- Emoji Skoru
- 86
- Puanlar
- 363
- Konu Sahibi ayse1234512
- #7.761
Bende geldim aranıza ![Oops! :oops: :oops:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk18.gif)
![Oops! :oops: :oops:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk18.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi büyümüyor dedim,zaman zaten geçmiyor,son adet tarihiyse iyi,6+6 olduk çok şükür :)Canim son adet tarihi dikkate aliniyor. Olcumler doktordan doktora degisebiliyorda. Cok takilma.
Tahmin de bulunmak için çok erken bir vakit değil mi?Tecrübeli anneler size bir sorum olacak ilk hamileliğim. Cinsiyeti önemli değil sağlıklı sıhhatli olsun da ama merak isteresimdeki bebeğimin 7+2 ultrason görüntüsü. Sizce cinsiyeti ne? Tahminde bulunur musunuz
![]()
Et yumurta tavuk hic yemiyorumDikkat et bebeğim kendine bebişi düşün onun için yemen lazım
az ve sk ye canm cok yememeye calisKızlar bn yiyorum yiyorum midem de bulaniyo ama kusamiyorm cok kötü hissediyorum ne yapsam ii gelir ki
Erken aslında farkındayımTahmin de bulunmak için çok erken bir vakit değil mi?Sağlıklı olsun hepsinden önce
Bize de sürekli tahminlerde bulunuluyor ama biraz ebeveynleri etkiliyor galiba bu tahminler
![]()
Senin gönlünden ne geçiyor diye sorayım o zamanErken aslında farkındayımzaten kız yada erkek olması çokta önemli değil ikisi de yok sonuçta ama merakıma engel olamıyorum.
Önceden çocuğu olan anneler belki kendi ultrason görüntüleriyle karşılaştırıp bir tahminde bulunur diye düşündüm
![]()
CANIM KESE PARLICANA BENZİYORSA ERKEK DOMATESE BENZİYORSA KIZ DİYE BİR SÖYLENTİ VAR SENİNKİ PATLICANA BENZİYORErken aslında farkındayımzaten kız yada erkek olması çokta önemli değil ikisi de yok sonuçta ama merakıma engel olamıyorum.
Önceden çocuğu olan anneler belki kendi ultrason görüntüleriyle karşılaştırıp bir tahminde bulunur diye düşündüm
![]()
Ah sorma neler çekiyorum ben fazla da yiyemiyorum midemde bulanıyo ama kusamıyorum gece bulantıyla uyanıyorumKızlar bn yiyorum yiyorum midem de bulaniyo ama kusamiyorm cok kötü hissediyorum ne yapsam ii gelir ki
Eşimin iki ablasının birer tane kızı var. O yüzden eşim birazcık erkek istiyor. Beni de etkiliyor bende erkek istiyorum ama kız kıyafetleri de çok güzel kız da istiyorum. Yani şuan çok kararsızımSenin gönlünden ne geçiyor diye sorayım o zamanMesela bana herkes kız diyor, bende bundan etkilenip kız hissetmeye başladım
![]()
Bende öyle duydum ama başkasının ultrason görüntüsünü görmediğim için anlayamıyorumCANIM KESE PARLICANA BENZİYORSA ERKEK DOMATESE BENZİYORSA KIZ DİYE BİR SÖYLENTİ VAR SENİNKİ PATLICANA BENZİYOR![]()
Hımm.. Doğrudur tabii..Hay Allah başka yerleride araştırayım bari
ay cnm yaa sn daha kötü durumdasn bnm de yiyebildiğim bikac sey var gayet ii yiyorm da bulantı gece gündüz gecmiyo gece uyanıyorm bndeAh sorma neler çekiyorum ben fazla da yiyemiyorum midemde bulanıyo ama kusamıyorum gece bulantıyla uyanıyorumAllahım şifa versin hepimize
U kadar erken ogtenebiliyomuymusIyi aksamlar kizlar bugun ultrasona girdim cinsiyetini soyledi dr bana gayet net bi sekilde dedi erkek geliyor diye bu kadar erken ogrenen var mi aklima takildi
öylede bi işe yaramadı yaa rennie duo diye surup verdi dr o da fayda etmediaz ve sk ye canm cok yememeye calis
bana da adetim 2 hafta gecikişti 4 veya 5 haftalık dedi geç döllenmeKızlar bu gebelik haftasında ,döllenme tarihini mi alıyorlar,son adet mi ??? Benim şu an 6+6 olmam lazım doktor 5+3 dedi moralim bozuldu![]()