Meryem bir yasin süresi okumaya devam et..göreceksin bak hErşey çok güzel olacak birde peygamber efendimiz çörek otu her derde dEva demiştir balla karıştırıp okuyup ufleyi p yiyebilirsin

düşük riski olan arkadaşa yazacaktın herhalde canım :)

CNM HAYIRLI CUMALAR SANADA
ÇÖREK OTU HAMİLELİĞİN İLK GÜNLERİ KESİNLİKLE YASAK YAZIYOR NETDE. BEN ÇORBAYA BİLE KATTIĞIM İÇİN ARAŞTIRDIM HAMİLE KALINCA. HAMİLELİĞİN SONLARINA DOĞRU BİRDE EMZİRİRKEN YENMELİYMİŞ SÜT YAPARMIŞ DOĞUM KOLAYLAŞTIRIRMIŞ DÜŞÜK TEHLİKESİ OLANLAR MAYDANOZ ÇÖREK OTU ADAÇAYI BAŞTA UZAK DURUN ÖDEM ATTIRICIYMIŞLAR

kan sulandırı kullanan arkadaşlarım. dün doktora gittim. her şey yolunda çok şükür. clexane 0.4 e devam 37. haftaya kadar. en geç 39 da da suni sanciyla başlatırız doğumu dedi. normal doğum yaptırıyorum ben problem yok dedi. hayırlısı bakalım. sevindim ama :)
bu arada kan sulandırıcı iğne kullananlar bakar mısınız die bi topik var onu da takip ediyorum. tavsiye ederim size de

Back