2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de hafif sari akinti geliyor. Iltihapmia

Bende kullaniyorum cnm.1 haftadr lekelenme olmuyordu bgn yine oldu.tek dinleneceksin baska care yok.1 hafta cok dikkat ettim.bgn yordum kendimi yine oldu

günaydın,

iltihap bele sancı alt tarafda sğrekli bir ağırlık gibi his ve koku idrarda yanma yapıyomuş bende ilacı içince anladım bunlar kesildi.o akıntı hamilelikden de oluyor deniyor

Benim de koca bir göbeğim var geçen bir tanıdık yolda gordu hamile misin dedi evet dedim bende cinsiyeti ne dedi hemen daha çok erken belli değil nasıl erken baya buyumuş dedi :) bu arada göbek deliğim genişlemeye başlamış şimdiden
Ayy aynen işyerinde bi arkadaş yemekhanede koşarak arkamdan geldi , hamilesiiin seen dedi
daha evet demeden ben cinsiyetini sordu daha 8. haftanın içindeyiz dedim, maşşalah ben çok daha büyük sandım dedi.
Bide ilerde daha çok kilo alacaksın dikat et deyip moralimi yerle bir etti :(

Ayy aynen işyerinde bi arkadaş yemekhanede koşarak arkamdan geldi , hamilesiiin seen dedi
daha evet demeden ben cinsiyetini sordu daha 8. haftanın içindeyiz dedim, maşşalah ben çok daha büyük sandım dedi.
Bide ilerde daha çok kilo alacaksın dikat et deyip moralimi yerle bir etti :KK43:
hele bak patavatsiza

Gunaydin hayirli cumalar kizlar nasilsiniz her sabah bulantiyla uyaniyorum aranizda benim gibi aci su cikaran varmi her uysndigimda mutlaka cikariyorum ne zaman gececek bu ya

KIZLAR İKİLİ TEST 11+0 LA 13+6 ARASINDA YAPILIYORMUŞ BU TARİHİ GEÇERSA YADA ÖNCESİNDE YAPILMAMASI GEREKİYORMUŞ.BİLGİNİZE

S

sana yazıyodum.. Hoşgeldin.. bende 23 ağustos doğumluyum... Ama büyük ihtimal bebeğim o tarihte doğmaz sezeryan olacağım için..olabilseydi çok güzel olurdu benimle aynı gün olurdu doğumgünü
Hosbulduk tesekkur ederim :) Hayırlı olsun melegin hayirla sağlıkla kucağına alirsin inşallah sağlık olsun cnm normal ya da sezaryen fark etmez hakkimizda hayırlısı hangisi ise inş mübarek cuma günü dua edelim

hemde ne patavatsız
ama bende çok şiştim elim yüzüm bile şişti daha şimdiden meyveden bile tiksindim yiyemiyorum ama neredeyse 5 kilo aldım :KK43:
Neyse bebiş sağlıkla gelsinde hiç önemli değil :)
canım ödem yapıcı şeylerden uzak dırmaya çalış fazla tuzlu tüketme bunlar sana şişlik yapar bende tuzlu yiyince hemen şişiyorum

Doktor düşük tehliken var dediyse bile mi içimiz rahat olsun canım? o_O
Yani herkez böyle diyor ama bu tehlike varkende geçerli mi sence o_O
Evet rahat olsun cnm, yatacksın dinleniceksin, düşük tehlikem var deyip vücudunu strese sokarsan o tehlike daha çok artar. hamilelik sürecin en önemli şeyi evham yapmadan rahat olun. bebişlerinizi allah koruya
Gunaydin hayirli cumalar kizlar nasilsiniz her sabah bulantiyla uyaniyorum aranizda benim gibi aci su cikaran varmi her uysndigimda mutlaka cikariyorum ne zaman gececek bu ya
Günaydın anne adayları, ben de sabah genelde çıkarıyorum. yapacak bişey yok cnm bebişler için katlanacağız.ben çıkardıkça sevinenlerdenim. oh diyorum bebiş büyüyor :)

Back