- Emoji Skoru
- 136
- Puanlar
- 38
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #7.901
12 haftalık olunca gel dedi banaYok yaaa 15te 1 cagirmiyorlarmi?benimki oyle cagiriyor
Canim sen bilirsin ama kesinleşmiş bir konu ya aynı işlevi görecek başka bir ilaç varsa elevit zaruriyet olmaktan çıkar benim doktorum bana vinalac diye bir ilaç verdi hem folicasit hem birçok vitamin içeriyor ona bir bak istersen aynı mıdır bilemiyorum sağlıkla kucağımıza alalım inş bebislerimiziBen bu domuz meselesini doktoruma sordum, rahatlıkla kullanın, böyle bişey yok sağlık bakanlığı izinli dedi ama internette de dediğin gibi zaten bakanlık haberdar yazıyor. Aslında benimde çok kafam karıştı ama öksürük şuruplarında da alkol var ya da kullandığımız tüm ilaçları böyle araştıracak mıyız bilemedim. İlaç elimde daha içmedim
Canim bitki cayi hamilelikte zararli diye biliyorum arastir istersen
Canim Adacayini hamileyken kullanma. Uyarici etkisi olabilir.
Hamilelikte bitki caylari dusuk riskleri dogurabiliyor bende oyle biliyorum. Ama ihlamur hafif yatistirici ozellikte oldugu icin sorun yapmaz.
Canim hamilelerin adacayi icmesi uygun degil diye biliyorum. Adet sokturucu ozelligi var.Adaçayı yapıyorum şimdi sonrada zencefil li ihlamur yapayım. Teşekkür ederim
Hamilelikte bitki caylari dusuk riskleri dogurabiliyor bende oyle biliyorum. Ama ihlamur hafif yatistirici ozellikte oldugu icin sorun yapmaz.
Nane limon ihlamur icebilirsin dedi Dr um ama adaçayı şüphe uyandırdı siz deyince
Ada cayini icme canim adet sokturuyor diye biliyorumNane limon ihlamur icebilirsin dedi Dr um ama adaçayı şüphe uyandırdı siz deyince
Ya canım gecen cumartesi gittim kalbini dinledik sonra kan tahlili yaptı normal bir ay sonra dedi ama ben haftaya giderim belki bebisi görmeye:))))Canım 2 hafta önce gittim kalp atışları için duyduk şükür.iki hafta sonra tekrar çağırdı bazı testler için aç gel dedi.iki hafta ömür gibi geçiyor valla.ben pimpirikliyim azıcık 12.haftaya 2 haftada bir gitmeyi düşünüyorum en azından kritik dönem geçene kadar.
Ayyy ayni gün dogumumuz peki kalp atisini gördünüz mü benim doktor terminim gec henüz gidip de12 haftalık olunca gel dedi bana
Yok canım benmki bi ay sonra dedi oda uzun geliyor çok şükür düşük riskim falanda yok bilmiomYok yaaa 15te 1 cagirmiyorlarmi?benimki oyle cagiriyor
Canım ben 6 haftanın içinde gittim Dr kalbi atisi yok kürtaj dedi 2 sonra başka Dr gittim oda duymadı 10 sonra başkasına gittim çok şükür duydumAyyy ayni gün dogumumuz peki kalp atisini gördünüz mü benim doktor terminim gec henüz gidip de
görmek nasip olmadi
benimde doktorum vedat bey .onun için narlıdereden karşıyakaya gidiyorum çok memnunum.haftaya bu gun doğumum var.darısı sızlerin başına
Ayyy ayni gün dogumumuz peki kalp atisini gördünüz mü benim doktor terminim gec henüz gidip de
görmek nasip olmadi
Kızlar benim bu hafta bulantim hic yok gecen hafta coktu bende sizde olan değişikler neAllah nasip ederse bizim de sizinle aynı gün olucak doğumumuz :)
Yok canım benmki bi ay sonra dedi oda uzun geliyor çok şükür düşük riskim falanda yok bilmiom
Canım ben 6 haftanın içinde gittim Dr kalbi atisi yok kürtaj dedi 2 sonra başka Dr gittim oda duymadı 10 sonra başkasına gittim çok şükür duydum
Kizlar selam bnde 7+3um pazartesi gttm dktra kalp atisini duyduk cok sukur bn bi kc gundur çok acikiyorum mide bulantısı da arada oluo hafif ve bugüne kadar hic cikaracak kadar olmadi normalmi bide szdede bas ağrısı oluomu bnde iku gündür çok şiddetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?