2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inş öyledir canım herşeyi geç öğrendik zaten acaba geç mi görünecek diyorum geç döllenme ama umutlansam daha mı çok üzülürüm bilmiyorum
canım çok üzüldüm ya dua ediyorum senin için inşallah bir dahakine gittiğinde görürsün bebeğini ya

Evet Sat'a gore 10 haftasin ama doktor 9 hafta diyorsa dogrudur. Cunku onlar bebegin gelisimine gore kac haftalik oldugunu soyleyebiliyorlar. Eger tedirginsen bir hafta onceden git doktora.Ozaman da bakabilirler ikili testine.
DOKTORA GÖRE HESAPLADIĞIMDA 14 HAFTA OLMUYORMU CANIM SENCE? 14 ŞUBATI DİYORUM YANİ.BİRDE KESİNLİKLE 12. HAFTADAMI YAPILMASI GEREKİYOR.

Karnin tok gidersin, ac olunca hareket etmiyolarmis benimkini zorla uyandirdilar. Hemen hareket etmedi doktor durttu durttu birden zipladi :)) Cok acayip birsey bu. hani kalp atisini duyuyorsun heyecanlaniyorsun ama bu kez daha derin seyler hissedeceksin gercekten icinde bebek oldugunu anliyorsun.
Ben de çikolata vs yiyince bebeklerin çok hareketlendiğini duymuştum tamam tok giderim yiyebilirsem üstüne de çikolata yerim daha ne olsun bu kadarı minnacık bebişime yeter sanırım

DOKTORA GÖRE HESAPLADIĞIMDA 14 HAFTA OLMUYORMU CANIM SENCE? 14 ŞUBATI DİYORUM YANİ.BİRDE KESİNLİKLE 12. HAFTADAMI YAPILMASI GEREKİYOR.

13 hafta oluyor ama sen bekleme 14 subati istersen subatin ilk haftasi git 5 subat olabilir o zaman tam 12. haftan oluyo. Ikili testin kesinlikle 12. haftada mi olmasi gerektiginden ben emin degilim ama kime sorduysam hepsi 12. ya da 11. haftada falan yaptirmislar. Doktorun beni cagirdigi zaman da benim tam 12. haftama denk geliyor.

13 hafta oluyor ama sen bekleme 14 subati istersen subatin ilk haftasi git 5 subat olabilir o zaman tam 12. haftan oluyo. Ikili testin kesinlikle 12. haftada mi olmasi gerektiginden ben emin degilim ama kime sorduysam hepsi 12. ya da 11. haftada falan yaptirmislar. Doktorun beni cagirdigi zaman da benim tam 12. haftama denk geliyor.
beni de 11 . haftada çağırdı. ama ikili test yaparım demedi. her doktor yapıyor mu ki. devlet hastanesi

DİMİ DOĞRU VALLA BİLEMEDİM YA ÇEKMECESİZ DOLAPTA BİRAZ SIKINTI OLABİLİR SANKİ. MASRAF YAPMADAN EN MANTIKLI OLANLARI ALMAM LAZIM :) 100 TL DEN AŞAĞI BEBEK EŞYASI YOK GEÇEN BAKTIK DNDUK KALDIK :) BİDE KALİTELİ ALMAYI İSTEYEN TİPLERİZ NAPCAZ BİLMEM
Kaliteli gercekten gerekli olan seyleri belirleyip almak lazim ilk etapta zamanla zaten ivir zivir doluyo bi sekilde farkina bile varmadan
Bebegin heyecanina kaptirip onu aliym bunu alym dersek evin yolunu bulamayiz:KK54:

mutlaka vardır.
benim için puset ilk başlarda eziyet oldu biraz
çünkü bebekten çok puseti arabaya sığdırmak . onu arabadan indirmek açmak zor geldi.
o yüzden ben kucağımda taşıdım. zaten kuş kadar oluyorlar ya.
pusette gezen de var tabi. alışveriş merkezlerinde. tercih meselesi tabi.
tamamen yatanı var.
içinde anakucağı gibi 2 parça satılan setler de var. çok çeşit var
Baby slinglere baktim yasaklandi falan yazio bebehon dutusunu bozuyomus
Ama nedense bana cok mantikli geldi kullaak eskuden annanelerimiz bagda bajcede sirtlarina sarip calisiolarmis cokta saglam o zamanin imsanlari

Herkese merhaba. Bana da 4 şubatta dedi bende 11 hafta falan olacağım muhtemelen :) ikili testi de yapacakmış

Back