• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir.arkadaş eleştirmiş galiba burda yapılan erkek mi kizmi muhabbeti heycanimizdan ayrıca muhabbet olsun diye de insanlar konuşabilir kimse kimseyi eleştirme hakkına sahip değildir burada diye düşünüyorum ... :)biz heyecanlı günleri paylaşıyoruz güzel güzel no problem yani ....:KK24::rolleyes:
Haklisin canım.zaten bulantıları zorluyor bizi bir de bebeğimize bir şey oldu mu olmadı mı kaygısı yaşamaktayız.Bari bu tür yorumları okuyup eğlenelim azıcık.cinsiyet tahminleri oldukça güzel ve eğlenceli geliyor yoksa gerçekte inanıyor muyuz değil,maksat sohbet...istemeyen okumaz bence.

Kızlar ya bazı yemekleri görmek bile istemiyorum 2 haftaya kadar yediğim sizde de oluyo mu

Kızlar öğleden önce biraz kanamam oldu yine şimdi baktım az bi şey yine var yarın sabah gideceğim doktora dün ilişki olmuştu ondan oldu sanırım

Kızlar öğleden önce biraz kanamam oldu yine şimdi baktım az bi şey yine var yarın sabah gideceğim doktora dün ilişki olmuştu ondan oldu sanırım
bana da ilişki yasak kanama yaşamıştım ama eşim için bi çözüm buldum gerçi bana da oldu ama :KK60::oops::KK22:

Ben cesaret edemiyorum ilşkiye 1 aydır sadece 1 defa oldu bizim :(
Sannırım buda iyi bir şey değil, doktor yasak koymadıysa devam etmeniz iyi, sıradan bir lekedir inşallah..

Sağolun kızlar bu iki oldu yasak koyar sanırım ilkinde altıncı aydan sonra yasak gelmişti
Bir problem olmadıkça eşlerinizle aranıza soğukluk girmesin kızlar çevremde bunun sonucunu kotu yaşayanlar var erkekle bizim doğamız aynı değil maalesef

Canim olabilir. eger ondan ise bir kac gun yatip dinlenirsen gecer.

Hamilelik de sulu göz yapıyor birazcık :KK22: İnşallah kalp atışını da duyarsınız sağlıcakla :KK68: Biz dün 3. kez gittik doktorumuza, daha önce bakın kalbi nasıl atıyor diyerek göstermişti ultrasondan ama dinletmemişti. :KK51: Dün eşim dayanamadı, hocam dinletemez misiniz dedi :KK22: Zamanı var dedi :KK51: Bizimki niye böyle yapıyo bilmiyorum, üstelik 2 haftada 1 gidiyoruz :KK49:
Senin Doktorun neden bukadar bekliyor ki dinletmek için bana 7+0 haftalıkken dinlettirdi karından hede iki kere.

Sağolun kızlar bu iki oldu yasak koyar sanırım ilkinde altıncı aydan sonra yasak gelmişti
Bir problem olmadıkça eşlerinizle aranıza soğukluk girmesin kızlar çevremde bunun sonucunu kotu yaşayanlar var erkekle bizim doğamız aynı değil maalesef
ahhh erkeklerin zayıflıklarııı :KK20:

Ben cesaret edemiyorum ilşkiye 1 aydır sadece 1 defa oldu bizim :KK43:
Sannırım buda iyi bir şey değil, doktor yasak koymadıysa devam etmeniz iyi, sıradan bir lekedir inşallah..

Bem de cesaret edemiyorum 1 ayı geçti aynı senin gibi 1 defa oldu sadece ama dediğin gibi bence de iyi bişey olmayabilir bizim yaptığımız...

Kan testini gördüğü gün hamilelikte önce kullanmaya başladığım folik aşırı braktirip elevite başla dedi.

tatlım elevit ile ilgili pek çok tartışma var eskiden domuz kullanılıyormuş sonra değiştirdiler diyorlar ama bilmiyorum. eğer dindar olarak bakıyorsan olaya bir araştır derim kullanmadan önce.

Back