2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy yaşasın sonunda bir yorum geldi:) Yaa aslında benim arkadaşım orada yeni işe başladı, Elif hanımı önermiş diğer çalışnalrada..
Ama bir türlü emin olamadım, herkez bir şey söyleyince..

Benim beklentim kısaca; İlgili olması azıcık güleryüzlü olması ve sorularıma sıkıntılarıma cevap alabilmem, ve temiz olması.. Başka ne isteyelim değil mi:)
Devlette tam aksi malum, Etlik Zübeydeye gittim, daha üstümü giyinemden diğer hastayı çağırdı doktor, basit bir kaç soruma cevap vermeye tenezül bile etmedi, duymadı gibi, şok oldum cevap vermedi adam!!
Eee tutupta Medikana'ya da gitme şansımda yok işte, oratasına boyun eğmem gerek..

Birazdan yola cikacagiz 6 saatlik bir yolculuktan sonra insallah Ankaradayiz dun yolar kapali udi burda dedim tuh gidemeyecekmiyizki simdi de hem gergin hem cok heyecanli hemde mutluyum henuz keseyi bile gormedik biz ALlah izin verirse yarin hem keseyi hem de kalp atislarini goruruz insallah iste o an sevinip bi ohh diyebilicem herhalde

O zaman Allah ikinizin de gönlüne göre versin canım Çok tatlı heyecanlar, tatlı telaşlar

Kızlar bu gebelik haftasında ,döllenme tarihini mi alıyorlar,son adet mi ??? Benim şu an 6+6 olmam lazım doktor 5+3 dedi moralim bozuldu

Tatlım bu bebeğin boyuna göre belirleniyor doktorun söylediği. Benim de senin gibi oldu. Bir hafta 6+5 dedi tam 1 hafta sonra 8+1 dedi. Bebek yavaşça gelişecek 12 haftalık olduğunda sat ına uyum sağlayacaktır dedi. İçin rahat olsun kuzum.

7 haftalık 8cm mi boyu?

Bebeğiini üzme bunlar için, erkekler anlamaz ki bizim gibi, bir kısmının hiç bir bilgisi yok, tutupta araştırmazlarda, sen 3 aynı atlat karnın az büyüsün o zaman algılar belki..
Bazen bende diyorum 2cm bebiş nasıl kalbi atabiliyor, inanamıyorum, eşin sadece ters şekilde söylemiş..

benim eşim de aynı şekilde demişti nasıl bu kadar küçük şeyi kalbi olur diye :S

evet ben çok kırıldım o öyle deyince ortada bişey yok da kendi kendime seviniyormuş gibi hissettim

Hayirli cumalar arkadaslar rabbim bebislerimize ve bizlere saglik sihhat versin.keyifli sorunsuz bir hamilelik gecirelim insallah
Aminn aminnn inşallah, hepimiz için..birbirimize dua edersek daha makbul olur:)

çok kırılıyo insan sonuçta olmuş yani bebiş olmasını en çok eşim istemişti..
Canım uzme kendini benim esimde mide bulantilarimi cok abarttigimi dusunurdu ama kusmalarim baslayinca anladi beni ve hak veriyor simdi. Karnin çıkmaya başlayınca o da baba olacağını idrak edecektir. Hatta babalar bebeklerini kucagina alinca baba oldugunu anlarmis derler.

Amin canım Allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı bebişler versin inşallah
Amin canımm

çok kırılıyo insan sonuçta olmuş yani bebiş olmasını en çok eşim istemişti..

Merhaba
Ben yeni geldim buraya Aslında erkekler de ince düşünür ama biz bayanlar bu dönemde çok hassaslaşıyoruz. Bazen neden gözünün üstünde kaş var senin? diyecek kıvama bile gelebiliyoruz.
Elbette o da yani eşiniz de sizin kadar heyecanlıdır, ancak şuan alışma, kavrama, inanma hep kabullenmenin evleri
Sağlıkla gelsin bebişiniz

Benimde babam demişti daha kucuck kalbi mi atar demişti kendi kalp sesini duymuştur diyor du babam ya ne güldüm bende :) kalbi olmadan nasıl büyüsün o ilk kalbi oluşuyor dedim :)hala inanmıyor erkek miilleti ışte :)ama Eşim buyulenmis ti duyunca

benim eşim de aynı şekilde demişti nasıl bu kadar küçük şeyi kalbi olur diye :S
Yaa cidden hayret verici yaaa.. Allah'ın bir hikmeti işte ama bende düşündüm bunu Ama akıl almaz bir şey değil mi, sadece 2cm ve kalp sesi!
Tabii eşlerin bunu söyleyiş sekli çok öenmli, küçümsemekten ziyade hayretle söylüyorsa anormal değil sanki..

evet ben çok kırıldım o öyle deyince ortada bişey yok da kendi kendime seviniyormuş gibi hissettim
Eşinin hatası senin abarttığını düşünmesi, netten oku ona bu haftalarda neler olduğu, bilmemek ayıp değil...
Öğrendikten, anladıktan sonra fikirleri değişecek, o hiç bir şey bilmiyor diye düşün canım..

Kızlar uzmeyin kendinizi erkekler bebek onlari farkedince baba oluyo kadinlar annelik duygularina daha yatkin oldugundan hemwn benimsiyo benim esim uzun sure gercek anlamda baba gibi degildi helede biri yaninizfaysa bebekle ilgileniyosa sadece ar ada severler ama simdi benden iyi bakar biraksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…