- Emoji Skoru
- 58
- Puanlar
- 38
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #7.861
Kalp atışıyla ilgisi yok, benim hala bulanmıyor. Sıkıntı yapma :)sanırım öyle olacak şimdi bi babalık dürtüsü yok adamdabi de benim maşşalh midem hiç bulanmıyo kalp atınca bulanırmış lafı var acaba bulanmayan var mı
allah yardım etsin bize inş kucaklarına alınca duygu yoğunluğundan başları döner mideleri bulanıraynı durum bende de var kuzum inanki seni çok iyi anlıyorum...
Çıkarlar yakında:))ben gerçekten rahatlatmak için demiorum sadece aniden kesilip endişelenen çok bu topikte burdalar mı şimdi bilmiyorum normaldir bence
Biz sevgili dönemimizde ki gibi sarılıp duruyoruz sadeceBem de cesaret edemiyorum 1 ayı geçti aynı senin gibi 1 defa oldu sadece ama dediğin gibi bence de iyi bişey olmayabilir bizim yaptığımız...
Bende dün anneme yakınıyordum. Belirtilerim gitti die. O da birgün çok çok enerjik olacaksın, birgün hiç yerinden kalmak istemeyeceksin, birgün miden ağrıcak bigün bulanacak yani hergün farklı hissedeceksin. Çünkü içinde sürekli farklılaşan bişey var dedi. Mantıklı bence de. Sende böyle düşün.Biliyor musun normalde burada tedirgin arkadaşlara ben aynısı söylerdim, çok haklısın şaşırıyorumda kendime
Bunları hatrıma getireceğim hep, sağol canım..
Yani birbirlerinden soğumaları gibi örnekler mi yoksa aldatılma gibi mi?Sağolun kızlar bu iki oldu yasak koyar sanırım ilkinde altıncı aydan sonra yasak gelmişti
Bir problem olmadıkça eşlerinizle aranıza soğukluk girmesin kızlar çevremde bunun sonucunu kotu yaşayanlar var erkekle bizim doğamız aynı değil maalesef
Annen çok haklı, aslında düşününce geçen haftada iki gün çok iyiydim, sonra ki günler fenaydım.Bende dün anneme yakınıyordum. Belirtilerim gitti die. O da birgün çok çok enerjik olacaksın, birgün hiç yerinden kalmak istemeyeceksin, birgün miden ağrıcak bigün bulanacak yani hergün farklı hissedeceksin. Çünkü içinde sürekli farklılaşan bişey var dedi. Mantıklı bence de. Sende böyle düşün.
Kızlar öğleden önce biraz kanamam oldu yine şimdi baktım az bi şey yine var yarın sabah gideceğim doktora dün ilişki olmuştu ondan oldu sanırım
Aynen. Öyle.canım :)Haklisin canım.zaten bulantıları zorluyor bizi bir de bebeğimize bir şey oldu mu olmadı mı kaygısı yaşamaktayız.Bari bu tür yorumları okuyup eğlenelim azıcık.cinsiyet tahminleri oldukça güzel ve eğlenceli geliyor yoksa gerçekte inanıyor muyuz değil,maksat sohbet...istemeyen okumaz bence.
merhaba canım , bende henüz dinlemedim biliyormusun kalp atışını , doktorum kalp atışını gordugumuzu hareket ettiğinide gorduk cok sukur o yüzden bebegın kalbını yormak ıstemıyorum dedıHamilelik de sulu göz yapıyor birazcıkİnşallah kalp atışını da duyarsınız sağlıcakla Biz dün 3. kez gittik doktorumuza, daha önce bakın kalbi nasıl atıyor diyerek göstermişti ultrasondan ama dinletmemişti. Dün eşim dayanamadı, hocam dinletemez misiniz dedi Zamanı var dedi Bizimki niye böyle yapıyo bilmiyorum, üstelik 2 haftada 1 gidiyoruz
Bende testi yaptığım gün hemen folbiol başlamıştım, bugüne kadar sadece onu içiyordum, dün kontrolüm vardı folbiol e 12. Haftaya kadar devam dedi, ek olarak elevit verdi.Kan testini gördüğü gün hamilelikte önce kullanmaya başladığım folik aşırı braktirip elevite başla dedi.
Seninle doğum tarihlerimiz aynı canım. Ben de yarın kalp atışları için gideceğim inş. Inş ikimizde duyar geliriz sağlıkla canım:)merhaba kızlar, yarın cumartesi ve ben heyecandan ölmek üzereyimyarın bebeğimizi görmeye gideceğiz, dua edin lütfen hayırlısı ile o minik kalbin sesini duyalım. ah bir duysam kocaman bir ohhh çekeceğim
inşallah canım ya duyalım artık bizde o mucize sesi, uyuyamam şimdi ben bu geceSeninle doğum tarihlerimiz aynı canım. Ben de yarın kalp atışları için gideceğim inş. Inş ikimizde duyar geliriz sağlıkla canım:)
Kızlar 8 haftalık hamisim doktorun 1 ay sonra gel dedi ama bebesi merak ediyorum evhamm yapıyorum kendime daha erken mi gitsem acab ???Haklisin canım.zaten bulantıları zorluyor bizi bir de bebeğimize bir şey oldu mu olmadı mı kaygısı yaşamaktayız.Bari bu tür yorumları okuyup eğlenelim azıcık.cinsiyet tahminleri oldukça güzel ve eğlenceli geliyor yoksa gerçekte inanıyor muyuz değil,maksat sohbet...istemeyen okumaz bence.
Bize koymadı doktor ama ben de eşim de istememize rağmenBen cesaret edemiyorum ilşkiye 1 aydır sadece 1 defa oldu bizim
Sannırım buda iyi bir şey değil, doktor yasak koymadıysa devam etmeniz iyi, sıradan bir lekedir inşallah..
Amiiiiiiin innnsallH :)allah yardım etsin bize inş kucaklarına alınca duygu yoğunluğundan başları döner mideleri bulanırbu da hamile bedduası
Ben de çekiniyorum bişeyler eksilir mi aramızdan diye ve malum uzun süre yapmayınca sinirleniyorlar falan :S ben kendi kendine yapmasına izin veriyorum. bu da içime farklı oturuyor ama ne biliyim :SÇıkarlar yakında:))
Biz sevgili dönemimizde ki gibi sarılıp duruyoruz sadece
Yani bir konu vardı burada, kadının eşi hiç yanaşmıyormuş, hamilelikte falan aralarında hiç bir şey olmamış falan, acaba aramızda bir eksiklik olur mu diyede düşünmeden edemiyorum ben..
Doktor bana haftada 1 normal dedi tehlikem falanda yok, sana sınırlama koydu mu öyle.
Aslında arada sevgi varsa çok da düşünmeye gerek yok yaa..
Bebeğin kalbi dinleyince neden yorulsun ki? Yani biz dinlemesek de aynı hızda atmıyor mu?merhaba canım , bende henüz dinlemedim biliyormusun kalp atışını , doktorum kalp atışını gordugumuzu hareket ettiğinide gorduk cok sukur o yüzden bebegın kalbını yormak ıstemıyorum dedı
Kızlar 8 haftalık hamisim doktorun 1 ay sonra gel dedi ama bebesi merak ediyorum evhamm yapıyorum kendime daha erken mi gitsem acab ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?