• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tecrübeli anneler size bir sorum olacak ilk hamileliğim. Cinsiyeti önemli değil sağlıklı sıhhatli olsun da ama merak iste :KK48: resimdeki bebeğimin 7+2 ultrason görüntüsü. Sizce cinsiyeti ne? Tahminde bulunur musunuz :KK49:

Eklentiler

• Bebegim.jpeg
    Bebegim.jpeg
    75,4 KB · Görüntüleme: 100
Canim son adet tarihi dikkate aliniyor. Olcumler doktordan doktora degisebiliyorda. Cok takilma.
Bi büyümüyor dedim,zaman zaten geçmiyor,son adet tarihiyse iyi,6+6 olduk çok şükür :)

Tecrübeli anneler size bir sorum olacak ilk hamileliğim. Cinsiyeti önemli değil sağlıklı sıhhatli olsun da ama merak iste :KK48: resimdeki bebeğimin 7+2 ultrason görüntüsü. Sizce cinsiyeti ne? Tahminde bulunur musunuz :KK49:
Tahmin de bulunmak için çok erken bir vakit değil mi? :KK51: Sağlıklı olsun hepsinden önce :KK68: Bize de sürekli tahminlerde bulunuluyor ama biraz ebeveynleri etkiliyor galiba bu tahminler :KK22:

Tahmin de bulunmak için çok erken bir vakit değil mi? :KK51: Sağlıklı olsun hepsinden önce :KK68: Bize de sürekli tahminlerde bulunuluyor ama biraz ebeveynleri etkiliyor galiba bu tahminler :KK22:
Erken aslında farkındayım :oops: zaten kız yada erkek olması çokta önemli değil ikisi de yok sonuçta ama merakıma engel olamıyorum. Hoppa Önceden çocuğu olan anneler belki kendi ultrason görüntüleriyle karşılaştırıp bir tahminde bulunur diye düşündüm :KK73:

Erken aslında farkındayım :oops: zaten kız yada erkek olması çokta önemli değil ikisi de yok sonuçta ama merakıma engel olamıyorum. Hoppa Önceden çocuğu olan anneler belki kendi ultrason görüntüleriyle karşılaştırıp bir tahminde bulunur diye düşündüm :KK73:
Senin gönlünden ne geçiyor diye sorayım o zaman :KK46::oops: Mesela bana herkes kız diyor, bende bundan etkilenip kız hissetmeye başladım :oops:

CANIM KESE PARLICANA BENZİYORSA ERKEK DOMATESE BENZİYORSA KIZ DİYE BİR SÖYLENTİ VAR SENİNKİ PATLICANA BENZİYOR :nazar::nazar:

Senin gönlünden ne geçiyor diye sorayım o zaman :KK46::oops: Mesela bana herkes kız diyor, bende bundan etkilenip kız hissetmeye başladım :oops:
Eşimin iki ablasının birer tane kızı var. O yüzden eşim birazcık erkek istiyor. Beni de etkiliyor bende erkek istiyorum ama kız kıyafetleri de çok güzel kız da istiyorum. Yani şuan çok kararsızım o_O Ama eşimden etkilendiğim için sanırım erkek olacakmış gibi geliyor :KK48:

CANIM KESE PARLICANA BENZİYORSA ERKEK DOMATESE BENZİYORSA KIZ DİYE BİR SÖYLENTİ VAR SENİNKİ PATLICANA BENZİYOR :nazar::nazar:
Bende öyle duydum ama başkasının ultrason görüntüsünü görmediğim için anlayamıyorum :KK49: kafamı karıştıran durum iştahsızlığıma rağmen yinede ekşiyi tatlıya göre daha çok yiyorum. Hatta hiç tatlı yemiyorum desem yeridir.:KK49:

Hımm.. Doğrudur tabii..Hay Allah başka yerleride araştırayım bari

Canım Merhaba. Keçiören Lokman Hekim de elif hanim da yaptım ilk doğumu mu. Hastane özel ile devletin ortası ama elif hanim harika. Doğum olduğu gece hemşireler çok ilgilendi. Son ana kadar eşim yanimdaydi hatta annemde vardı. Tek başına bi oda banyosu lavabosu var. Ben yine elif hanım a gidiyorum. Tabii beklentiye de alakalı bi durum. Ben memnun kalmıştım. Kalmayan arkadaslarda vardı.

Ah sorma neler çekiyorum ben fazla da yiyemiyorum midemde bulanıyo ama kusamıyorum gece bulantıyla uyanıyorum :cry: Allahım şifa versin hepimize
ay cnm yaa sn daha kötü durumdasn bnm de yiyebildiğim bikac sey var gayet ii yiyorm da bulantı gece gündüz gecmiyo gece uyanıyorm bnde

B
Iyi aksamlar kizlar bugun ultrasona girdim cinsiyetini soyledi dr bana gayet net bi sekilde dedi erkek geliyor diye bu kadar erken ogrenen var mi aklima takildi
U kadar erken ogtenebiliyomuymus
Cok heyecanli☺

kocacım hala kabul edemedi baba olacağını yani benden çok isteyen oydu dün sevimli sevimli konuşurken bebişimle bana kızdı bende oturup ağladım:KK61::KK61:baya uğraştı affedeyim diye ama ben bunu unutmam dedi daha görünmeyen bişey için o kadar küçük k inanamıyorum aklım almıyor niye hep görmeye gidiyoruz.. bi de kalbi atıyo mu ona gidicz mesele bu :KK11:dedim ki eğerr sen içeri girip duymak iste o bacaklarını kırarım almayacağım seni içeri dedim :stop:sonra aklım almıyo hala inanamıyorum çok küçük nasıl olur kalbi olur zırvaları :110: napcam bilemedim tadını çıkramıyorum diyorum senin yüzünden

Back