- Emoji Skoru
- 73
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi ayse1234512
- #7.801
Birde benden tavsiye ben oglumda kalp atisi falan duyduktan sonra esimin konusup duygularını anlattigi bi video cekmistim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet sanırım onlar daha baba olmadı ama biz anne olduk şimdidenKızlar uzmeyin kendinizi erkekler bebek onlari farkedince baba oluyo kadinlar annelik duygularina daha yatkin oldugundan hemwn benimsiyo benim esim uzun sure gercek anlamda baba gibi degildi helede biri yaninizfaysa bebekle ilgileniyosa sadece ar ada severler ama simdi benden iyi bakar biraksam
bizde kese görmeye gidince çekmiştikBirde benden tavsiye ben oglumda kalp atisi falan duyduktan sonra esimin konusup duygularını anlattigi bi video cekmistim
şu takvim altında yazanlara da hayret ediyo adam zatenEşinin hatası senin abarttığını düşünmesi, netten oku ona bu haftalarda neler olduğu, bilmemek ayıp değil...
Öğrendikten, anladıktan sonra fikirleri değişecek, o hiç bir şey bilmiyor diye düşün canım..
inş canım sende güzelce alırsın kucağına bende hassasım hemen sulu gözAmin canımm
Merhaba
Ben yeni geldim burayaAslında erkekler de ince düşünür ama biz bayanlar bu dönemde çok hassaslaşıyoruz. Bazen neden gözünün üstünde kaş var senin? diyecek kıvama bile gelebiliyoruz.
Elbette o da yani eşiniz de sizin kadar heyecanlıdır, ancak şuan alışma, kavrama, inanma hep kabullenmenin evleri
Sağlıkla gelsin bebişiniz![]()
sanırım öyle olacak şimdi bi babalık dürtüsü yok adamdaCanım uzme kendini benim esimde mide bulantilarimi cok abarttigimi dusunurdu ama kusmalarim baslayinca anladi beni ve hak veriyor simdi. Karnin çıkmaya başlayınca o da baba olacağını idrak edecektir. Hatta babalar bebeklerini kucagina alinca baba oldugunu anlarmis derler.
Hamilelik de sulu göz yapıyor birazcıkinş canım sende güzelce alırsın kucağına bende hassasım hemen sulu gözçok alıngan da oldum bakalım inş kalp atışını duyarsak ben tam tamına inanacam koşulsuz bebişim benimle
![]()
Ne guzel iste canim sanslisin, insallah hic miden bulanmadan dogar bebisinsanırım öyle olacak şimdi bi babalık dürtüsü yok adamdabi de benim maşşalh midem hiç bulanmıyo
kalp atınca bulanırmış lafı var acaba bulanmayan var mı
Inşallah hayirlisiyla duyarsin canim yavrunun kalp sesinimerhaba kızlar, yarın cumartesi ve ben heyecandan ölmek üzereyimyarın bebeğimizi görmeye gideceğiz, dua edin lütfen hayırlısı ile o minik kalbin sesini duyalım. ah bir duysam kocaman bir ohhh çekeceğim
Yok canım o boyu değil boyu 1.13 cmdi.8 cm ne bilmiyorum
![]()
BENİM DE HİÇ BULANMIYOR İLK OĞLUMDA DA BULANMADI RAHAT GEÇİRİYORUM ÇOK ŞÜKÜRsanırım öyle olacak şimdi bi babalık dürtüsü yok adamdabi de benim maşşalh midem hiç bulanmıyo
Suan cok minik ama 8 cm oldugu gunlerde yakinda gelicek inşallahŞaşırdım biran ben de daha önce böyle bişey duymamıştım :) Allah sağlıcakla büyütsün bebişini :)
a aaa neyin zamanı var dinlemek güzel olurdu aslında ne güzel attığını biliyorsun ya en azındanHamilelik de sulu göz yapıyor birazcıkİnşallah kalp atışını da duyarsınız sağlıcakla
Biz dün 3. kez gittik doktorumuza, daha önce bakın kalbi nasıl atıyor diyerek göstermişti ultrasondan ama dinletmemişti.
Dün eşim dayanamadı, hocam dinletemez misiniz dedi
Zamanı var dedi
Bizimki niye böyle yapıyo bilmiyorum, üstelik 2 haftada 1 gidiyoruz
![]()
Benim de bulanmıyo hic kalp atışını da duyduk çok şükür hala bulanmıyo değişen bişey yok.aman bulanmasında şükredelim halimize:)sanırım öyle olacak şimdi bi babalık dürtüsü yok adamdabi de benim maşşalh midem hiç bulanmıyo
sanırım bende öyle geçireceğim çok rahatım tiksinme bile yok :) inş öyle olur hep korkulacak bişey yok demek olabiliyormuş gerçi yine de kritik dönemler geçmedi bulantı başlayabilir de ama ben hiç olmayacakmış gibi hissediyorumBENİM DE HİÇ BULANMIYOR İLK OĞLUMDA DA BULANMADI RAHAT GEÇİRİYORUM ÇOK ŞÜKÜR
aynen bulantı hiç yaşamadım çok içmiştim o hariç hatırlamıyorum bile onu ama berbat olduğunu biliyorum inş teryemiz geçiririzBe
Benim de bulanmıyo hic kalp atışını da duyduk çok şükür hala bulanmıyo değişen bişey yok.aman bulanmasında şükredelim halimize:)