2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim tedirgin olma hic bak ne guzel bebeginin kalp atisini da duymussunuz. Bazi ultrason cihazlari eski oldugu icin de karindan gormemis olabilir. Bu duruma cok takilip canini skma sakin, muhim birsey degil. bebegin saglikli kalbi atiyo pit pit yeter:)

çok az umudum var ister istemez ama içimden bi ses olumsuz diyo
canım ben 8 aralıkta transfer oldum benimle aynı gün transfer olan bir arkadaşla karşılaştım c. tesi günü muayenede onun 5 5-6 haftalıkken keseyi görmüşler ama çok küçükmüş kese kan değerleri de hiç 2 katı artmıyormuş, doktor ilaçları bırak kendiliğinden düşsün demiş bu arada da 2 güne bir kan vermiş gene, ilaçları kesmesine rağmen kanı 2 kat artmaya başlamış herşey normalleşmiş yani kesede çok güzel göründü muayenesinde hoca haftaya gel kalp atışına bakalım c.tesi gidecek belki sonradan kendini gösterir demiş o arkadaşımda ne yapacağını bilmiyordu bol bol dua et inşallah bebiş görünür

ewt cnm haklısn bn suan kiradaym ev alamazsak beşiklere bile yer yok oturma odasını iptal etmm gerekck ev alırsak beşik dolap alırm şifonyeri bilmiyorm telsiz de de kararsızm gerek olur mu diye baslangıçta almm gibi
CNM BENİM EV DUBLEKS MECBURUM HATTA BİRDE TERAS MERDİVENİN BAŞINA İLERDE KAPI ALCAM İKEADAN FALAN.BEN AŞAĞIDA OLURUM ONUN İÇİN ALMAM ŞART AMA TEK DAİRE OLSAYDI ALMAZDIM GEREK YOK. ALLAH EVİ OLMAYAN HERKEZE EN GÜZELİNDEN EV NASİP ETSİN BİZDE YENİ ALDIK ÇOK BORCUMUZ VAR BEBEKDE GELİYOR. ALLAHIM YARDIM ETSİN HEDİYE ALAN Bİ ÇEVREMİZDE YOK HERŞEYİ İKİMİZ YAPIYORUZ KOCAMLA HAMDOLSUN.

benim sallanan yatak hazır yeğenim 3 yaşında değiştircekler yatağını. ben sadece dolap alıcam.

ewt cnm haklısn bn suan kiradaym ev alamazsak beşiklere bile yer yok oturma odasını iptal etmm gerekck ev alırsak beşik dolap alırm şifonyeri bilmiyorm telsiz de de kararsızm gerek olur mu diye baslangıçta almm gibi

sadece yatak birde küçük dolap ikisi 500 tutuyor yeter artar napalım masrafa gerek yok

KIZLAR ARTIK BACAK BACAK ÜSTÜSTE ATAMIYORUM SIKIŞIYOR BİŞEY SANKİ ŞİŞ SANKİ ORALAR

amiiin cnm bizde bulduk bikac ev değerlendryrz dubleks begenmiştm ama esim hiiiç istemiyo ikimizin begendiği bi ev var malesef asansör yok aileler pek istemiyo biz inip çıkamayz diye bi iki daha var onlarada pek ısınamadm ama bi iki ay içinde alıp çıkmalıyz

Benim de karnım daha aynı :)buyuse hemen.diyorum :) sağ taraf kasigimin belirgin şiş ..rahim buyudugu icin sanirsam

bzimki küçük dubleks ama kullanışlı büyük değil.ondan hiç düşünemezdik biz dubleks ev bile almıcaktık daha borcumuz vardı bi anda nasip ya 9 ay önce aldık. inş sende içine sinen birşey hemen bulursun bebişler gelmeden evinde olursun inş.

Aynen canım saol Allah'a şükür atıyormuş kalbi zaten ilk ultrasonda bakıp Bişy yok dediğinde nasıl korktum ama çok şükür alttan bakınca GÖRDÜ evet cihazda eskiydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…