Gunaydin arkadaslar,bebeklerimizle guzel bir gun diliyorum.
alisveris muhabbeti baslamis harika.ben kizima park yatak almistim 3-4 yasina kadar yatiririm diye fakat esim 1 yasindan sonra odasini ayiralim dedi bizim de ozel hayatimiz oldugu icin ve kizim sabahlari esim ise giderken ses duyup uyandigi icin.ben de yillar sonra kavustugum icin 1,5 yasinda oda takimi aldim cok da memnun kaldim ayirmakta zorlanmadik cok sukur.simdi ikizlerime de park yatak dusunuyorum kendi odamizda 1,5- 2 yaslarina gelene kadar insallah.kizimin park yatagi duruyor 1 tane daha aliriz.sonra da onlara da bir oda takimi aliriz iki yatakli insallah.araba konusunda kararsizim kizimin ana kucakli takim olarak puseti var kraft marka hediye geldi.ama cok agir ben acip kapatamiyordum ana kucagini da kizimla tasiyamiyordum hep esim tasiyordu.simdi ikiz bebek nasil araba olur neyle tasiriz hafif anakucagi markasi bilen varsa yazarsa sevinirim.ana kucagi su 1 yasina kadar oto koltugu olarak da kullanilandan onu kastediyorum.aventin pompasi ,braunun atesolcerini kullandim.memnunum benim tecrubelerim bunlar.