• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Devlet hastanesi gibi derken, yani benim bildiğim devlette ayrı odan olmuyo, eşin falan yanına gelemiyo hemen, doktorlar daha sabırsız, bu farklar yok mu sence Lokman'da :KK43:
Canim cok kalabalik oluyor. O yonden devlet hastanesi gibi. Yoksa ayri odan oluyordur. Bir kac defa kayinvalidem icin gittik. Hatta orada ameliyat oldu. Odaya giren cikan belli degildi. Nette yorumlar yaziyor istersen oku.

evet ikisinede aynı gün gittim. benim geç döllenme olduğu için ölçüm yapıldığında 7+2 günlüktü. aşağıda yazan tarih bana uymuyor. beklenen doğum tarihi 22 ağustos 2015 :KK76:
Geç dollenme olduğunda geç doğacak diye bir şey yok canım keyifleri biliyor kızımda geç döllenmeydi sata göre 6 ocaktı 29 Aralık da doğdu erken bile olabilir yani zamanla arayı kapatıyor fark bile atıyor

Benim göbeğim var zaten şimdi daha buyuk oldu normal göbek gibi değil hamile gobeği eşimde zaten hamilesin diye dalga geçiyor, arkadaşlarım sıkma kendini gerine gerine gez diyor iki aylık olduğunu duyunca aa diyorlar haha
İyi tek ben değilmişim karnı çıkan :D ya ben ayırt edemiyorum hamile göbüşüyle normal göbüşü :S

Ya niye bu drlar allahtan bakıyo.
benim drum ilk aylarda sakıncalı olduğunu söylemişti. çok önemli bi durum yoksa alttan bakılmaz. İşlerinemi geliyo nedir hani daha net oluyo görüntü

Geç dollenme olduğunda geç doğacak diye bir şey yok canım keyifleri biliyor kızımda geç döllenmeydi sata göre 6 ocaktı 29 Aralık da doğdu erken bile olabilir yani zamanla arayı kapatıyor fark bile atıyor

ozaman bekleyip göreceğiz bakalım ne zaman gelecek :anneadayı::nazar:

Canim cok kalabalik oluyor. O yonden devlet hastanesi gibi. Yoksa ayri odan oluyordur. Bir kac defa kayinvalidem icin gittik. Hatta orada ameliyat oldu. Odaya giren cikan belli degildi. Nette yorumlar yaziyor istersen oku.
Hımm.. Doğrudur tabii..Hay Allah başka yerleride araştırayım bari

Kızlar bu gebelik haftasında ,döllenme tarihini mi alıyorlar,son adet mi ??? Benim şu an 6+6 olmam lazım doktor 5+3 dedi moralim bozuldu :mad:

Kızlar bn yiyorum yiyorum midem de bulaniyo ama kusamiyorm cok kötü hissediyorum ne yapsam ii gelir ki

Back