• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kızlar Kasım'da oldular çok rahattı çünkü benim bir Nisan'da birde Ağustos ayında doğan iki oğlumda var. Kasım ayıni sevdim. Kış soğuk oluyor zaten bebekleri sardığımız için sanki daha iyi oldu yaza kadar toparlanmış oluyorlar yazı daha hafif kolay geçiriyorduk. Ama Nisan'da doğan çocuğum direkt kendini birdenbire yazda buldu arkadaşında dediği gibi isilik ile çok uğraştım ağustosta doğan oğlumla da aynı şekilde yani ne ilkbahar ne yaz tercihim sonbahar kış. Aslında yaz ve ilkbahar gibi gelen giden de çok olmadı bende sanki daha sakin ve rahat geçirdik tabii herkes de farklı olabilir. Size de sağlıkla ve afiyetle büyütün bebeğinizi.. umarım yardımcı olabilmişimdir.

Ben kasım bebeği olmuşum kuzum temmuz bebegoydi inan çok zorlandım isilik oldi çok sıcaktı klimada kullanamiyorsun tabi.. Bence ekim kasım şuan evler sıcak guz3l olur diye düşünüyorum 😁😁
Evet çok mantıklı şeyler yazmışsınız 😁

Benim kızlar Kasım'da oldular çok rahattı çünkü benim bir Nisan'da birde Ağustos ayında doğan iki oğlumda var. Kasım ayıni sevdim. Kış soğuk oluyor zaten bebekleri sardığımız için sanki daha iyi oldu yaza kadar toparlanmış oluyorlar yazı daha hafif kolay geçiriyorduk. Ama Nisan'da doğan çocuğum direkt kendini birdenbire yazda buldu arkadaşında dediği gibi isilik ile çok uğraştım ağustosta doğan oğlumla da aynı şekilde yani ne ilkbahar ne yaz tercihim sonbahar kış. Aslında yaz ve ilkbahar gibi gelen giden de çok olmadı bende sanki daha sakin ve rahat geçirdik tabii herkes de farklı olabilir. Size de sağlıkla ve afiyetle büyütün bebeğinizi.. umarım yardımcı olabilmişimdir.
Artıları baya var yani inşallah nasip olur 🙏🏻🙏🏻☺️

Merhaba bende geldim :))

Merhaba. galiba bende yine Kasım annesi olacağım 10 yaşındaki kızımda kasım bebeğiydi. 🫠

Biz de bir buçuk senedir deniyoruz, sebepsiz adet düzensizliğim var o yüzden yumurtlama denk gelmiyor ama bu ay umudum var 3 gün var adetime hep erken test yapıp üzüldüm artık 3 gün daha beklicem hiçbir belirti yok ama zaten geçen aylarda hep belirti oluyordu hamilelik olmuyordu 🥲 hayırlısı, bekleyen herkese nasip olsun

Sadece bir haftadır falan sürekli uyuma isteğim var, bir de bikerelik ufak bir lekelenme yaşadım bu ay ama işte bunlara artık belirti diyemiyorum önceden de benzer şeyler olduğu için

Bende katıldım aranıza. Bugün 5 günlük gecikmem. Dün erken gebelik testi yaptım. İki çizgide kıpkırmızıydı. Bugünde kaset test yaptım yine ikisi de kıpkırmızı. Yarında kan vereceğim inşallah. İnşallah değerim güzeldir.

Back