2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi oldu :) acaba ultrasyonda kaç haftalık görünüyor ve de hiç daha önce kalp atışını duymayı denediniz mi
Doktorum 6. Haftadan sonra duyulabileceğini ama sık sık ultrasona girmeme gerek olmadığını söylemişti. İlk 5+ 0 da gitmiştim üç hafta sonraya yani bugüne gün verdi. Bende ilk kez bugün gittim.

Mrb cnm aynı kaderi paylaşıyoruz benimde beklenen doğum tarihi 30 Ağustos yarın bende doktora gitcem kalp atımını duymak için hayırlısı olsun cnm

benimde aynen ama yiyemiyorum mmide ağrısından

Kesem ve bebikim keseye gore cinsiyet tahmini olabiliyomus sizce ne

Sağ ve sol tarafında olmasını mı söylüyorsun? Öyle bir konu vardı kk da. Ona göre yorumlarsak bebek kesenin solunda olduğunda erkek, sağında olduğunda kız oluyormuş. Bu durumda seninki erkek ( ama bence mantıksız bir tahmin yöntemi)

Kızlar iyi akşamlar ,bugün ilk defa bu kadar bulantı yaşadım ve neredeyse tüm aldığım kokulardan tiksindim sanırım bende normal olana geçiyorum,çünkü çok sakin gidiyordu şühpe ediyodum :) velasıl kızlar bi sorm olacaktı,ben 6.haftadayım dün de dedim ya doktorum bir takım testler istedi diye,demir,b12,troit ,kızamıkçık fln... Sizden de istedi mi doktorunuz ??? Benim kızamıkçık pozitif çıkmış

Onun pozitif çıkması bağışıklığının olduğunu gösterir, olması gereken bu zaten canım, korkma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…