2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de koca bir göbeğim var geçen bir tanıdık yolda gordu hamile misin dedi evet dedim bende cinsiyeti ne dedi hemen daha çok erken belli değil nasıl erken baya buyumuş dedi :) bu arada göbek deliğim genişlemeye başlamış şimdiden

diğer markaları bilmem farkındaysanız yorum da yapmadım zaten. ne kadar kötü olduğunu bildiğim için konusu da açılmışken iyi niyetle uyarmaktı amacım, bu şekilde tepki vermenize gerek yoktu. çok bildiğiniz doğrunuzdan siz şaşmayın, size lafı olan yok memnunsanız yıkamaya devam edin tabiki çocuğunuzu. üretim yerini şahsen görüp bilip de hala da bu markaya iyi diyemezdim sizde kusura bakmayın, tamamen kötü niyete girerdi bu. ama görüyorum ki çok da iyi niyetli olmamak, bildiklerini de kendine saklamak gerekiyormuş.

Yanlış anlaşıldıysam siz kusura bakmayın.
Aslında lafım size değil. Doğal olmayan bir çok şeye.
Çocuklarımız için en iyisini yapmaya çalışıyoruz yaptıgımız zannediyoruz böyle olunca suçluluk duygusu oluyo ve anne olarak üzülüyo insan.

BEN YİYORUM MAALESEF :) YOLUN SONUNDA TOP NİYETİNE OYNICAKLAR BENİMLE HAHAHHAH AA DİYOLAR KARNIN BELLİ OLMUŞ DİYORLAR :KK70::KK70:

Benim de 9 hafta yiz bebisle bulantilardan 2 kilo vermiştim ama bi gorseniz şişti Karnım kilom yok sadece Karnım sisince belli oluyor diyorlar kusma ve bulantilarla ugrasan var mı benim gibi hâlâ bebisi pazartesi tekrar göreceğiz inşaallah dualarıniz da unutmayın beni de anne adaylari :)

Merhaba arkadaşlar. Bende 7 haftalik hamileyim , kismetse ağustos annesi olacagim
Daha önce 5. haftada kahverengi kanamam olmustu, doktor progestan ignesi ve ilacini verdi ve 1 hafta falan surup gecti.
Ardindan Dun aksam kirmizi sekilde kanamam oldu ve hemen doktora gittim. Ultrason ile muayene de doktor rahim icinde kese etrafinda herhangi bir kanama goremedi. Bu arada bebegimin kalbinin atisini da gormus olduk fakat kucuk oldugu icin sesini henuz duyamadik.
Doktor, bu tarz kanamalarin oldugunu bunlarin %15 inin dusuk tehditi oldugunu soyledi. Progestan ignesi vuruldum ve kullandigim ilacin dozunu arttirdi, ve ozellikle dusuk tehlikemin suan icin olmadigini, korkmamami sadece tedbir almak icin oldugunu belirtti.
Şimdi ben anlamadim bu kanama neden oldu, normalde hamile olmasam tam regl donemim acaba bununla ilgisi varmi diye sordum doktora ama yok dedi anlayamadim. Bu arada bu sabah itibari ile kirmizi kanama kahverengiye dondu ve miktari azaldi . Cumartesi kendi doktorumla randevum var.
Sizlerde boyle bir durum yasayan oldumu acaba ?

Evet cnm ben yaşadım hemde tüm gebeliklerimde.. Alıştım artık..

Bulanti ilacla gecti bende, haftaya 12. Haftada ilaci birakicam bakalım, insallah baslamaz, koku hassasiyetim de gecerse ne âla

Selam arkadaslar araniza yeni katildim bende yaklasik 7 haftalik hamileyim...dusuk riskim var dinleniyorum suan..izmirden arkadaslar varmi hangi hastane ve hangi doktora gidiyorlar acaba

Benim de 9 hafta yiz bebisle bulantilardan 2 kilo vermiştim ama bi gorseniz şişti Karnım kilom yok sadece Karnım sisince belli oluyor diyorlar kusma ve bulantilarla ugrasan var mı benim gibi hâlâ bebisi pazartesi tekrar göreceğiz inşaallah dualarıniz da unutmayın beni de anne adaylari :)

Bende 3 kg verdim cnm..

Canim benimde cok bulantim var hala. Bende 1 kg verdim ama ben baya zayif biriyim. Yarinda nasipse doktora gidicem bakalim benim bidik nasilmis

Bulantilar beni de bezdirdi sık sık solugu Lavobo da aliyorum malesef, nefes bile alamaz oldum. Rapor aldim ise gitmiyorum, rezillik oluyor sonra, evde yatiyorum

Kızlar bende bugün doktora gttim zaten progestan kullaniyodum ama kese arkasında ufak kanamalar var dedi ilaca dvm dedi bnm gbi olan varmı :(

benm bulantılarım iki gün içinde yok denecek kadar azaldı çok şükür

Back