• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ara da izlerim cok guzel oluyo orda kiz ya da erkek seni cok seviyoruz falan demisti seni bekliyoruz falan

Kızlar uzmeyin kendinizi erkekler bebek onlari farkedince baba oluyo kadinlar annelik duygularina daha yatkin oldugundan hemwn benimsiyo benim esim uzun sure gercek anlamda baba gibi degildi helede biri yaninizfaysa bebekle ilgileniyosa sadece ar ada severler ama simdi benden iyi bakar biraksam
evet sanırım onlar daha baba olmadı ama biz anne olduk şimdiden :KK25::KK35:

Birde benden tavsiye ben oglumda kalp atisi falan duyduktan sonra esimin konusup duygularını anlattigi bi video cekmistim
bizde kese görmeye gidince çekmiştik :KK37:bakalım bu hafta kalp için yalnız kendimi çekerim tepki olarak :D

Eşinin hatası senin abarttığını düşünmesi, netten oku ona bu haftalarda neler olduğu, bilmemek ayıp değil...
Öğrendikten, anladıktan sonra fikirleri değişecek, o hiç bir şey bilmiyor diye düşün canım..
şu takvim altında yazanlara da hayret ediyo adam zaten :KK58:her şeyde mantık arar huyu kurusun ..

Kızlar doktorunuz multivitamin takviyesş başladı mı?

Amin canımm :KK68:

Merhaba :KK24:
Ben yeni geldim buraya :KK49: Aslında erkekler de ince düşünür ama biz bayanlar bu dönemde çok hassaslaşıyoruz. Bazen neden gözünün üstünde kaş var senin? diyecek kıvama bile gelebiliyoruz.
Elbette o da yani eşiniz de sizin kadar heyecanlıdır, ancak şuan alışma, kavrama, inanma hep kabullenmenin evleri :KK46:
Sağlıkla gelsin bebişiniz:KK68:
inş canım sende güzelce alırsın kucağına bende hassasım hemen sulu göz :110: çok alıngan da oldum bakalım inş kalp atışını duyarsak ben tam tamına inanacam koşulsuz bebişim benimle:KK66:

Canım uzme kendini benim esimde mide bulantilarimi cok abarttigimi dusunurdu ama kusmalarim baslayinca anladi beni ve hak veriyor simdi. Karnin çıkmaya başlayınca o da baba olacağını idrak edecektir. Hatta babalar bebeklerini kucagina alinca baba oldugunu anlarmis derler.
sanırım öyle olacak şimdi bi babalık dürtüsü yok adamda :KK12: bi de benim maşşalh midem hiç bulanmıyo:110: kalp atınca bulanırmış lafı var acaba bulanmayan var mı

inş canım sende güzelce alırsın kucağına bende hassasım hemen sulu göz :110: çok alıngan da oldum bakalım inş kalp atışını duyarsak ben tam tamına inanacam koşulsuz bebişim benimle:KK66:
Hamilelik de sulu göz yapıyor birazcık :KK22: İnşallah kalp atışını da duyarsınız sağlıcakla :KK68: Biz dün 3. kez gittik doktorumuza, daha önce bakın kalbi nasıl atıyor diyerek göstermişti ultrasondan ama dinletmemişti. :KK51: Dün eşim dayanamadı, hocam dinletemez misiniz dedi :KK22: Zamanı var dedi :KK51: Bizimki niye böyle yapıyo bilmiyorum, üstelik 2 haftada 1 gidiyoruz :KK49:

sanırım öyle olacak şimdi bi babalık dürtüsü yok adamda :KK12: bi de benim maşşalh midem hiç bulanmıyo:110: kalp atınca bulanırmış lafı var acaba bulanmayan var mı
Ne guzel iste canim sanslisin, insallah hic miden bulanmadan dogar bebisin :KK49: benim arkadasimin hic midesi bulanmadi ve suan saglikli, nur topu gibi bir oglu var :nazar:

merhaba kızlar, yarın cumartesi ve ben heyecandan ölmek üzereyim :rolleyes: yarın bebeğimizi görmeye gideceğiz, dua edin lütfen hayırlısı ile o minik kalbin sesini duyalım. ah bir duysam kocaman bir ohhh çekeceğim
Inşallah hayirlisiyla duyarsin canim yavrunun kalp sesini :D cok guzel duygular o an hissettiklerin, Allah her kadina nasip etsin :KK73:

BENİM DE HİÇ BULANMIYOR İLK OĞLUMDA DA BULANMADI RAHAT GEÇİRİYORUM ÇOK ŞÜKÜR

Hamilelik de sulu göz yapıyor birazcık :KK22: İnşallah kalp atışını da duyarsınız sağlıcakla :KK68: Biz dün 3. kez gittik doktorumuza, daha önce bakın kalbi nasıl atıyor diyerek göstermişti ultrasondan ama dinletmemişti. :KK51: Dün eşim dayanamadı, hocam dinletemez misiniz dedi :KK22: Zamanı var dedi :KK51: Bizimki niye böyle yapıyo bilmiyorum, üstelik 2 haftada 1 gidiyoruz :KK49:
a aaa neyin zamanı var dinlemek güzel olurdu aslında ne güzel attığını biliyorsun ya en azından :Dmaşşallah size:nazar:

Be
Benim de bulanmıyo hic kalp atışını da duyduk çok şükür hala bulanmıyo değişen bişey yok.aman bulanmasında şükredelim halimize:)

BENİM DE HİÇ BULANMIYOR İLK OĞLUMDA DA BULANMADI RAHAT GEÇİRİYORUM ÇOK ŞÜKÜR
sanırım bende öyle geçireceğim çok rahatım tiksinme bile yok :) inş öyle olur hep korkulacak bişey yok demek olabiliyormuş gerçi yine de kritik dönemler geçmedi bulantı başlayabilir de ama ben hiç olmayacakmış gibi hissediyorum :KK68:

Be

Benim de bulanmıyo hic kalp atışını da duyduk çok şükür hala bulanmıyo değişen bişey yok.aman bulanmasında şükredelim halimize:)
aynen bulantı hiç yaşamadım çok içmiştim o hariç hatırlamıyorum bile onu ama berbat olduğunu biliyorum inş teryemiz geçiririz

Back