- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #9.041
çok az umudum var ister istemez ama içimden bi ses olumsuz diyocanım çok üzüldüm ya dua ediyorum senin için inşallah bir dahakine gittiğinde görürsün bebeğini ya
Günaydın kızlar sabah doktora gittim ultrasonda bebeği göremedi alttan vajinal ultrasonla baktı o zaman gördü bebek görünüyor kalp atışıda var dedi sizce normal mi ultrasonda görünmemesi bugun tam 8+1 günlük
canım ben 8 aralıkta transfer oldum benimle aynı gün transfer olan bir arkadaşla karşılaştım c. tesi günü muayenede onun 5 5-6 haftalıkken keseyi görmüşler ama çok küçükmüş kese kan değerleri de hiç 2 katı artmıyormuş, doktor ilaçları bırak kendiliğinden düşsün demiş bu arada da 2 güne bir kan vermiş gene, ilaçları kesmesine rağmen kanı 2 kat artmaya başlamış herşey normalleşmiş yani kesede çok güzel göründü muayenesinde hoca haftaya gel kalp atışına bakalım c.tesi gidecek belki sonradan kendini gösterir demiş o arkadaşımda ne yapacağını bilmiyordu bol bol dua et inşallah bebiş görünürçok az umudum var ister istemez ama içimden bi ses olumsuz diyo
CNM BENİM EV DUBLEKS MECBURUMewt cnm haklısn bn suan kiradaym ev alamazsak beşiklere bile yer yok oturma odasını iptal etmm gerekck ev alırsak beşik dolap alırm şifonyeri bilmiyorm telsiz de de kararsızm gerek olur mu diye baslangıçta almm gibi
ewt cnm haklısn bn suan kiradaym ev alamazsak beşiklere bile yer yok oturma odasını iptal etmm gerekck ev alırsak beşik dolap alırm şifonyeri bilmiyorm telsiz de de kararsızm gerek olur mu diye baslangıçta almm gibi
Hihii olur bole selerrrGünaydın kızlar ya ben herşeye ağlıyorum ama herşeye :-(
benim hala dümdüzKIZLAR ARTIK BACAK BACAK ÜSTÜSTE ATAMIYORUMSIKIŞIYOR BİŞEY SANKİ ŞİŞ SANKİ ORALAR
amiiin cnm bizde bulduk bikac ev değerlendryrz dubleks begenmiştm ama esim hiiiç istemiyo ikimizin begendiği bi ev var malesef asansör yok aileler pek istemiyo biz inip çıkamayz diye bi iki daha var onlarada pek ısınamadm ama bi iki ay içinde alıp çıkmalıyzCNM BENİM EV DUBLEKS MECBURUMHATTA BİRDE TERAS MERDİVENİN BAŞINA İLERDE KAPI ALCAM İKEADAN FALAN.BEN AŞAĞIDA OLURUM ONUN İÇİN ALMAM ŞART AMA TEK DAİRE OLSAYDI ALMAZDIM GEREK YOK. ALLAH EVİ OLMAYAN HERKEZE EN GÜZELİNDEN EV NASİP ETSİN BİZDE YENİ ALDIK ÇOK BORCUMUZ VAR BEBEKDE GELİYOR. ALLAHIM YARDIM ETSİN HEDİYE ALAN Bİ ÇEVREMİZDE YOK HERŞEYİ İKİMİZ YAPIYORUZ KOCAMLA HAMDOLSUN.
benim hala dümdüzsabah boş mideyle bakıyorum hep belirti yok eskisi gibiyim.
amiiin cnm bizde bulduk bikac ev değerlendryrz dubleks begenmiştm ama esim hiiiç istemiyo ikimizin begendiği bi ev var malesef asansör yok aileler pek istemiyo biz inip çıkamayz diye bi iki daha var onlarada pek ısınamadm ama bi iki ay içinde alıp çıkmalıyz
Benim de karnım daha aynı :)buyuse hemen.diyorum :) sağ taraf kasigimin belirgin şiş ..rahim buyudugu icin sanirsam
Canim tedirgin olma hic bak ne guzel bebeginin kalp atisini da duymussunuz. Bazi ultrason cihazlari eski oldugu icin de karindan gormemis olabilir. Bu duruma cok takilip canini skma sakin, muhim birsey degil. bebegin saglikli kalbi atiyo pit pit yeter:)
benimde sadece 8 haftalık hamile olduğuma kimse inanmaz acayip şiştim üstelik doğru düzgün bişey yiyemiyorumdabeni gör cnm 5 aylık dersin :)
T
Tatlım idrara sıkışmış durumda miydin o da görünmesini etkiler
İdrara sıkışmış durumda olman gerekiyor canim o durumdayken rahim içi daha rahat ve net görünüyor. Neyseki bebeğin iyiymis gözün aydinYok canım idrarım yoktu hiç
BEN YİYORUM MAALESEF :) YOLUN SONUNDA TOP NİYETİNE OYNICAKLAR BENİMLE HAHAHHAH AA DİYOLAR KARNIN BELLİ OLMUŞ DİYORLARbenimde sadece 8 haftalık hamile olduğuma kimse inanmaz acayip şiştim üstelik doğru düzgün bişey yiyemiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?